Skip to Content

Sådan Får Du Din Eks Tilbage I 13 Trin (Og Beholder Dem)

Sådan Får Du Din Eks Tilbage I 13 Trin (Og Beholder Dem)

Undrer du dig over, hvordan du får din eks tilbage? Velkommen til eks-søgernes klub, lad som om du er hjemme. ?

Lad mig gætte… I har sikkert slået op for nylig, eller I har været fra hinanden i lang tid, men du føler stadig, at du ikke kan komme videre.

Uanset hvad du gør, ender du stadig med at tænke på DEM.

Deres søde vaner og ansigtsudtryk “hjemsøger” dig hver dag, alt minder dig om dem, og du kan ikke forestille dig at falde i søvn uden at tænke mindst én gang for meget over dit tidligere forhold til dem.

En million og et spørgsmål kører gennem dit hoved: Hvorfor slog vi op i første omgang? Hvorfor kan jeg ikke holde op med at tænke på dem? Skal vi finde sammen igen? Vent, hvordan får jeg min eks tilbage?

Det er umuligt bare at slette dem fra dit sind. Det er smertefuldt at gå igennem de ulidelige faser af et brud. At komme videre og glemme deres eksistens føles som den største forbandelse. Men hvorfor?

Fordi du vil have dem tilbage, ikke?

Men før du dykker dybere ned i “sådan får du din eks tilbage”-strategier, skal du først sikre dig, at det er en god idé at genforenes med din eks.

Derefter går vi HELT i dybden med de ting, du skal gøre for at få din ekskæreste tilbage, og især de ting, du ALDRIG må gøre, hvis du vil have dem tilbage. Nej, det er ikke slutningen.

Når du har fået dem tilbage, er du også nødt til at lære, hvordan du får dem til at forelske sig i dig igen, så det gennemgår vi også. Nå, jeg håber, du er klar!

Er det en god idé at komme tilbage til din eks?

the woman stands pensively leaning against the wall

Er det en god idé at genoptage kontakten med en eks, eller skal man tænke sig om en ekstra gang? Jeg kan ikke give dig et direkte svar på dette spørgsmål, men jeg kan pege dig i den rigtige retning. Så tænk over alle grundene til, at du i første omgang ønsker at finde sammen med din eks igen.

Er det fordi, du føler dig ensom i øjeblikket, og nostalgien er en nådesløs indtrænger i din hverdag? Kan du ikke håndtere de udfordringer, der følger med et knust hjerte? Er det, fordi du er bange for, at du aldrig vil møde en som DEM?

Hvis dit svar er ja, så skal du ikke finde sammen med din eks igen. Men hvis du oprigtigt stadig elsker og savner din eks, så bør du helt sikkert gøre det.

Der er en hårfin grænse mellem at savne nogen, bare fordi man er vant til at mærke deres tilstedeværelse, og at savne nogen, fordi man stadig har følelser for dem.

Vær ærlig over for dig selv, og du vil finde sandheden. Men hvis din eks har såret dig med sin voldelige adfærd, bør du tænke dig om to gange, før du genoptager kontakten (især hvis vedkommende ikke er villig til at arbejde med sig selv).

At slå op med en, du elsker, og komme videre, er nogle gange det rigtige at gøre, især hvis det har en negativ indflydelse på dit velbefindende.

Så lad os opsummere.

Du bør ikke genoptage forbindelsen til din eks, bare fordi:

Du er nostalgisk og bange for at komme videre.
Du vil bare gerne vide, om de savner dig (men du har ingen følelser for dem).
Du er bange for at være “single for evigt”.
Du er bange for, at du aldrig vil møde nogen som dem.
Du lider af PTSD i dit forhold, fordi din eks var voldelig.

Med hensyn til det sidste, så møder du måske aldrig nogen som dem, og det er helt okay. Du vil møde den rigtige for dig, som du vil danne en stærk forbindelse med (stærkere end den, du havde med din eks).

Men hvis du stadig har følelser for vedkommende, og din mavefornemmelse siger dig, at det er det rigtige at genoptage kontakten, så gør det. Vind din eks tilbage!

Sådan vinder du din eks tilbage

a man and a woman sit at a table and talk

Hvis du har besluttet dig stærkt og helhjertet for, at du vil have din eks tilbage uanset hvad, og du føler i din mave, at det er det rigtige at gøre, vil det være mig en ære at være din guide!

