Skip to Content

De 7 Mest Almindelige Grunde Til, At Kvinder Falder Fra Hinanden

De 7 Mest Almindelige Grunde Til, At Kvinder Falder Fra Hinanden

De fleste kvinder ser ikke på kærlighed som noget flygtigt i deres liv. De kæmper længe og hårdt for at holde kærligheden i live og få tingene til at fungere.

Men det hele er ikke op til dem. Kærlighed uden gensidighed og uden pleje er dømt til at forsvinde.

Det er sjældent, at de pludselig mister kærligheden. For de fleste kvinder er det en gradvis proces, som de normalt ikke er opmærksomme på.

Det sniger sig ind på dem lidt efter lidt, når de har opbrugt hver eneste atom af deres styrke i en person, der ikke ser dem, som de virkelig er.

Når jeg ser på mine tidligere forhold, var der næsten ingen af dem, der endte på grund af én stor årsag.

Der var millioner af små årsager, som akkumulerede sig over tid og dræbte al den kærlighed, der var der.

Da jeg undersøgte sagen grundigt, indså jeg, at mange kvinder deler min mening. Og selvom der er mange grunde til, at kvinder mister kærligheden, er her de mest almindelige:

1. Kærligheden falmede gennem tårer

Tårer er kraftfulde. De har virkelig en rensende effekt på dine øjne, og de hjælper dig med at fjerne de rosenrøde briller, som de fleste af os har på, når vi bliver forelskede.

Konstant mangel på respekt, manglende opmærksomhed, mishandling og endda misbrug tolereres for kærlighedens skyld.

Men når en kvinde indser, at hun har grædt sig igennem den bedste del af sit forhold, og at hun ikke kan finde sig i alle de dårlige ting længere, er hun væk, og hun kommer ikke tilbage.

2. Brudt tillid

Den hurtigste måde at miste en kvinde på er ved at lyve og være utro. Hvis en mand er i stand til det tidligt i et forhold, så forestil dig, hvordan han vil være senere.

Hvis vi ved noget om kærlighed, ved vi, at dens fundament er baseret på tillid.

Og hvis det fundament bliver rystet, er det næsten umuligt at reparere.

3. Træt af at være nederst på deres prioriteringsliste

Det er det, de fleste kvinder tilgiver let og gentagne gange, indtil de bare ikke kan mere.

De bliver ved med at tænke: “Hvad nu, hvis han aflyste vores planer i sidste øjeblik, hvad nu, hvis han ikke sms’er hele dagen, hvad nu, hvis vi kun ses en gang imellem, hvad nu, hvis jeg ikke kan huske, hvornår han sidst sagde noget pænt til mig eller fik mig til at føle mig vigtig”.

Der er så mange flere hvad nu hvis’er, så mange gange ser de igennem fingre med noget, og de tilgiver på trods af alt det sårede.

En dag kan de ikke tilgive mere, fordi ingen af undskyldningerne betyder noget, og alle deres anstrengelser har været forgæves, når en mand spiller deres kærlighed væk.

4. Kemien er ikke-eksisterende

Det er normalt, når hvedebrødsdagene er ovre, at gnisten ikke er så stærk, som den plejer at være, men du bør stadig føle en vis forbindelse til din partner.

Mange kvinder mister kærligheden, fordi deres kæreste nu bare er deres værelseskammerat. Han bliver en, de bor sammen med, men ikke mere.

De kan ikke lade være med at føle, at de må nøjes med et liv uden kærlighed. Kemi, såvel som kærlighed, kan forsvinde uden en gensidig indsats.

5. Kvæles af jalousi

Kærlighed kan ikke tvinges ud af kvinder af jalousi. Hvis din partner ikke kan holde ud at være mere end et par sekunder uden dig, hvis han tjekker op på dig hvert minut hver dag, og han ikke kan holde ud, at andre mænd er i nærheden af dig (eller Gud forbyde det, hvis du har nogle mandlige venner, ville han flippe helt ud), så kan det være meget udmattende.

For ikke at nævne, at forhold med overdrevent jaloux mennesker er ekstremt usunde.

Uanset hvor meget kærlighed og forståelse en kvinde har for en mand, vil han med tiden kvæle det hele med sin jalousi.

6. Slidt op af konstante skænderier

Når to mennesker ikke passer sammen, vil de skændes om alt. De fleste kvinder vil gerne prøve at finde ud af tingene, finde fælles fodslag og indgå kompromiser.

Men hvis hendes partner ikke deler den samme opfattelse, hvis han er mere interesseret i at komme med et godt argument om, hvorvidt han vil vinde eller tabe et skænderi, vil han miste sin kvindes kærlighed i processen.

7. Følelse af at være usynlig

Dette er en af de mest almindelige deal-breakers for kvinder. De giver alt, hvad de har, og alt, hvad de er, i et forhold, men deres indsats bliver ikke set.

De bliver taget for givet og undervurderet. De mangler støtte, hengivenhed, opmærksomhed og ægte kærlighed fra deres partner.

Når alt i et forhold er ensidigt, hvem kan så bebrejde en kvinde, at hun bliver forelsket?