Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 8 Ting, Elsker Og Respekterer Han Dig Virkelig

Hvis Han Gør Disse 8 Ting, Elsker Og Respekterer Han Dig Virkelig

Er det muligt at genkende et godt menneskes kvaliteter?

For hvis du kiggede på din fortid, og hvilke fejl du har begået med mænd, ville du tro nej.

Men på den anden side var de måske alle sammen lektioner, som du måtte lære, før du fandt guldet, før du fandt den ene perfekte mand, som du havde ventet på.

En masse forskellige ting, han gør, kan fortælle dig, hvordan han føler for dig, og hvis du virkelig ser nøje på det, og hvis du prøver at være objektiv uden at inddrage dine følelser eller ønsker, vil du være i stand til at se, om du bare spilder tiden med denne mand, eller om du rent faktisk ser en fremtid med ham.

Uanset hvad, så er det vigtigste, du skal kigge efter, respekt.

Hvis der ikke er respekt, er der ingen kærlighed i et forhold. Respekt er den grund, du bygger alting på.

Så når du tjekker en fyr ud for at se, om han har de kvaliteter, du leder efter, så tjek efter dem, der bekræfter, at han respekterer dig.

Hvordan kan du vide, at han virkelig elsker dig? Hvis han respekterer dig, så elsker han dig. Så enkelt er det.

1. Han vil høre dig ud

Han vil være oprigtigt interesseret i at høre din mening. Han behøver ikke engang at være enig med dig i alt, hvad du siger, men han vil respektere dig nok til at høre, hvad du har at sige.

Dette er en af de vigtigste indikatorer på, at en mand respekterer dig og derfor elsker dig.

Han vil ikke lade som om, han ikke kan høre dig eller nægte at lytte til det, du har at sige, fordi han ikke er interesseret; han vil tålmodigt lytte til dig og derefter tale tingene igennem med dig.

2. Han vil støtte dig

Han ved, at du er selvstændig, men han vil også have, at du skal vide, at du ikke behøver at gå igennem alting alene.

Han vil have, at du skal vide, at han står bag dig, uanset hvad.

Det betyder ikke, at han ikke mener, at du ikke er i stand til at løse problemerne selv, det betyder bare, at du ikke behøver at gøre det.

Han respekterer dig nok til ikke at være påtrængende og praktisk talt tvinge dig til at bede om hjælp, men han er der for dig, hvis du skulle få brug for ham.

3. Han vil være bare en smule jaloux

Han bliver en smule jaloux, når du taler om andre fyre i dit liv, men det er faktisk meget sødt. Når du kommer til at tænke på det, er han bare bange for, at han mister dig.

Han ser, hvordan andre fyre taler til dig, og hvordan de kigger på dig. Og sandheden er, at han gerne vil være den eneste, der får lov til at gøre det.

Men han respekterer dig for meget, og han vil ikke gøre et stort nummer ud af det. Han vil ikke lave en scene. Han vil lide i stilhed.

4. Han vil altid være ærlig

Hvis du har noget på, som han ikke kan lide, eller som ikke passer til dig, vil han fortælle dig det. Men han vil ikke være fornærmende og såre dine følelser.

Han vil kun lade dig vide, at den anden kjole, du prøvede før, er så meget bedre ved at sige: “Den her er okay, men den gør ikke nogen tjenester for din rygende lækre krop.”

Ser du, han vil kritisere dig ved at give dig en kompliment.

5. Han vil bruge tid sammen med dig

Han vil hellere lave de mest kedelige ting sammen med dig end noget super interessant alene. Han elsker at være sammen med dig, men han giver dig også dit rum.

Han sætter pris på din tid, og han ønsker ikke, at du bliver træt af ham. Så han respekterer dit personlige rum, men hvis du spørger ham, vil han gøre alt sammen med dig eller for dig.

6. Han dømmer ikke en bog efter dens omslag

Han forstår, at du ikke mener de ting, du siger, når du er vred. Han ved, at du kun sagde noget respektløst, fordi du var ophidset og frustreret.

Han ved, at han ville gøre det samme, og så ville han have ondt af det, ligesom du gør. Alle par går igennem disse ting, og de bærer ikke nag, eller det gør i hvert fald de par, der har succes, ikke.

7. Han vil sms’e, at han savner dig

Dette er ikke en vane, det er noget, han virkelig føler. Han savner dig virkelig, og han vil virkelig gerne have, at du er sammen med ham, og han er ærlig omkring det.

Og hvis det gør ham til en sucker, fordi han gerne vil bruge al sin tid sammen med den person, han elsker og respekterer, så lad det være sådan.

8. Han regner med dig

Han ved, at du vil være ved hans side, når han er syg. Han ved, at han kan læne sig op ad dig og bede dig om at hjælpe ham.

Han kan hvile trygt i dine arme, fordi han ved, at du vil tage dig af ham. Du vil bringe varm suppe til hans seng og give ham mad, når han er for syg til at gøre det selv.

Du ringer til ham, inden han går i seng, bare for at se til ham og høre, om han har brug for noget.

Når han er i problemer, vil du være der, fordi du ved, at han ville gøre det samme for dig.