Når det handler om at finde sammen igen efter et brud, skal du huske én ting: din værdighed. Hvis du vil vinde dem tilbage på ingen tid, må du aldrig nogensinde sætte spørgsmålstegn ved din værdighed.

Hvad betyder det nu? Det betyder, at du aldrig skal tigge, gøre alt for at få deres opmærksomhed, stalke dem osv.

Hvis du gør noget af dette, kan jeg garantere dig, at det aldrig vil lykkes dig at få dem tilbage. Du vil kun forlænge din smerte.

Du vinder din eks tilbage ved at få dem til at ønske dig tilbage!

Den bedste formel til at vinde dem tilbage er at forelske dig i dig selv og fokusere på at leve dit bedste liv.

Uanset hvor underligt det lyder, skal du lade dem vide, at du har det helt fint uden dem, og du skal give din eks plads til at savne dig.

Udløs deres ønske om at være en del af dit liv igen. Du vinder ikke din ekskæreste tilbage, hvis du presser dem til at overveje at genoptage kontakten. Det ville heller ikke være et godt grundlag for at etablere et sundt forhold.

At lære, hvordan du får din eks til at ville have dig tilbage, handler først og fremmest om at finde tilbage til dig selv. Og det er sådan, du gør det!

Sådan får du din eks tilbage: 12 ting, du skal gøre

an imaginary woman sits at a table holding a cup in her hand

At få din eks tilbage er ikke nogen nem opgave, men det er heller ikke umuligt.

Det kræver, at du omstiller din tankegang, fordi du skal se det som en proces i stedet for noget, du har brug for, og som vil give et positivt resultat med det samme.

Det vil tage noget tid, før I begge er på samme side (hvis en af jer er ubeslutsom med hensyn til genforening). Så her er de ting, du skal gøre for at få din eks tilbage (og beholde dem).

1. Gå “ingen kontakt” (for tiden)

Regel nr. 1: Undervurder aldrig tavshedens magt efter et brud.

Hvis du vil vinde dem tilbage på rekordtid, er det første, du skal gøre, at afbryde enhver form for kommunikation med dem.

Det betyder, at du skal glemme alt om Facebook-beskeder, telefonopkald, sms’er og enhver form for sociale medier. Du er nødt til at holde dig strengt til reglen om ingen kontakt i et stykke tid! Og nu undrer du dig sikkert over hvorfor.

Der er faktisk to hovedårsager til, at du ikke skal have kontakt med din eks:

Du er nødt til at afbryde al kommunikation med dem for at give dig selv den nødvendige tid og plads til at bearbejde alt det, der skete. Det vil gøre dig godt at få dem ud af hovedet i et stykke tid (især hvis I var sammen i lang tid).
Du er nødt til at distancere dig for at skabe det perfekte miljø, der vil tiltrække dem til dig.

I det øjeblik du holder op med at ringe eller skrive til dem, vil de straks begynde at tænke mere på dig og undre sig over, hvor du er, og hvad du tænker. Intet svar er et svar, og det er et stærkt svar. Dette er den vigtigste del af at lære, hvordan du får din eks til at savne dig.

Perioden uden kontakt vil øjeblikkeligt få din eks til at savne dig (uden at de overhovedet er klar over det). Og at savne noget eller nogen betyder, at man vil have det tilbage, ikke?

Pro tip: Lad være med at falde i en overtænkningsfælde, der er fyldt med spørgsmål som Hvad tænker de, mens de ikke har kontakt? eller Hvorfor har min eks ikke forsøgt at kontakte mig? Fokuser på at leve i nuet.

2. Vurder, hvad der gik galt i forholdet

Tænk over, hvorfor I slog op i første omgang.

Var det på grund af noget, du gjorde (eller dem), eller var der eksterne faktorer, som stress, et langdistanceforhold eller andre mennesker, som uden at blinke blandede sig i jeres romantiske forhold?

Manglede I kompatibilitet?

Er der noget, du kan forbedre ved dig selv, som vil øge dine chancer for at vinde dem tilbage?

Var du eller de skyldige i nogen form for utroskab i forholdet?

Du er nødt til at vurdere, hvad der gik galt i forholdet for at finde frem til “synderen” og udtænke den perfekte plan for at få vedkommende tilbage til dig.

