Skip to Content

Sådan Får Du Ham Til At Føle Sig Ked Af Det Uden Ord

Sådan Får Du Ham Til At Føle Sig Ked Af Det Uden Ord

Mænd siger altid, at kvinder er komplicerede væsner, og det er vel rimeligt, når det kommer fra en gruppe mennesker, der dårligt kan koncentrere sig om mere end én opgave (hvis du ikke tror mig, så slå det op – det er bevist).

Jeg siger ikke, at det nødvendigvis er dårligt, at de tænker sådan, men det bliver irriterende. At ønske at få sine følelser anerkendt er ikke kompliceret, det burde være normalt.

Hvis din mand konstant gør det samme igen og igen og bliver ved med at mishandle dig, er du nødt til at få dit budskab igennem uden at være påtrængende og virke needy.

Derfor er du nødt til at få ham til at føle sig ked af det uden ord – og jeg har en idiotsikker metode.

Okay, du har sikkert hørt den her før, men det er kun fordi den virker – stop med at være tilgængelig. Det er ret simpelt.

Hold op med at opføre dig, som om han ikke har gjort noget forkert. Du er nødt til at ændre din adfærd, for at tingene kan ændre sig. Med andre ord – stop med at være tilgængelig.

Hvis han behandler dig som en sekundær tanke, hvorfor skulle du så behandle ham som en prioritet? Når kun én person lægger kræfter i et forhold, gør ubalancen i sidste ende ondt på den person, der giver mest.

Alle vil have opmærksomhed, og de vil især have det fra den person, de elsker. Når de ikke får det, begynder de at spørge sig selv hvorfor.

Det er det, du ønsker. Du ønsker, at han skal gå ind og åbne alle mapperne i sit sind for at finde den fejl, der har forårsaget denne mangel på opmærksomhed.

Når han har tænkt over det, vil han også tænke over de handlinger, han foretog, som førte til det, og til sidst indrømme, at han tog fejl.

Når han er ked af det, skal du sørge for at få ham til at forstå, hvordan hans handlinger fik dig til at føle dig, og hvorfor det er utåleligt.

Det næste tip er på en måde en lettere tilgang til den første metode, i hvert fald for dig.

Hvis du er fast besluttet på at gøre dig selv utilgængelig, skal du være overbevisende og sørge for, at du ikke drukner i følelser, der kan slå dig ud af kurs.

Det er derfor, du har brug for dine venner. Hæng ud med dit publikum. Lad dem få dig til at tænke på noget andet end ham. Undervurder ikke vigtigheden af godt selskab og sjov.

Du kommer til at huske, hvor godt det er at være dig selv uden at skulle forklare alt, hvad du gør.

Lad dig selv have det sjovt, og sørg for, at du ser fantastisk ud, mens du gør det. Brug noget tid på at passe på dit udseende, for du vil gerne føle dig godt og selvsikker, og du vil gerne have, at han ser dig sådan.

Det føles bare godt at passe på sit udseende. Det er som at investere energi i dig selv; det er at værdsætte dig selv.

Mind ham om, hvem du er, og hvorfor du ikke har brug for ham. Vær hård. Selvtillid er det mest tiltrækkende ved en person, og det er et træk, der får folk til at længes efter dit selskab.

Få ham til at huske, hvorfor han faldt for dig i første omgang – og undskyld, fordi han ikke kunne se det hele tiden.

Hvordan skal du opføre dig, når du er sammen med ham? Hvis du ser ham, skal du ikke ignorere ham – spil cool. Mange mennesker råder til, at det er godt at ignorere manden, men jeg er uenig.

Hvis du ignorerer ham, vil det kun gøre ham afskrækket, og han vil ikke fortryde det.

Hvad betyder det egentlig at spille cool? Nøglen er at opføre sig normalt, men med mindre entusiasme. Lad være med at dele for meget, lad være med at engagere dig for meget. Sørg for, at han forstår, at han ikke er centrum for dit univers.

 

Ellers skal du ikke sende ham en sms eller ringe tilbage til ham med det samme, når du har modtaget en besked. Afvis ham lejlighedsvis, når han inviterer dig ud.

Vigtigst af alt: Hold dig selv beskæftiget. Gør nye ting uden at fortælle ham det. Han vil sikkert ikke kunne lide det, men det vil få ham til at undre sig.

I det hele taget er uafhængighed og selvtillid de bedste måder at vise folk, at du ikke har brug for dem og dermed få dem til at forstå, hvorfor de har brug for dig.

At være dit bedste jeg uden ham er det, der vil få ham til at føle sig ked af det. Hvis han virkelig er ked af det, vil du vide det, fordi han til sidst vil åbne op.

Lad være med at feje problemerne ind under gulvtæppet – handl på det, du ikke kan lide, for det er den eneste måde, du kan få et forhold til at fungere.