Skip to Content

Jeg Vil Hellere Være Single End Vælge At Nøjes Med Mindre, End Jeg Fortjener

Jeg Vil Hellere Være Single End Vælge At Nøjes Med Mindre, End Jeg Fortjener

Når du har været igennem et helvede med forskellige mennesker, når mennesker, der burde have elsket dig, valgte ikke at gøre det, når du gav hele dig selv til nogen, men det alligevel ikke fungerede, vil du også være i stand til at observere singlelivet, som jeg gør.

At være single er skræmmende og kan ofte være ensomt.

At være single er bestemt ikke for alle, men alle bør prøve at gå alene et stykke tid i livet og bruge den alenetid til at lære, hvor godt det føles at være herre over sit eget liv.

Alle bør vælge at være single i en kortere eller længere periode for at indse deres sande værd.

Mange mennesker er for bange til at gå gennem livet som single. Men jeg er mere bange for at falde for en, der ikke fortjener mig.

Jeg er bange for at give mit bedste til en, der ikke ved, hvad han skal gøre med det.

Jeg er bange for at bruge min tid eller en stor del af mit liv på en, som det aldrig ville fungere med.

Og mest af alt er jeg bange for at elske en, der vil ødelægge mig. Jeg vil ikke falde for en, der er giftig, uden at se det.

Jeg er bange for at miste mig selv til sådan en person, og det er derfor, jeg altid vil vælge singlelivet frem for at give mig selv til en, der ikke fortjener mig.

Når du vælger at være single, når du nægter at give en anden magten til at bestemme dit værd, når du virkelig beslutter dig for at få det godt med dig selv, først da vil du være i stand til at føle dig godt tilpas i din singlehud.

Først da vil du være i stand til at se alle fordelene ved et singleliv.

Et singleliv er for dem, der stadig søger efter sig selv.

Girl walking the street slightly smiling

Ikke alle mennesker finder sig selv på samme tid som resten af den generation, han eller hun tilhører. Nogle har brug for mere tid. Jeg er en af dem.

Jeg har brug for mere tid. Jeg nægter at stresse mig selv over ikke at finde ud af, hvad det er, jeg gerne vil være, eller over ikke at klare mig lige så godt som resten af mine venner.

Min tid er endnu ikke kommet, men jeg vil ikke gå glip af den, fordi jeg er for optaget af at prøve at være en anden.

Jeg vil møde den ved at forsøge at være den bedste version af mig selv og finde ud af, hvad det er, jeg vil i livet.

Et singleliv er for dem, hvis kærlighed blev slidt op. For folk som mig. For dem, der elskede for meget og for stærkt og blev knust.

Det er derfor, jeg vælger at være single.

Jeg vælger at reparere mit knuste hjerte på egen hånd. Jeg vælger at give mig selv tid nok til at bearbejde det, der gik galt, og til at indse, hvordan man skal elske, fordi jeg har lært, hvordan man ikke skal elske af den, jeg elskede allermest.

Et singleliv er for dem, der vælger at være egoistiske med, hvem de byder velkommen i deres liv.

På et tidspunkt bliver du nødt til at sætte en stopper for at byde giftige mennesker velkommen i dit liv. Det er præcis, hvad jeg gør nu.

Jeg er færdig med at give hele mig til dem, der ikke ville røre en finger for mig.

Jeg er ved at lære kun at give en plads i mit liv til de mennesker, der fortjener det. Jeg ved, at denne lektion vil tage noget tid, men heldigvis har jeg masser af tid.

Et singleliv er for dem, der ved, hvad de fortjener.

Først da giver det mening at være single. Først da har man et klart billede af, hvad man vil – resten er bare at vandre rundt.

Et singleliv er for dem, der kender deres værd og vælger at vente på nogen, der også kan se det.

Jeg vil hellere vælge at være single end at nøjes med mindre, end jeg fortjener.

Jeg vil hellere tilbringe mine nætter alene end sammen med en, der ikke værdsætter mig, som behandler mig ringere, end jeg er, og som er sammen med mig, bare fordi jeg er belejlig.

Jeg mener virkelig, at folk fortjener at blive elsket.

Jeg mener, at vi alle fortjener at have en, der kysser os godnat, en, der spørger os, hvordan vores dag har været, og en, der kommer med chokolade i sengen med blomster på tallerkenen, når vi har en dårlig dag.

Jeg mener, at vi alle fortjener en, der virkelig bekymrer sig om os, respekterer os og elsker os.

Vi fortjener alle en, der vil investere sin tid i os, en, der vil få det til at se ud, som om det at elske os er det nemmeste i verden, og en, der giver mening til de dårlige ting, der sker for os.

Alt andet er at nøjes med mindre, end vi fortjener.

Så jeg vil til enhver tid vælge singlelivet frem for at nøjes med mindre.

Jeg er den eneste, der kan bestemme mit værd, og hvis jeg ikke gør det, vil der være en mindre kompetent person, som ikke har været der hele mit liv og ikke aner, hvad jeg har været igennem, til at gøre det for mig.

Og det er noget, jeg ikke kan tillade.

Det siges, at vi accepterer den kærlighed, vi synes, vi fortjener, og her nægter jeg at nøjes med mindre.

For hvis jeg skal være et helt menneske, er det præcis, hvad jeg forventer til gengæld.

Jeg vil ikke nøjes med en halv mand eller en, der ikke fortjener mig.