En del af den perfekte plan er at tænke over, hvordan du kan forbedre dig selv.

Følte de sig forsømt, fordi du altid festede eller arbejdede for meget? Opførte du dig uansvarligt på den ene eller anden måde?

Tænk over det, og når du indser dine potentielle “fejl”, så begynd at arbejde på dem for at bevise over for din eks, at du har ændret dig.

At få dem tilbage handler ikke om kun at ønske dem tilbage og ikke løfte en finger for at få det til at ske. Det handler om konstant at tilpasse sig og justere sig til den situation, man befinder sig i.

Det handler om at opdage potentielle fejl og udtænke den perfekte idiotsikre software – i dette tilfælde forholdet.

3. Sig undskyld, hvis det er nødvendigt

Hvis du vil lære, hvordan du får din eks tilbage, er det næste, du skal tænke over, hvordan I afsluttede jeres forhold. Råbte I ad hinanden, kastede med ting og svor, at du aldrig ville tale med dem igen?

Eller sagde du måske noget, som du ikke kan lade være med at fortryde?

Hvis du føler, at du er skyldig i en af disse ting, bør du overveje at sige undskyld til dem, før du gør noget andet.

Mange tror, at hvis de siger undskyld til deres partner, vil det betyde, at de er svage. Men det er ikke sandt.

At sige undskyld betyder, at man er bevidst om sine fejl eller de ord, man sagde i vrede, erkender dem og kommer videre.

På den måde viser du din partner, at du er klar til at starte et nyt kapitel i dit liv og glemme alt, hvad der er sket i din fortid.

Det vil få dem til at se, at du har forandret dig, og de vil også være mistænksomme over for dit nuværende kærlighedsliv, altså om du er begyndt at date en ny, eller om du allerede er i et nyt forhold.

4. Fokuser på dine behov

a smiling blonde-haired woman stands in the bathroom

Det vigtigste, du skal fokusere på, er, hvad der gør dig glad. Hvad nyder du at lave? Hvad giver dig et smil på læben? Der er masser af små ting, der gør mig glad, og jeg er sikker på, at du også har din egen liste.

Er det en dag i spaen, at spille videospil, et langt bad med duftlys, en særlig kage, at købe lingeri eller sexet tøj, at se en fodboldkamp med dine venner?

Gør det, der gør dig glad!

Brug ikke tid på kun at tænke på dem, og hvordan du får din eks tilbage, for hvis du gør det, vil det ikke lykkes for dig, eller det vil tage meget mere tid end nødvendigt.

Du er nødt til at fokusere på nuet og din lykke i stedet for at leve i en verden af dagdrømme. Du er nødt til at tage små skridt.

Så længe du tager dig godt af dig selv, elsker dig selv og gør nogle sjælsundersøgelser, vil du være ti gange lykkeligere og ti gange mere attraktiv.

Og dit ønske er at vinde dem tilbage, ikke?

Tro mig, når det gælder om at vinde din eks tilbage, er der ikke noget mere effektivt end at vise dem, at du stadig ROCKER!

5. Vis dem, at du er lykkelig uden dem

Der er ikke noget mere frustrerende eller frastødende end en person, der er trængende og desperat.

Hvis du viser din eks, at han/hun er centrum i din verden, og at du simpelthen ikke kan fungere uden ham/hende, får du ham/hende aldrig til at ville have dig tilbage. I stedet vil du bare skubbe dem endnu længere væk.

Det, du skal gøre, er at vise dem, at du ikke har brug for dem, og at du er helt tilfreds uden dem.

Du skal opføre dig, som om du er ligeglad med dem, slette dine billeder på de sociale medier, begynde at poste inspirerende billeder, der viser, hvor tilfreds og glad du er osv.

Styrk dit selvværd, opdag nye passioner, kom ud af din komfortzone.

I det øjeblik de indser, at du faktisk er oprigtigt lykkelig uden dem i dit liv, vil de komme tilbage til dig, fordi de også ønsker at være en del af din lykke!

6. Forbedr din livsstil

Jeg forstår godt, at du sikkert går igennem en hård tid, hvor du knap nok finder styrken til at komme ud af sengen om morgenen, for slet ikke at tale om at lægge makeup, barbere dit skæg, træne eller noget andet, der kræver mere end en minimal indsats.

