Skip to Content

Hvor Ofte Skal Man Skrive Til En, Man Dater Tilfældigt?

Hvor Ofte Skal Man Skrive Til En, Man Dater Tilfældigt?

Casual dating adskiller sig fra almindelig dating i mange sammenhænge, men i dag skal vi tale om det evige spørgsmål: “Hvor ofte skal man sms’e til en, man casual dater?

Når man dater tilfældigt, fungerer sms-frekvensen som et måleinstrument, der adskiller tilfældig dating fra seriøs dating.

Når du dater en person seriøst, investerer du i jeres samtale, ønsker at lære vedkommende bedre at kende og sigter efter et langvarigt forhold med vedkommende.

Men det er altid bedst, hvis du er lidt bevidst om casual dating. Så hvad betyder det?

Hvor ofte bør du skrive til en, du dater tilfældigt?

Hvis I begge er enige om at date tilfældigt, har I sikkert opstillet nogle primære regler for jeres forhold. Men de fleste af disse regler hjælper dig ikke med at beslutte, hvor mange gange om ugen du skal skrive til dem.

Så lad os dele det op i to dele og starte med den vigtige:

1. To typer mennesker ved casual dating

happy woman laughing and texting

Første kategori: Måske har de ikke lyst til at sms’e hele dagen (eller aldrig) og er en person, der kan lide at løse alting hurtigt over et telefonopkald eller ansigt til ansigt.

I så fald skal du ikke skrive til dem, hvis du virkelig ikke føler behov for det. Hvis I er enige om at holde jeres forhold afslappet og ikke leder efter en soulmate i hinanden, er der heller ingen grund til at sende sms’er.

Det fører os til den anden kategori af mennesker, der dater tilfældigt. Det er også okay, hvis I dater tilfældigt, men stadig gerne vil modtage sms’er fra hinanden.

Måske ønsker du ikke, at din afslappede partner bare skal være endnu en person fra en dating-app; du ønsker at lære vedkommende bedre at kende og respektere det forhold, I har, selvom det ikke er et eksklusivt forhold.

I denne situation er det nok at sende en sms 2-3 gange om ugen.

2. Sms-vaner

smiling young woman texting on smartphone in bed

Du har sikkert forstået deres sms-vaner i starten af jeres forhold, hvilket er vigtigt, fordi sms-vanerne vil diktere jeres forhold.

Så hvis du bemærker, at de bruger emojis, dobbelt-sms’er dig, sender billeder eller søde godmorgen-sms’er, kan jeg ikke se, hvorfor du ikke skulle gøre det samme.

Tværtimod er der folk med irriterende sms-vaner: De bruger punktum i slutningen af hver besked, er flere dage om at svare på en sms, og når de svarer, er det fordi, de retter din grammatik.

De kan være rigtig gode mennesker i det virkelige liv, men er forfærdelige sms’ere med en kommunikationsstil, der ikke er kompatibel med din. Prøv derfor at sende så få sms’er som muligt til dem, og deltag i samtaler i det virkelige liv.

At forstå deres sms-vaner er derfor et af svarene på spørgsmålet: “Hvor ofte skal man sms’e til en, man dater tilfældigt?

4 tegn på, at du skriver for meget til dem

serious woman expecting a message on her mobile phone

Selv om du har opstillet klare regler for casual dating og kender deres sms-vaner, kan du stadig komme til at sms’e for meget.

Disse konstante sms’er kan skade jeres afslappede forhold, men hvordan stopper man, hvis man ikke engang ved, at man sms’er for meget?

Bare rolig, her er 4 tegn på, at du konstant sms’er til ham:

1. Du vil have dem til at svare med det samme

Hvis de altid svarer meget senere på de beskeder, du sender dem, er du sandsynligvis irriterende, især hvis han svarer med en kort besked.

Bare vær opmærksom på, at du og han har forskellige definitioner af “for meget”, og at det, du synes er for meget, ikke er for meget for en anden.

De har en anden sms-stil, og det er normalt. Men derudover dater I jo kun tilfældigt, så der burde ikke være nogen grund til altid at skrive til dem. Medmindre det er en pige eller fyr, du kan lide?

2. Du dobbelt-sms’er dem

Hvis det er første gang, du dater tilfældigt, har du måske problemer med at sende dobbelt-sms’er.

Måske er du helt oppe at køre over dem eller vil bare fortælle dem, hvordan din dag er gået, men ingen i et afslappet forhold har lyst til at se en masse sms’er, så snart de tager deres telefon.

Selvom du har de bedste intentioner, vil det at sende flere sms’er kun udløse usikkerhed, hvis du ser, at de er online, men ikke svarer dig.

3. De spøger dig væk

Nogle mennesker har bare ikke lyst til at sms’e mellem dates, uanset hvor mange sms’er du har sendt dem. Du bliver sikkert fornærmet, hvis du ser, at de for nylig har postet et indlæg, men ikke har svaret dig.

