Skip to Content

Holder Han Mig For Nar? (9 Måder At Se Det På)

Holder Han Mig For Nar? (9 Måder At Se Det På)

Man skulle tro, at et simpelt spørgsmål som “Holder han mig for nar?” burde være let nok at besvare. Alligevel er det som regel det sværeste.

Ja, når du ikke har følelser, er det let at opdage. Men så snart der er følelser involveret, forråder vores syn os, og vi begynder at mangle sund fornuft og evnen til at vurdere situationen.

Derfor har vi brug for hjælp til at finde ud af, hvor vi står i forhold til den særlige person, når kærligheden slører vores dømmekraft.

Vi har brug for at vide, om vi bare har en flirt, eller om vi er noget mere.

Her er nogle måder, hvorpå du kan se, at han holder dig hen, og nogle råd, der kan hjælpe dig:

 Han kan godt lide, at du gør en indsats, men han er ikke villig til at gøre det samme.

Han forventer, at du sms’er først. Han vil ikke have noget problem med at svare på din besked, men initiativet skal være dit.

Han sms’er næsten aldrig først. Det er også dig, der planlægger de fleste af jeres dates eller fælles aktiviteter.

Hans ego vokser minut for minut, og han har det godt med den situation.

Han tillader dig at investere i ham uden at give noget tilbage.

Hvis han ikke er i stand til at etablere kommunikation og vise, at han er villig til at gøre en indsats for at se dig, er der stor sandsynlighed for, at han bare holder dig hen.

En taktik, du kan bruge her, er at “ignorere”. Det er den eneste måde, du kan få hans opmærksomhed på, hvis han virkelig er vild med dig, men bare er vant til at være doven. Mænd er jægere af natur.

For at få ham til at jage dig, skal du få ham til at arbejde for det, og du skal ikke gøre det for nemt for ham ved at være den eneste, der prøver. Han vil kede sig hurtigere, end du tror. Alle anstrengelser og investeringer skal være gensidige. Selv de små ting som sms’er. Hvis ikke, er det bedre at gå sin vej før tid.

Han bruger aldrig udtrykket “kæreste” om dig.

Selvfølgelig vil han ikke kalde dig “kæreste” efter et par dates, men hvis der er gået nok tid, og han forventer og nyder alle kærestefordelene, bør han også være villig til at sætte en etiket på jeres forhold.

Hvis han går udenom eller skifter emne, når nogen i din omgangskreds spørger ham, eller han helt undgår emnet, når du selv spørger ham, spilder han bare din tid.

At han ikke siger noget, siger faktisk meget. Det siger, at han er der for noget kortvarigt og tilfældigt.

Sørg for, at han ved, at du er interesseret i noget mere, og hvis han ikke er i stand til at tage sig sammen og gøre dig til sin kæreste, så er han din tid uværdig.

 Du har en fornemmelse af, at han kun bruger tid sammen med dig, når han ikke har noget bedre at tage sig til.

“Vi får se.” , “Det vender jeg tilbage til.”, “Måske.” og “Det ved jeg ikke.” er hans foretrukne og mest brugte sætninger. De må være ved at gå dig på nerverne nu.

Han giver dig tydeligvis disse vage svar, fordi han er usikker på, hvor han står i forhold til dig. Denne type adfærd tyder på, at han altid har en fod uden for døren.

Spil hans spil. Følg hans eksempel, og lad ham smage sin egen medicin. Næste gang han beder om at se dig, så skriv: “Åh, jeg er ikke sikker på, om jeg kan komme. Jeg ser på det og vender tilbage til dig.”

Det vil forvirre ham. At droppe alt, hvad du laver, bare for at være sammen med ham, vil ikke få ham til at ændre sig. Det vil kun få ham til at tage dig og din tid for givet.

Lad ikke bare, som om du har travlt. Gør dig selv travl med at gøre dine egne ting. Få ham til at vente på at se dig.

Hvis han er der for at blive, vil han begynde at savne dig og gøre en indsats for at se dig, når det passer dig. Hvis ikke, er det hans tab. Men i det mindste vil du ikke blive holdt hen længere.

Han er mere interesseret i din krop end i dit sind.

Det meste af den tid, I tilbringer sammen, drejer sig om sex. Jeres sms’er virker mere som forspil end som almindelige sms’er. Han overnatter aldrig – han flygter altid.

Hvis han ikke er interesseret i, hvordan din dag er gået, hvordan dit sind fungerer, og hvad du frygter, håber og drømmer om, så er han ikke rigtig interesseret i dig som person. Han er kun interesseret i det fysiske aspekt af jeres forhold.

Det kan du måske være enig i til at begynde med, når kemien er i top, og gnisterne flyver i alle retninger. Men så snart du udvikler dybere følelser for ham, vil du føle dig utilfreds med situationen.

Sig din mening og fortæl ham, at du ikke ønsker, at dit forhold til ham kun skal handle om sex. Hvis du vil have hans krop lige så meget, som du vil have hans sind, bør han være i stand til at give dig det samme. Hvis ikke, så vis ham døren.

Alene tanken om at forpligte sig skræmmer ham.

Han undgår fuldstændig det emne, og du kan tydeligt se, at han kun bliver utilpas, når tanken om forpligtelse bliver nævnt.

Han har højst sandsynligt en forpligtelsesfobi, som måske går over med tiden, hvis han bare er for ung, eller jeres forhold ikke har nået det niveau, hvor han føler trang til at forpligte sig.

På den anden side kan hans forpligtelsesfobi være dødelig, og han vil måske aldrig ændre sig. Han kan være en af de fyre, der ikke er der i det lange løb.

Ikke kun for dig, men for hvem som helst. Hvis han er en “no strings attached”-type, er han helt sikkert også en “string you along”-type.

