Skip to Content

Om At Komme Over En Giftig Kærlighed

Om At Komme Over En Giftig Kærlighed

Jeg har altid troet, at jeg ville finde en mand, som jeg ville blive forelsket i, og at vi ville leve lykkeligt til vores dages ende. Jeg troede, at når jeg mødte en særlig person, ville han være min person, min soulmate og mit sande match.

Men det skete desværre ikke. I stedet mødte jeg en person, som var alt andet end god. Og det værste var, at jeg kunne se tegnene på, at han var dårlig på miles afstand, men jeg besluttede alligevel at give ham en chance.

Jeg var naiv og troede, at kærlighed kunne forandre alle, selv ham, der var så langt ude.

Så vores historie begyndte – den, hvor jeg led, og han fik alt, hvad han nogensinde havde ønsket sig. Det var så nemt at kontrollere mig, fordi jeg blev forelsket i ham og troede, at han også ville blive forelsket i mig, når der var gået noget tid.

Men det var ikke noget, han ønskede.

I stedet ville han have en pige, der ville gøre ting, som han ønskede, som ville elske ham og tilgive hans fejl, som han ville gentage igen og igen.

Han ville have en pige, der holdt sin mund lukket, fordi han altid havde noget klogt at sige. Han var glad for at se, at jeg var en fugl i et bur, men denne gang var det ikke et gyldent bur.

Det var et bur fuld af elendighed og smerte, hvor jeg havde det så dårligt, at det gav ham mulighed for at ødelægge mig.

Jeg elskede engang en mand, som ikke kunne elske mig tilbage. Måske var det bare hans beslutning, for hvis han havde elsket mig, ville han ikke have såret mig så meget.

Det er ikke noget, man gør mod de mennesker, man elsker. Jeg elskede ham af hele mit hjerte og min sjæl og troede, at han ville ændre sig, og at han behandlede mig dårligt, bare fordi han havde nogle problemer i sit liv.

Men nu ved jeg, at jeg ikke skulle have undskyldt for ham. Fra første gang han behandlede mig, som jeg ikke fortjente det, skulle jeg have forladt ham. Men på det tidspunkt var jeg ikke stærk nok til at gøre det.

Jeg elskede engang en mand, der lovede mig et liv, som jeg fortjente. Men i stedet gav han mig et levende helvede, hvor jeg var nødt til at ofre ting for at gøre ham glad.

Jeg satte mit liv på standby på grund af ham, og han spurgte mig ikke engang, hvorfor jeg gjorde det, da han så, at det ikke gjorde mig lykkelig. Han vidste, at jeg ville gøre alt for ham, så han lod mig bare drukne i hans giftige kærlighed.

Han gjorde aldrig en indsats for at gøre mig glad, selvom han ville have mig til at gøre ting for ham. Han behandlede mig aldrig ordentligt, og han gav mig aldrig den kærlighed, jeg fortjente.

Den mand, jeg faldt så hårdt for, var det mest egoistiske menneske, jeg nogensinde havde mødt, men jeg elskede ham stadig af hele mit hjerte og min sjæl og troede ikke, at jeg kunne komme væk fra ham.

Jeg elskede engang en mand, som fik mig til at tro, at jeg var den uelskelige. Han fik mig til at tro, at jeg ikke fortjente den kærlighed, som folk skriver bøger om.

Han fik mig til at tro, at jeg ikke fortjente noget særligt, og at jeg skulle være tilfreds med det, han gav mig. Den mand tænkte aldrig på mine behov og mine ønsker, men han vovede at tage sig retten til at tænke og føle i stedet for mig.

Med ham følte jeg, at jeg ikke havde nogen sund fornuft, og at han altid havde det sidste ord. Han tog min fornuft, min frie vilje og min ret til at dømme.

Han ville bare forvandle mig til en dukke, som han kunne kontrollere ved kun at give hende krummer af kærlighed fra sit bord. Og selv om det så forfærdeligt ud, troede jeg i nogen tid, at han gjorde det rigtige.

Jeg var blind for, at han udnyttede mig i al den tid, og at jeg bare var en, der skulle bevise for ham, at han også kunne blive elsket, og at han ikke var så ødelagt, som folk troede.

Jeg elskede engang en mand, som fik mig til at miste tilliden til kærligheden. På grund af ham troede jeg, at jeg aldrig ville finde kærligheden igen. Jeg troede, at ingen ville have mig, når jeg var så knust og trist.

Jeg troede, at jeg på grund af ham aldrig ville finde en mand, der ville elske mig, som jeg fortjente, fordi han altid fortalte mig, at den slags mænd ikke fandtes.

Han fortalte mig, at mænd bare foregiver at elske piger, og efter et stykke tid tager de dem for givet. Han fortalte mig også, at sådan er det i livet, og at jeg ikke kan ændre det.

På grund af ham holdt jeg op med at tro på historier om drømmeprinsen, der kommer, når man mindst venter det, og som tager en med til kærlighedslandet – det sted, hvor kærligheden er så virkelig, at man næsten kan røre ved den. På grund af ham mistede jeg alt det, der fik mig til at bevæge mig fremad.

Jeg elskede engang en mand, som viste mig, at det var forgæves at kæmpe for hans kærlighed. Og det sørgede han for at vise mig så mange gange.

Hver gang han forsømte mig, når vi var sammen, viste han mig, at han var ligeglad med mig. Hver gang en flot pige gik forbi ham, viste han mig, at han ikke respekterede mig.

Hver gang jeg var ked af det, forlod han bare huset, som om han ikke efterlod nogen speciel derinde.

Og på grund af ham lærte jeg endelig at kæmpe for mine rettigheder, fordi jeg så, at han ikke ville gøre det for mig. På grund af ham tog jeg et stort skridt fremad og begyndte at leve mit liv igen med de mennesker, jeg kunne lide.

Jeg brød endelig fri fra ham og viste ham, at jeg også kunne have en mulighed.

Jeg besluttede mig endelig og flyttede væk fra hans giftige hænder, hans søde giftige ord, der altid kunne narre mig, og da jeg mistede ham, fandt jeg endelig mig selv.

Jeg indså, at jeg fortjente så meget mere, end han kunne give mig, og for første gang i mit liv satte jeg mig selv først!