Hvis og når det sker, så husk de regler, du satte på jeres første date om jeres afslappede forhold, og bliv ikke overrasket, hvis de ghoster dig.

4. De efterlod dig altid på read

Hvis du konstant bliver efterladt på read, vil du hurtigt begynde at overtænke alt, hvad du har skrevet, især hvis du har sendt en flirtende besked, og de ikke har svaret.

Jeg er sikker på, at intet har ændret sig fra deres perspektiv, men hvis det er en afslappet dating-ting mellem jer to, bør du være opmærksom på, at de har deres eget liv og ikke er interesseret i noget mere end det, I to har.

5 tips, når du skriver til en, du dater tilfældigt

smiling young man texting on the cellphone

At have en afslappet ting mellem dig og en anden kan gøre jeres forhold lidt sværere, fordi det er det stik modsatte af et seriøst forhold.

En af de mange ting, der er anderledes her, er din kommunikationsstil med din partner. Du skal være ekstra opmærksom på, hvor meget og hvad I sms’er til hinanden.

Derfor har vi lavet disse 5 tips, som måske kan gøre det hele lidt lettere:

1. Start en interessant samtale

At starte en samtale med et simpelt “hej” bringer dig ingen vegne. Hvis du er interesseret i deres svar, skal du forsøge at gøre den første besked så interessant som muligt.

Hvis du har noget at sige til dem, skal du ikke skrive “Hej, hvad så?”. Gå hellere direkte til det, du vil sige.

På den måde kan du levere det vigtigste, du vil sige, med det samme, hvilket øger chancen for, at de vil svare dig, men du vil heller ikke dobbelt-sms’e dem og ligne et kryb!

2. Brug ikke klicheer

Ingen er fan af klicheer, især ikke en, du dater tilfældigt. Når I dater tilfældigt, ved I begge præcis, hvad I vil have ud af forholdet, hverken mere eller mindre.

Desuden er klicheer et tegn på, at du mangler originale tanker og kan få dig til at se doven og uinteresseret ud i samtalen og forholdet.

3. Skriv ikke dobbelt

smiling woman in cafe using mobile phone

Det er ret indlysende, hvorfor du ikke skal dobbelt-sms’e dem. Dobbelt-sms’er er normalt et tegn på, at du er mere interesseret end den anden, og tro mig, det ønsker du ikke, når du dater nogen tilfældigt.

Det er okay, at du er interesseret i din afslappede partner, men at være for interesseret er et turn-off i disse situationer, fordi folk, der vælger et afslappet forhold, normalt kun vil have det og intet andet.

4. Brug dine emojis med omtanke

Tro mig, folk har udviklet en videnskab for at sende de rigtige emojis gennem årene.

Hvis du derfor sender for mange hjerter, kan det virke, som om du udvikler følelser, der rækker ud over dette afslappede forhold. Det samme gælder hjerte-øjne-emojien eller det smilende ansigt med hjerte-emojien.

5. Vent ikke på et svar

Det sidste, du skal gøre, er at forvente et øjeblikkeligt svar fra dem, hvilket kun vil komplicere jeres forhold.

Hvis du ikke får et svar med det samme, har de sandsynligvis travlt med arbejde, personlige problemer eller er ude at tage en drink med vennerne.

Spørgsmål og svar

Skal man sms’e hver dag, når man dater?

Det kommer helt an på, hvilken slags dating du er til. Hvis du vil starte et nyt forhold med en, du er meget interesseret i, er der ikke noget galt i at skrive til vedkommende hver dag.

Men hvor meget du sms’er i løbet af dagen, kan påvirke forløbet af jeres forhold.

Du har ikke lyst til at være irriterende eller sende dobbelt-sms’er, mens du venter på, at de svarer dig med det samme, men du har heller ikke lyst til at virke kold og fjern. Du skal finde den gyldne middelvej mellem disse to ting.

Hvor længe skal du skrive til nogen efter en date?

Du kan vente et par timer eller en dag med at skrive til nogen efter en date, især efter den første.

Efterlad lidt mystik, og prøv at reflektere over daten. Se, hvad du kunne lide, og om der er nogen røde flag, du skal være opmærksom på.

Hvis du tværtimod havde det rigtig sjovt og så, hvor åben og venlig vedkommende var, kan du også skrive til vedkommende, at du havde det rigtig sjovt og vente på deres svar.

Det vigtigste

relaxed man using a smartphone lying on an orange pouf

Det hele er sjov og ballade, når du dater nogen tilfældigt, indtil du begynder at tænke på, hvor ofte du skal skrive til en, du dater tilfældigt.

Så hvor ofte skal man skrive til en, man dater tilfældigt?

Når alt kommer til alt, er det vigtigste, at I sætter klare regler i begyndelsen af et forhold: hvad der anses for at være for mange sms’er, hvor mange gange om ugen I bør ses, og om det er okay at date mere end én person.

Når du har sat dine regler, vil du se, at casual dating er en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt med nogen!