Men du er nødt til at forstå, at det er meget vigtigt at arbejde på at forbedre dig selv, hvis du vil have dem til at ville have dig tilbage.

Overvej at komme i form ved at gå i fitnesscenter eller træne derhjemme (gudskelov er der tusindvis af træningsvideoer på YouTube i dag), vær omhyggelig med din kost, drik masser af vand og tilbring tid i naturen.

Alle disse ting vil få dig til at føle dig bedre tilpas med det samme, og det vil forbedre dit fysiske og mentale helbred. At forbedre dig selv betyder, at du investerer i din lykke og dit velbefindende, hvilket er en vigtig del af din eks’ beslutning om at komme tilbage til dig.

7. Gør dem jaloux (på subtile måder)

Jeg ved, at mange af jer ikke vil være enige i dette, men at gøre nogen jaloux er nogle gange en god idé, og det vil gavne dig på så mange måder.

For at gøre det rigtigt, skal du være opmærksom på, hvordan du gør det, for du vil ikke virke ond eller skødesløs.

Du skal gøre det subtilt.

For at få din eks til at føle sig jaloux på en subtil måde kan du overveje at lægge billeder af dig og en ven af det modsatte køn (som de ikke kender til) på de sociale medier. Det vil øjeblikkeligt få dem til at undre sig over, hvem fanden den fyr/pige er, og deres hormoner vil være i brand.

En sund mængde jalousi handler om at være mystisk omkring sine opholdssteder og de mennesker, man hænger ud med.

For at krydre det lidt mere kan du prøve at flirte med andre mennesker, når din eks er til stede, bare for at lade dem vide, at du stadig er med i spillet, og også for at få dem til at tænke på, at de bliver nødt til at arbejde hårdt, hvis de vil vinde dig tilbage, for konkurrencen er stærk!

8. Giv dem deres ting tilbage

the woman packs things

Er du stadig omgivet af deres ting og sager, der minder dig om dem? Hvis du er, skal du overveje at give deres ting tilbage til dem, og her er grunden.

For det første vil du blive ti gange lykkeligere, når du giver dem deres ting tilbage, fordi du ikke konstant vil tænke på dem og dvæle ved fortiden.

For det andet vil det, at du giver dem deres ting tilbage, få dem til at tænke mere på dig, hvilket er præcis, hvad du har brug for og ønsker, ikke?

Det vil minde dem om alle de øjeblikke, hvor de ledte efter den perfekte gave til dig, og hvor de så dig smile, når du modtog den.

De vil snart befinde sig i en labyrint af nostalgi over tidligere øjeblikke med dig, hvilket vil få dem til at ønske dig tilbage på ingen tid.

De vil også være bange for, at du er helt ovre dem, og at det er derfor, du returnerer alle deres ting. Snart vil du indse, at din eks stadig bekymrer sig om dig og savner dig.

9. Udvid din horisont

Er der nogle bestemte hobbyer eller aktiviteter, som du altid gerne har villet prøve, men af en eller anden grund ikke har gjort det? Så er det nu, du skal gøre det!

Det er tid til at udvide din horisont og give dig i kast med forskellige, engagerende aktiviteter, der vil bringe et smil på læben og få dig til at føle dig komplet.

Du kan prøve abstrakt kunst, sang, skrivning, og du kan også poste det på de sociale medier. Vent ikke bare på tegnene på, at din eks vil komme tilbage.

Når din eks ser, hvor passioneret du er omkring noget, vil de miste forstanden for dig, og så vil de helt sikkert have dig tilbage!

Det eneste, du skal gøre, er at have det sjovt og finde noget interessant at lave, som afspejler din lidenskabelige side.

Du skal lade dem vide, at du ikke er en sofakartoffel, der spiser tonsvis af is, græder til romantiske komedier og lider af filofobi. Misforstå mig ikke, jeg prøver ikke at dømme din livsstil, men det vil ikke gøre noget godt for dig i det lange løb.

10. Vent på det perfekte tidspunkt til at tage kontakt til dem

Mange begår den fatale fejl at kontakte deres eks på det forkerte tidspunkt.

For at forhindre det, er vi nødt til at gøre det klart, hvornår det forkerte tidspunkt er, og hvornår det perfekte tidspunkt at kontakte din eks er.

