Skip to Content

Sandheden Er, At Kun En Virkelig Forelsket Mand Vil Binde Sig Med Det Samme

Sandheden Er, At Kun En Virkelig Forelsket Mand Vil Binde Sig Med Det Samme

Den person, der skal være din “for evigt”, vil aldrig behandle dig som en mulighed.

Vi leder alle efter grunde til, at mænd ikke vil binde sig, men vi er bange for at indrømme over for os selv, at de som regel bare ikke er de rigtige for os.

Vi er bange for at se i øjnene, at det også var et hit and miss denne gang.

Hvorfor opfører vi os sådan?

Sandheden er, at man bliver træt af at lede efter ham. Du bliver træt af at prøve og finde ud af, at han bare var endnu en fiasko, endnu et forsøg.

Du er træt af at date og lære ham at kende, fordi det som regel ikke ender godt.

Den skuffelse, vi står over for, er det, der gør os blinde for den sandhed, der ligger lige foran os – en mand, der virkelig elsker dig, vil ikke tøve med at binde sig, ikke engang i et sekund.

Det er svært at acceptere, men virkeligheden er, at du inderst inde godt ved, at det er sandheden. En mand, der elsker dig, kommer ikke med undskyldninger hele tiden.

Han kommer ikke for sent til jeres dates, og han lader ikke, som om han ikke så, at du ringede til ham.

En mand, der elsker dig, vil sætte alt til side, fordi han ønsker at være sammen med dig. Fordi han føler sig tom uden dig i sit liv.

Hvis han ikke er sikker på dig, hvis han selv efter flere måneders forhold stadig ikke helt ved, hvor han står, og du gør, hvis du allerede ser ham som en del af din fremtid, så bør du virkelig holde op med at spilde din tid.

Det, du har gang i, kommer ikke til at vare meget længere.

Det, der normalt sker med folk, er…

Vi kan ikke se, at vores forhold er noget lort. Vi kan ikke åbne øjnene og se sandheden, i stedet fortsætter vi med at leve i en illusion, fordi det gør os glade i øjeblikket.

Men hvad sker der, når vi vågner op fra den drøm? Hvad sker der, når tingene ikke virker så gode længere?

Ja, så ser man tilbage og indser, at man hele tiden har løjet for sig selv. Du har givet ham nye chancer i det konstante håb, at måske, bare måske, vil tingene vende denne gang.

Når der står “dårligt” skrevet over hele det forhold, du er i, vil du lede efter tegnene for at se, eller bedre sagt for at overbevise dig selv om, at han er den eneste ene.

Du vil læse snesevis af artikler om sjælevenner og mænd, der gør ting, der viser, at de elsker dig.

Men hvad vi alle glemmer er, at når du elsker nogen betingelsesløst, når du ønsker at tilbringe dit liv med ham, behøver du ikke en artikel fyldt med tegn, der viser, at han er den rette, for faktisk at tro, at han er den rette.

Du ved bare, at han er det.

Og så længe du fortsætter med at tro noget andet, spilder du bare din tid. Undskyld, jeg ved, det er hård kærlighed, og måske er det endda svært at høre, men det er sandt.

Og hvis du ikke vil indrømme det, så ved du det sikkert inderst inde, men du er bare ikke klar til at acceptere det endnu.

For når du accepterer det, betyder det, at du er et skridt tættere på at finde din sande kærlighed.

Hvis du ønsker at leve i benægtelse af, at din evige person faktisk er en, du dater i øjeblikket, men som stadig er usikker på dig, hvem er jeg så til at fortælle dig andet.

Bare husk – en person, der virkelig ønsker at være sammen med dig, som ønsker at binde sig til dig, vil trodse alle åndelige og fysiske love og gøre det umulige bare for at have dig ved sin side.

Han vil skide på enhver forskel mellem jer, eller hvad andre vil sige. Ved du hvorfor? Fordi hans dybeste ønske, hans største mål er at tilbringe sit liv med dig.

Hvis du kan se, at den person, du er sammen med, ikke er nogen af disse ting, skal du bare forlade vedkommende. Det er en skræmmende ting at gøre, for du kommer til at stå over for nye problemer.

Du vil sandsynligvis være single i et stykke tid. Du kommer sikkert til at date en masse forkerte mænd.

Men sagen er, at du aldrig kan vide, hvornår du møder den mand, du har ventet på.

Måske er det om et par timer, måske er det om en måned, måske er det om flere år.

Hvis din mand stadig ikke ved præcis, hvad han føler for dig, så gør jer begge en tjeneste og gå, eller få ham til at træffe en beslutning. Enten vil han binde sig, eller også vil han slå op.

Hans svar vil helt sikkert gøre din beslutning meget lettere.

Men hvis du føler dig i tvivl og ikke ved, hvad du skal gøre, så husk én ting. Hans ubeslutsomhed er en beslutning.

Forhold er komplicerede, men nogle gange er de meget lettere, end vi gør dem til. Nogle gange gør vi det meget sværere for os selv, fordi vi ikke vil se sandheden i øjnene.

Vi vil ikke indrømme, at han ikke er, hvad vi ønsker, han skal være – vores evige person.