Skip to Content

Sådan Glider Du Ind I DMs: 6 Gennemprøvede Måder At Gøre Det Som En Chef

Sådan Glider Du Ind I DMs: 6 Gennemprøvede Måder At Gøre Det Som En Chef

At sende direkte beskeder på sociale medier er noget helt andet end at sende en sms til en person på dating-apps (som Tinder) eller at møde dem i virkeligheden.

DMing kræver masser af selvtillid og kreativitet for at gøre det bedste første indtryk, og derfor er det vigtigt at lære at glide ind i DMs som en chef!

Ligesom junkmail hører DM-slides til kategorien uopfordrede beskeder, men det betyder ikke, at du ikke har en chance.

Hvis du fokuserer på at følge nedenstående trin (og hvis du undgår ting som at være underlig og sende for mange emojis), har du en god chance for at fange deres opmærksomhed og gøre et fantastisk førstehåndsindtryk!

Når du møder nogen ansigt til ansigt IRL, har du 7 sekunder til at imponere dem, mens DMing fungerer efter princippet “første besked = første indtryk”.

Så det sidste, du ønsker at gøre, er at ødelægge den første besked med overdrevent flirtende sms’er, ved at sende kække scorereplikker eller en nyligt taget selfie (eller en Snapchat?).

Du vil gerne sende din potentielle bae en DM med stil og på en ikke-påtrængende, engagerende måde.

Du vil have, at de skal se, at du er anderledes end de andre, og at du er fuldstændig værdig til at blive DM’et tilbage! Og det er sådan her, du gør det:

Sådan glider du effektivt ind i DM’er

1. Følg dem (eller send en venneanmodning) først, og sørg for, at de gengælder

Dette er det første, vigtige skridt, når det kommer til at DM’e nogen på en social medieplatform.

Du ønsker ikke at sende en privat besked til en person, du kan lide, uden først at sikre dig, at vedkommende ønsker at blive sms’et.

Og hvis personen, du fulgte dig, følger dig tilbage på Insta eller et andet netværk eller accepterer din venneanmodning, så er chancerne gode for, at de godkender dig.

Så de vil ikke kategorisere dig som en stalker, og vigtigst af alt vil de ikke bruge ghosting-metoder, når du sender dem en sms!

Jeg vil vove at påstå, at dette er en af de største fordele ved at kommunikere på denne måde i forhold til at mødes ansigt til ansigt, fordi du ikke kan spørge nogen, om de kan lide dig, eller om de ønsker at blive kontaktet af dig.

 

Jeg mener, det kan du godt, men det ville være totalt underligt, ikke?

Men med online dating og DMing har du mulighed for at teste vandene først ved at følge dem eller sende en venneanmodning og vente på at se deres svar.

Så hvis de følger dig tilbage og accepterer din venneanmodning, er det som et halvgrønt lys for dig til at glide ind i deres DM’er.

Der er dog lagt vægt på “semi” her. Hvorfor? Fordi der stadig ikke er nogen garanti for, at de vil være glade for, at du DM’er dem, og det er her, din sms-stil kommer ind i billedet!

Du kan ikke tvinge dem til at kunne lide dig, men du kan gøre dit bedste, når det gælder om at gøre et fantastisk førstehåndsindtryk ved at sende den rigtige besked!

2. Gør et fantastisk førstehåndsindtryk!

Du ved sikkert allerede, at hvis du ønsker at forbedre dit kærlighedsliv, skal du arbejde på at forbedre dit image (uanset om det er online eller IRL).

I de sociale mediers platformsverden betyder det, at du skal sørge for, at din profil og dit feed ser så friske og attraktive ud som muligt.

Nu skal du ikke misforstå mig. Det betyder ikke, at du skal ligne en model på hvert eneste billede og have et spændende liv som en berømthed.

Du skal bare fremhæve dine bedste træk, for vi har alle sammen noget unikt og særligt, som adskiller os fra andre.

Det værste, der kan ske, er, at du følger dem eller sender en venneanmodning uden at have noget billede overhovedet, eller at du har et billede af en flaske øl, en bil, dyre ting eller dine perfekte negle.