Det forkerte tidspunkt er naturligvis dagen efter, at I slog op, eller endda et par dage eller en uge efter, at I slog op. Hvorfor er det forkert?

Fordi I begge har brug for tid til at komme til fornuft og tænke over, hvad der lige er sket.

Hvis du vil lære at få din eks tilbage, er du nødt til at lade op og fokusere på andre ting end bare din eks eller grunden til, at I slog op i første omgang.

Det perfekte tidspunkt ville være mindst fire uger efter jeres brud, og efter at du har gjort alle de ovenstående ting (haft lidt tid for dig selv og arbejdet på at forbedre dig selv).

Så kan du overveje at planlægge et møde med dem, invitere dem på en drink eller noget lignende. Når I tager på jeres første date, skal du bare fokusere på at nyde tiden sammen med dem uden at stille for mange spørgsmål om at genoptage forholdet eller jeres forliste forhold.

11. Tal med deres venner (eller jeres fælles venner)

Hvis du af en eller anden grund ikke kan komme i kontakt med dem, eller du er for nervøs for det, så tag fat i deres venner i stedet. Det er faktisk en af de mest geniale ideer, når det handler om at få dem til at ville have dig tilbage (uanset omstændighederne).

Du kan bare kontakte deres venner for at høre, hvad der sker i deres liv, og midt i samtalen kan du skifte til at tale om dit liv eller spørge om din eks.

Når deres venner finder ud af, at du har det ret godt, er der en chance for, at de også vil dele den information med din eks.

Når de finder ud af, at du er perfekt på egen hånd, vil det udløse deres ønske om at kontakte dig, hvilket er et af de sikre tegn på, at din eks vil have dig tilbage.

Deres venner vil være som mellemmænd, når det gælder om at hjælpe dig med at blive genforenet med din eks og bekræfte, at du lever livet fuldt ud.

12. Tag tingene langsomt

a man talking to a woman

Når du begynder at kommunikere med din eks igen eller går ud og får en drink eller to, skal du ikke gøre det alt for alvorligt. Sørg for, at de ved, at du gør det hele på venskabelig basis (ja, lad som om, hvis du er nødt til det).

Det er ekstremt vigtigt, fordi du ikke ønsker at få dem til at tro, at du er desperat efter at finde sammen igen. Det vil kun presse dem, og det vil ikke gøre noget godt for dig.

Så du er nødt til at tage tingene langsomt og lade alt ske naturligt. Fremtving ikke samtaler om jeres gamle forhold, når det er for tidligt, men vent et par dage eller møder. Tro mig, det er den rigtige måde at vinde dem tilbage på.

Sådan får du din ekskæreste tilbage: Yderligere tips til piger

an imaginary black-haired woman rested her cheeks on her hands

Vil han komme tilbage, hvis du lader ham være? Hvornår begynder fyre at savne dig efter et breakup? Vil han fortryde, at han mistede mig? Kører disse og lignende spørgsmål konstant gennem dit hoved? Det gør de garanteret.

Mange piger tror, at en fyrs opførsel efter et breakup ser nogenlunde sådan her ud: “Okay, nu hvor vi har slået op, kan jeg gøre, hvad jeg vil. *Ringer til sine venner for at gå ud og drikke*.”

Du tror måske, at fyre ikke er så følelsesladede omkring brud og hjertesorger generelt, fordi de ikke viser det (i hvert fald ikke lige efter bruddet).

Hvis de stadig har følelser for dig, vil du altid være i deres tanker, og de vil måske forsøge at bekæmpe deres følelser, men i sidste ende vil deres hengivenhed for dig sejre.

Så selv om din ekskæreste opfører sig, som om han allerede er kommet videre med sit liv, behøver det ikke at være sandheden. Det handler bare om, at han har brug for mere tid til at forstå sine følelser og begynde at gøre noget ved det.

Så tålmodighed er påkrævet.

Her er et par spørgsmål mere, som normalt generer den kvindelige art, ledsaget af svarene i parentes:

Hvordan kan jeg få ham tilbage, når han har blokeret mig? (Hvis han vil tilbage til dig, vil han til sidst fjerne blokeringen).
Får stilhed en mand til at savne dig? (Ja. Perioden uden kontakt er det bedste, du kan gøre for både dig selv og din eks).
Vil han nogensinde komme tilbage? (Hvis han stadig har følelser for dig, vil han komme tilbage. Sørg for at give ham plads nok til at træffe sin egen beslutning).

