Skip to Content

11 Ting, Du Kan Lære Om En Mand Ved At Tilbringe Natten Med Ham

11 Ting, Du Kan Lære Om En Mand Ved At Tilbringe Natten Med Ham

Mænd er mest afslørende i deres mest intime øjeblikke, og derfor vil det at gå i seng med ham fortælle dig en masse om ham som person og afsløre ting, han forsøger at skjule.

Du kan lære en mand bedre at kende, hvis du holder øje med, hvad han gør, end hvis du lytter efter, hvad han har at sige.

Ord kan bøjes, forskydes og brydes handlinger er en reel afspejling af hans følelser. Derfor taler de virkelig mere end ord.

Ved at tilbringe natten med en mand, du har været sammen med i kortere eller længere tid, vil ting han gør, før, under og efter sex fortælle dig meget mere, end han nogensinde vil gøre.

Så tag et kig på alle de ting, du kan lære om en mand, du er intim med, og hans følelser for dig på bare én intim nat:

Hvad er skjult under hans skjorte?

Nogle gange er det to helt forskellige ting, hvordan en mand ser påklædt ud, og hvordan han ser ud nøgen.

Gemmer der sig six packs under skjorten, eller har han en dejlig mave formet som en pude, du kan sove på?

Det får du ikke at vide, før du knapper skjorten op. Og når du først er nået til opknapningsfasen, er det i virkeligheden ligegyldigt, om han er veltrænet eller ej.

Det vigtigste er, at du finder ham attraktiv uanset hvad.

Hvilken del af din krop kan han bedst lide?

Er han til numse eller bryster? Tjekker han dig fra top til bund, komplimenterer han dine ben eller læber?

Der er en del af din krop, der øjeblikkeligt tænder ham.

Hvis han ikke selv siger det, vil du ikke have problemer med at gætte det selv, fordi han vil give den del af din krop lidt ekstra TLC.

Hvor højt er hans selvværd?

Tager han selv initiativ? Låser han øjnene med dig under akten? Fortæller han dig, hvad han kan lide, og spørger han dig, om du kan gøre netop det?

Hvis dit svar er ja til alle ovenstående, så har du at gøre med en fandens selvsikker fyr.

Han ved, at han ikke kommer nogen vegne ved at tie stille, og at hvis han vil have, at I begge skal have en fantastisk tid i sengen, er det bedre at sige fra.

Er han indsigtsfuld?

Hvis en mand er interesseret i at opfylde dine behov, vil han være opmærksom på de ting, du ikke engang siger.

Han vil observere din adfærd og handle derefter.

Hvis din krop for eksempel ryster, hver gang han kysser din hals, eller hvis du stønner, når han foretager en bestemt bevægelse, vil det være et godt tegn på, at han skal fortsætte med det, han gør, og at du kan lide det.

Er han øm?

Nogle mænd kan lide at opføre sig hårdt og spille hårde at få, men hvis de virkelig er vild med en person, vil de smelte som smørcreme.

Hvis han viser sig fra sin ømme side, kærtegner dit ansigt, putter dit hår bag dit øre, krammer (især efter sex), så er han ved at udvikle følelser for dig.

Hvis han på den anden side ikke viser varme, er han der kun for en ting, og han vil ikke blive og kæle, når han har fået det, han vil have.

Er han traditionel eller åben over for nye idéer?

Hvordan reagerer han, når du siger noget vovet som: “Lad os gøre det på bordet” eller “Vi har ikke prøvet bagsædet i din bil”?

Dømmer han dig for det eller spiller han med?

Ikke alle mænd er ens. Nogle er mere traditionelle, og hvis du spørger dem, er missionærstillingen deres foretrukne stilling til resten af deres dage.

Hvis han derimod spiller med, er han åben for at prøve nye ting og er optaget af at gøre dig glad på det område.

Kan han lide at spille sikkert, eller er han klar til at tage risici?

Hvis han kan lide at spille det sikre, betyder det ikke nødvendigvis, at han kun kan lide missionær, men der er få sexstillinger, som han kombinerer og aldrig gør noget, som han ikke føler sig tryg ved at gøre.

Med ham risikerer du at sidde fast i en rutine, medmindre han begynder at ændre sig en smule, efterhånden som jeres forhold skrider fremad, og han begynder at være mere komfortabel omkring dig.

Hvis han er risikovillig, vil han være afslappet.

Han vil ikke overtænke alle de ting, der kan gå galt eller føles akavet, men vil alligevel prøve noget nyt. Med ham vil hver dag være et nyt eventyr.

Er han ansvarlig?

En uansvarlig fyr vil kun bekymre sig om at komme ned og blive beskidt så hurtigt som muligt, og han vil tænke på konsekvenserne senere, eller slet ikke hvis der ikke er nogen.

En ansvarlig fyr vil tage en snak med dig om kønssygdomme og sørge for, at han har en pakke kondomer liggende et sted i nærheden, hvis du skulle få brug for dem.

Han vil have, at du skal føle dig sikker, og han vil ikke have, at du bliver gravid. Det er en voksen måde at tænke og gøre tingene på.

Er han egoistisk eller ej?

Hvis han forventer, at du går ned på ham og aldrig gengælder tjenesten, hvis han er ligeglad med, om du får klimaks eller ej, og det hele handler om ham, er han egoistisk elsker og højst sandsynligt også egoistisk i det hele taget.

Hvis han ikke er interesseret i at gøre dig tilfreds i sengen, så forestil dig, hvor doven han vil være i et forhold med dig (hvis han ikke allerede er det).

Har du virkelig brug for sådan en person i dit liv?

Er han dobbeltmoralsk eller er han en stand-up fyr?

I vores hoveder er sex altid perfekt. I virkeligheden kan der opstå nogle virkelig akavede, mærkelige og endda ulækre situationer.

Den måde, han reagerer på i disse situationer, fortæller dig meget om ham.

For eksempel kan du måske prutte eller tisse under samleje. Hvis han er en fantastisk mand, vil han grine af det eller ignorere det helt.

Hvis han gør noget andet, er han fuld af lort og ikke din tid værd.

Han er ikke klar over, at der også sker klamme ting i hans ende, men du har valgt ikke at reagere på dem.

Har I sex eller elsker I?

Der er en enorm forskel på disse to udtryk og nogle sikre indikatorer, der viser det.

For at opsummere det hele pænt: Hvis I bare har sex, vil han være ligeglad med, om I havde det sjovt eller ej. Han vil ikke nusse, have øjenkontakt eller kysse dig for meget.

Men hvis I elsker, vil han gøre alt det og mere til for at vise dig sin hengivenhed for dig.