Skip to Content

Selv Hvis Han Forlader Dig – Er Det Dig, Der Vinder

Selv Hvis Han Forlader Dig – Er Det Dig, Der Vinder

Uanset hvor meget du lider lige nu, så tro mig – du har vundet. Jeg ved, det lyder skørt, men i det øjeblik han beslutter sig for at forlade dig, taber han, og du er den, der vinder.

Du er den, der vinder, fordi du ikke var bange for at elske ham af hele dit hjerte.

Du var ægte og oprigtig i denne verden fuld af falske sind og fordomme. Du viste alle, hvordan man elsker uselvisk, og du gjorde verden til et bedre sted.

Vov ikke engang at tro noget andet. Dine tårer, dit store hjerte og din sjæl fuld af liv er alle træk ved en rigtig soldat.

Du var ikke bange for at kæmpe for dine drømme og overbevisninger. Du var ikke bange for at kæmpe for den farligste ting – kærligheden.

Du vidste, at du kunne blive såret, men dit smukt stædige hjerte ville simpelthen ikke give op ved den første forhindring. Forhindringer har gjort dig stærkere.

Du var klar til at falde og rejse dig igen, som om intet var hændt. Du var klar til at give dig selv fuldt ud til en anden, hvilket er det smukkeste og mest inspirerende, man nogensinde kan gøre.

Så selv hvis han går, er det dig, der vinder. Du er den, der vil fortsætte dit liv med hovedet højt og dit store, nu endnu stærkere, hjerte.

Selv om han tog dig for givet, gav du.

happy woman lying in man lap
Selv om hans egoistiske natur tog dig for givet, gav dit store hjerte. Du var ikke bange for at give det mest værdifulde, du havde – dit hjerte – til en komplet fremmed.

Kan du nogensinde forestille dig, hvor modig en person du er? Jeg er virkelig stolt af dig, og det burde du også være.

Du gav, selv om du næsten ikke fik noget til gengæld.

Du håbede altid, at noget ville ændre sig, og du var generøs nok til at give ham en ny chance.

Selv om han ikke værdsatte dig, gav du ham din kærlighed og ventede tålmodigt på, at han skulle gengælde den.

Selv om han løj for dig, var du ærlig.

Det kræver en modig person at forblive ærlig i et hav af løgne. Du vidste, at han løj for dig, men du besluttede dig for at være oprigtig.

Selv om hans løgne har hjemsøgt dig hver nat i din søvn, lod du dem ikke ændre, hvem du er. Du forblev tro mod dig selv.

Du missede aldrig en chance for at fortælle ham, hvor meget du elsker ham eller savner ham, selv om han nægtede at besvare dine opkald. Du var ærlig.

Ærlighed er en meget dyr gave, som du gav helhjertet, og du forventede det også af ham, selv om du vidste, at man ikke kan forvente en så dyr gave af billige mennesker.

Men du valgte at tro noget andet, fordi du altid forsøger at se det bedste i andre.

Selv om han fik dig til at føle dig uværdig, gav du alt, hvad du kunne.

worried woman in deep minds
Du var ligeglad med hans manipulerende spil, som fik dig til at føle dig uværdig til kærlighed. Han fik dig til at føle, at du skulle kæmpe for at fortjene hans kærlighed, og du gav alt, hvad du kunne.

Du kæmpede som en rigtig soldat, ikke fordi han tvang dig, men fordi du troede, at hvis du giver alt, hvad du har, vil han til sidst ændre mening og begynde at behandle dig, som du fortjener.

At give alt, hvad du har, har gjort dig sårbar, men du svømmede stadig stolt rundt i havet af hans løgne uden at give en skid for det.

Du troede, at han ville redde dig, når du begyndte at drukne. Det gjorde han ikke.

Og du var ikke bange for at kæmpe videre for hans giftige kærlighed, selv om du vidste, at den ville ødelægge dig.

Selv om han valgte en anden, valgte du ham.

lonely sad woman in deep thoughts
Du valgte ham, og du besluttede dig for at kæmpe for ham. Du bør være stolt af dig selv, fordi du gjorde alt, hvad der stod i din magt, for at vinde hans hjerte.

Og det er det, modige mennesker gør. De kan ikke lide nogen og venter så på, at de på magisk vis dukker op ved deres dør og springer ind i deres liv.

Modige mennesker vælger at kæmpe for en, de kan lide, selv om de ved, at de kan ende med at blive såret. Du er ikke bange for udfordringer.

Du lader ikke livet udfordre dig; i stedet er det dig, der udfordrer det, og før eller siden vil du høste, hvad du sår.

Din indsats vil blive belønnet på den ene eller anden måde, du skal bare tro på det.

Selv om han rejste, er det dig, der vandt.

sad woman standing by the wall
Du ved, at du gjorde dit bedste, og du gav ham en chance, selv om han tog den for givet.

Vid, at det er dig, der har vundet, fordi dit hjerte har gennemgået en enorm smerte, og nu er det endnu stærkere.

beautiful woman standing in sunlight

Hans hjerte vil forblive det samme, selv om du forsøgte at reparere det. Men dit store hjerte vil være endnu større og stærkere, og det vil tålmodigt vente på en, der fortjener dig.

Du er den, der vinder, fordi du ved, hvordan man elsker, og lad ikke nogen fortælle dig noget andet.