Lad være med at presse ham, så skal du nok få ham tilbage. Giv ham tid og plads nok, så kommer han tilbage til dig.

Sådan får du din ekskæreste tilbage: Yderligere tips til fyre

Vil hun komme tilbage til mig? Hvordan ved du, om din eks nogensinde vil komme tilbage?

Først skal du tænke over, hvordan jeres forhold sluttede. Var det på grund af utroskab, mangel på opmærksomhed eller noget andet? Tænk nu over, hvordan du kan rette op på det.

Arbejd på at forbedre dig selv, og lad hende vide, at du har ændret dig. Jeg siger ikke, at du er hovedårsagen til, at jeres forhold ikke fungerede godt. Det samme gælder for din ekskæreste.

Hvis hun vil have dig tilbage, vil hun sørge for ikke at gentage de samme fejl. En anden ting, fyre bør være særligt opmærksomme på, er at gøre kur til og vinde deres ekskæreste.

Vær betænksom og der for hende. Lad hende vide, at hun har en særlig værdi i dit liv, og få hende til at føle, at hun har det.

Gå ikke bare ud fra, at hun vil være villig til at finde sammen med dig igen uanset dine ord og handlinger. Vær klog. Giv hende komplimenter på en ægte og stilfuld måde.

Vær en sand gentleman. Lyt opmærksomt til hende, når hun har noget at sige. Lad hende vide, at hun kan stole på dig, og at du altid vil være der for hende, uanset hvad livet byder dig.

Kvinder kan godt lide at føle denne tryghed hos deres partner, og det er din hellige pligt som mand at beskytte hende. Hvis du vil have hende tilbage, må du bevise over for hende, at du er villig til at arbejde på jeres forhold. Det er den eneste måde at få det til at fungere på.

5 ting, du ALDRIG bør gøre, hvis du vil have din eks tilbage

a man and a woman are sitting at a table in a cafe talking

For at hjælpe dig med at undgå at begå de største fejl, når det handler om at få din eks tilbage, er her et par ting, du skal være særlig opmærksom på:

FEJL #1: Overøse din eks med tonsvis af kærlighed

Savner din eks dig efter bruddet? Tror du, at de vil begynde at savne dig, når du overøser dem med kærlighed?

Jeg forstår godt, at det er frustrerende at drømme om sin eks hver nat, men at vise for meget kærlighed, når det er for tidligt, er noget, du bør undgå. Du ønsker ikke at overvælde dem med dine følelser, fordi alt stadig er nyt.

Du skal udtrykke dine følelser langsomt og subtilt (i hvert fald i begyndelsen). Hvis du bemærker, at din eks opfører sig varmt og koldt, så ved du, at du ikke gør det rigtigt og bør sætte farten ned.

FEJL #2: At opføre sig jaloux omkring dem

Nogle ekser beslutter sig for at lægge en plan, hvor de konstant gør deres eks jaloux, kun for at se, om de stadig har følelser for dem.

Hvis du opdager, at din eks gør dette, skal du ikke falde for det. Jeg ved godt, at jeg tidligere fortalte dig, at det at gøre sin eks jaloux er en af måderne at få dem tilbage på.

Men det er vigtigt at gøre det på en subtil måde og ikke så ofte. Hvis din eks overdriver, så lad være med at give ham eller hende den tilfredsstillelse at gøre dig jaloux. Lad dem vide, at de bliver nødt til at gøre en større indsats for at vinde dig tilbage (i stedet for kun at forsøge at gøre dig jaloux).

FEJL #3: Tigge eller bruge medlidenhed for at få dem tilbage

Jeg forstår godt, at hjertesorg er noget af det sværeste, der findes, men at tigge eller bruge medlidenhed for at få dem tilbage er helt udelukket. Du må heller ikke tigge deres venner eller familiemedlemmer. Hvorfor ikke?

Fordi din eks vil se det som et stort rødt flag, og de vil ikke være villige til at komme tilbage til dig. Hvis din eks ignorerer dig, efter at du har tigget dem om at komme tilbage til dig, så ved du, hvorfor de gør det.