Det er der ingen, der giver en skid for (medmindre de er guldgravere, selvfølgelig)!

Så at gøre et fantastisk førstehåndsindtryk handler i bund og grund om at være dit bedste jeg.

Det handler om at præsentere dig selv i det bedst mulige lys, men uden at overdrive det!

3. Stil gennemtænkte spørgsmål

Jeg kan ikke understrege nok, hvordan det at stille gennemtænkte spørgsmål spiller en enorm rolle, når det kommer til at lære at glide ind i DM’s som en chef.

Jeg har bemærket, at den mandlige befolkning har en tendens til at sende tekster som f.eks: Hej smukke eller Hej sexet.

Mens dette måske virker på Tinder eller andre online dating apps, er chancerne virkelig lave for at det også virker på sociale medier.

I stedet for straks at savle over en person, som du knap nok kender noget til, bør du overveje først at stille dem nogle tankevækkende spørgsmål – om deres liv eller om noget, de har postet for nylig.

Det er den eneste måde at være engagerende på, men ikke uhyggeligt engagerende (hvis du forstår hvad jeg mener).

Hvis du udelukkende fokuserer på at rose deres fysiske attributter, vil de klassificere dig som overfladisk og “kun interesseret i én ting”.

Så selv hvis du kun er interesseret i én ting (at hoppe i deres bukser), er den eneste måde at få succes på, at du ikke er uhyggelig og interessant.

4. Start samtalen med en gensidig interesse

Før du glider ind i en persons DM’er, skal du altid sørge for at gøre dit hjemmearbejde og tjekke deres profil – du vil blive overrasket over, hvor mange potentielle emner du finder der.

Bliver de ved med at skrive om et bestemt musikband, politik, bøger, mad, dyr?

Vær opmærksom på indholdet i deres feed, og find en fælles interesse.

Når du finder en forbindelse mellem jer to, vil det være lettere for dig at stille de rigtige spørgsmål og holde samtalen i gang, når du først har DM med dem.

Sørg også for selv at poste nogle billeder af jeres fælles interesse, så de kan se, at du er oprigtig.

Og hvis du gør det, er der en stor chance for, at de måske sms’er dig først eller kommenterer på noget, du har postet.

Du ser, alt er muligt, når du spiller dine kort rigtigt!

Se også: 25 bedste flirtende spørgsmål at stille en pige, du vil imponere

5. Skab en forbindelse

Internettet er et farligt sted fuld af fremmede, kryb og underlige mennesker, så at skabe en forbindelse, når du DM’er med nogen, er en sikker måde at vinde nogle brownie points på.

Hvis I har fælles venner, så sørg for at bruge det til din fordel. Du kan nævne nogle af jeres fælles venner, eller hvis du allerede har mødt den person, du DM’er, kan du også henvise til det.

Måske har du mødt dem til en nylig fest, og nu ved du ikke, hvordan du skal glide ind i deres DM’er og lade dem vide, at du er fyren eller pigen, der udvekslede et par ord med dem.

I det tilfælde skal du helt sikkert sige noget i stil med: Hey, jeg tror, vi mødtes til festen den (den dag).

Du kan også tilføje: Jeg kan huske, at du nævnte (noget) for at genopfriske deres hukommelse.

En anden måde at skabe en forbindelse på er at kommentere et fælles sted, som I begge har besøgt.

Jeg er sikker på, at de vil være begejstrede for at dele deres oplevelser og indtryk med dig!

6. Svar på en af deres historier

 

Hvis alt andet fejler (kidding), kan du altid vælge muligheden for at svare på en af deres historier.

Jeg mener, tænk bare over det! Historier er en af de bedste måder at glide ind på deres DM’er, fordi du ikke vil virke som en eller anden krybbe, der gravede deres profil igennem og kommenterede hvert eneste billede.

Fordi historier er præsenteret, er de synlige, og de skriger bogstaveligt talt: Kommenter, synes godt om (eller gør hvad som helst).

Så lad os sige, at deres historie er en sjov video af deres kæledyr, der leger.

Det, du kan gøre, er at fortælle dem, at deres kæledyr er super sødt, og tilføje, at du har haft en lignende situation for nylig (eller da du havde et kæledyr) plus krydre den med nogle sjove detaljer, der vil få dem til at grine.

Det er et perfekt historiesvar, der viser dem, at du ikke er et kryb, som er engagerende, og som får dem til at grine.

Det er en kombination af både en tankevækkende og sjov måde at glide ind i deres DM’s på!

Ting, du ALDRIG må gøre, når du glider ind i nogens DM’s

Nogle gange afhænger et positivt resultat i høj grad af de ting, vi ikke gjorde, i stedet for dem, vi gjorde.

Vi kan sige, at det er den gyldne regel for DMing – og sociale netværk i almindelighed.

For at hjælpe dig med at få det bedste ud af din DMing-oplevelse (og give et fantastisk førstehåndsindtryk), er her en liste over ting, du ALDRIG må gøre:

1. Lad være med at være uhyggelig

Med ikke at være uhyggelig mener jeg, at du skal holde dig fra at sende billeder af din pik (hvis du er mand) eller billeder i lækre outfits (hvis du er kvinde), selvom jeg ved, at fyre slet ikke ville have noget imod det.

Du skal huske på, at det at glide ind i en persons DM’s er lig med at sende uopfordrede beskeder (som jeg allerede har nævnt ovenfor), og du ønsker ikke at få dem til at føle sig utilpas.

Hvis det lykkes dig at få dem til at føle det sådan, vil de finde dig uhyggelig, og de vil måske slet ikke svare.

Så husk ikke at være uhyggelig og vær i stedet enkel og effektiv. For simpelt = succes!

2. Send ikke kedelige, generiske beskeder

Jeg er selv en stor hader af kedelige, generiske beskeder som f.eks: Hey, hvad har du gang i? eller lignende.

Jeg mener, det er okay at spørge om det, men det behøver ikke at være det første, du spørger nogen om, og det behøver ikke at være på repeat.

Kedelige, generiske beskeder er en sikker måde at virke uinteressant på og at dræbe samtalen, før den overhovedet er begyndt.

I stedet bør du tænke på andre kreative måder at starte en samtale på, som f.eks. de ovenfor nævnte (eller du kan altid selv finde på noget unikt).

3. Flip ikke ud, hvis de ikke svarer med det samme

Bare lad være. Måske har de travlt, og de kan ikke sende dig en sms tilbage lige nu, så de har sat dig på vent ved ikke at svare lige nu.

Det betyder ikke, at du skal flippe ud med det samme og gå helt amok på dem (og husk også på, at de kan tage screenshot af konvojen).

Tro mig, i disse situationer er tålmodighed virkelig en dyd!

4. Brug ikke Tinder-taktikker

Husk på, at det at glide ind i nogens DM’s er ikke det samme som at kontakte dem på Tinder eller andre dating-apps.

Så nej, det er ikke i orden, hvis du kalder dem sexede eller bruger andre lignende ord, der viser din tiltrækning til deres fysiske attributter.

Du ved ikke, om de ønsker at blive talt til på den måde, eller om det gør dem utilpas.

Så det bedste er at spille sikkert og undgå Tinder-taktikker for enhver pris.

5. Lad være med at være en liking & commenting stalker

Og vær nu ikke en af dem, der løber ind i liking & commenting mode og som følge deraf irriterer den person, de ville skrive en sms til.

Dette er en anden legit version af at være en creep, så det vil du ikke gøre.

Det kan ikke anbefales at synes godt om alle deres billeder (selv dem, der blev lagt ud for 10 år siden) og kommentere alle deres nye billeder, medmindre du vil skræmme dem fra vid og sans og fremstå underlig.

Jeg forstår godt, at du kan lide dem meget, men tro mig, hvis du begrænser dig til deres seneste tweets og billeder, er det nok!

Forbliv ægte!

Og sidst, men ikke mindst, er et af de bedste datingråd generelt, og især når det kommer til at lære at glide ind i DM’er, at være dig selv!

Lad være med at overdrive, når det gælder om at gøre det første indtryk, og lad være med at lade som om, du er noget, du ikke er.

Bliv tro mod dig selv, for det er det bedste bud og den største genvej til at fange nogens opmærksomhed, få dem til at svare og vinde deres hjerte!