En af mine veninder opførte sig sådan, da hun slog op med sin eks. Næste dag modtog hun så en sms fra ham om at holde sig væk fra ham. Uanset om du er en fyr eller en pige, skal du ikke begå den samme fejl som hende.

FEJL #4: Konstant at ringe eller sms’e til dem

Skal jeg blokere min eks, eller skal jeg blive ved med at ringe og sende dem mange sms’er? Nej, du skal ikke gøre nogen af delene. Lad være med at gøre det, selv om der er masser af tegn på, at din eks lader som om, han er kommet over dig.

Jeg ved godt, at du måske har svært ved helt at ignorere din eks, men hvis du konstant ringer eller sms’er til ham eller hende, gør du bare tingene værre. Det kan ødelægge din chance for at blive genforenet med dem.

Du kan ikke overbevise din eks om at prøve at få tingene til at fungere, hvis det ikke er noget, de virkelig ønsker. Hvis de ikke er villige til at være i et seriøst forhold i øjeblikket, er der ikke noget, du kan gøre ved det. Det vil enhver coach eller ekspert i parforhold fortælle dig.

FEJL #5: At lade dem udnytte dig

Hvis de påstår, at de vil have dig tilbage, men ikke beviser det med deres handlinger, så skal du ikke tage dette tegn for givet.

Hvis de kun foregiver at ville have dig tilbage på grund af skjulte motiver, skal du ikke lade dem udnytte dig, uanset hvor meget du kan lide eller elsker dem.

Gå ikke med til at gøre ting, du ikke har det godt med, bare for at få dem tilbage.

Hvis din eks ser, at de kan gøre, hvad de vil, når de vil, får du dem ikke tilbage; i stedet vil de udnytte dig.

Hvordan får jeg min eks til at blive forelsket i mig igen?

a man and a woman talking over coffee

Du får din eks til at forelske sig i dig igen ved at genoplive jeres romance og minde dem om, hvorfor de forelskede sig i dig i første omgang.

Da jeg blev genforenet med min eks, begyndte jeg straks at tænke på, hvordan jeg kunne få ham til at blive forelsket i mig igen. Kan man i det hele taget nogensinde holde op med at elske en, man virkelig elskede?

Det tror jeg ikke, man kan, men at blive genforenet med sin ekskæreste betyder ikke, at kærlighedsfølelsen bliver genoprettet med det samme. Det vil tage tid for dig at genoplive din lidenskab og dine intense følelser.

Det vil føles, som om du gør det hele for første gang. Så i processen med at genskabe forbindelsen vil du gerne vise din eks, at du er blevet et bedre menneske, siden I sidst var sammen.

Du vil minde dem om, hvorfor de forelskede sig i dig i første omgang.

Nu undrer du dig sikkert over, hvordan man minder sin eks om, hvorfor man blev forelsket i en?

Hemmeligheden ligger i at tale om jeres fortid sammen, genfortælle humoristiske begivenheder, gøre ting, som de altid har fundet inspirerende ved dig osv.

Hvis de for eksempel var vilde med, hvordan du bider dig i læben, når du er usikker på noget, bør du gøre det oftere for at minde dem om det. Eller hvis I havde nogle interne jokes, skal du heller ikke holde dig tilbage fra at genoplive dem.

Tænk på andre ting, de virkelig godt kunne lide ved dig, tænk på jeres eventyr og søde minder, og vent på det perfekte øjeblik til at bringe dem til live.

Når du begynder at tale om dem, vil deres hjerne øjeblikkeligt forbinde alle disse minder med deres følelser for dig, og det er sådan, du minder dem om, hvorfor de blev forelsket i dig i første omgang! Det vil hjælpe dem med at forbinde sig med dig og blive forelsket i dig igen.

Sådan får du en eks tilbage: Afsluttende tanker

an imaginary brown-haired woman leaning against a railing

Jeg håber, du nød at læse denne trin-for-trin guide til, hvordan du får din eks tilbage, og at du nu føler dig klar til at starte din mission!

Hvis du stadig er skeptisk over for at få din eks tilbage, så læs den følgende sætning omhyggeligt: I sidste ende kommer de altid tilbage (hvis det er meningen, at I skal være sammen).

Så når I genforenes, så fokuser på at få det bedste ud af jeres forhold denne gang. (Det gælder for jer begge). Stol også på, at tingene vil fungere anden gang.