Hvis du tror, at hans forpligtelsesfobi måske er noget midlertidigt, så undgå at nævne emnet. Giv ham tid og plads nok til at nå dertil på egen hånd.

Nogle gange kan en kvinde se, at “det er slut” hurtigere end en mand kan. Så måske har din mand simpelthen brug for mere tid til at komme til det sted i jeres forhold, hvor I allerede er.

Hvis du tror, at hans forpligtelsesfobi er noget uhelbredeligt, har du sandsynligvis allerede givet ham flere chancer, end du burde have, og mere tid end nødvendigt.

Du og din partner er tydeligvis ikke enige om, hvor jeres forhold er på vej hen. Så det bedste, du kan gøre, er ikke at spilde mere tid på at sidde fast i et forhold, der er endt i en blindgyde.

 Han er god til at love ting, men ikke så god til at holde dem.

Han er typen, der altid lover, at han vil ændre sig, men aldrig gør det.

Han lovede, at han ville ændre sit liv og sin opførsel over for dig.

Han siger altid, at han vil gøre sig mere umage i jeres forhold, og at han vil gøre en større indsats.

Han beder dig altid om at give ham tid. Han bruger løfter så smukt, at du ikke har andet valg end at tro på hans ord.

Men stol ikke på hans ord. Stol på hans handlinger, og du vil se præcis, hvor du står.

Hvis han bare er fuld af det, vil du se, at som tiden går, er hans løfter ikke andet end tomme ord.

Og den triste sandhed er, at han aldrig vil ændre sig eller gøre noget ved de ting, han sagde, han ville.

Han har sandsynligvis ikke et klart billede af, hvor han står i sit eget liv, og slet ikke i forhold til dig. Han går måske igennem nogle ting, og han beder dig om at give ham tid til at løse dem, før han går helhjertet ind i et forhold.

Vær meget opmærksom: Hvis du ser, at han kun taler og ikke gør noget, giver han sandsynligvis bare nogle dårlige løfter som en undskyldning for at lade dig vente.

Hvis du ser, at han ikke gør noget for at ændre sit liv eller den situation, han er i med dig, må du indrømme over for dig selv, at han aldrig vil gøre det.

 Han har problemer med sin eks.

Hvis du har en fornemmelse af, at hans eks også er en del af jeres forhold, er du ikke i den rigtige slags forhold. Forhold er bygget til to, ikke tre eller flere.

Du har ikke brug for, at fortidens spøgelser blander sig i din hverdag. Han behøver ikke at have følelser for hende, men hun kan have påvirket ham på en måde, så han stadig føler konsekvenserne af det tidligere forhold.

Det kan også være, at hun er en af hans venner, og at han stadig er i konstant kontakt med hende.

Det er kun naturligt, at hans forhold til hende vil påvirke alt, hvad du har med ham, på en negativ måde.

Det vil bringe spørgsmål og tvivl ind i jeres forhold. Og du har ikke brug for hendes skygge i dit kærlighedsliv.

Hvis du genkender dig selv i nogle af disse symptomer, er du nødt til at tale ærligt og åbent med ham. Fortæl ham, hvordan hans eks-situation påvirker dig og det forhold, du har til ham.

Du føler sikkert, at den aktuelle situation holder jeres forhold i stampe, og at du ikke er i stand til at være helt lykkelig. Du føler, at han er fjern, og du har brug for nærhed, som ikke kommer, hvis han ikke er i stand til at håndtere sin fortid.

Tal åbent med ham om det, og se, hvordan han virkelig har det med dig, og om der er noget, I begge kan gøre for at forbedre jeres situation.

 Han vil ikke være sammen med dig, men han tør ikke indrømme det.

Den bedste måde at genkende symptomerne på, at han vil ud, er, når han ændrer sig drastisk. Han gør alting anderledes, end han plejer.

Han finder på undskyldninger, og han har altid travlt med at se dig. At sende dig en sms er det sidste, han tænker på; han kommer og går, som det passer ham, og lægger næsten ingen kræfter i forholdet. Han er der simpelthen ikke sammen med dig.

Han har ingen intentioner om at såre dig, men hans opførsel sårer dig alligevel. Han mangler måske styrken til at fortælle dig, at han ønsker at gøre det forbi, og jo mere han udskyder det, jo mere smerte vil det påføre dig.

Du ved, at du ikke kan tvinge noget igennem, så sig det ligeud og fortæl ham, at det her ikke fungerer for dig, og at hele situationen gør dig ked af det.

Handl med det samme, og lad ikke tingene gå videre. Hvis det ikke er meningen, at det skal være sådan, gør du kun jer begge ulykkelige. På den anden side er det et godt tegn, hvis han vil arbejde på tingene.

Det betyder, at han stadig bekymrer sig nok til at gøre en indsats og føler, at det, han har med dig, er værd at redde. Det værste, du kan gøre her, er ikke at gøre noget – det vil kun gøre tingene værre.

Du føler, at alt er ensidigt.

Hvis du føler, at du er den eneste, der lægger hjerte og sjæl i forholdet. At gøre sit bedste er aldrig godt nok, og alle dine anstrengelser går ubemærket hen.

Oddsene er, at den anden person tager dig for givet; han er simpelthen vant til at tage ting uden at give noget tilbage.

Ensidige forhold fungerer aldrig. Hold op med at give dit bedste til en, der ikke engang vil løfte en lillefinger for dig.

Elsk dig selv nok til at gå din vej, når han ikke får dig til at føle, at du er hans eneste ene.

Når han ikke har til hensigt at få dig til at føle dig glad og tryg. Når du bliver undervurderet og dårligt behandlet. Du fortjener hele verden – lad være med at nøjes med mindre.

Hvis du er nødt til at spørge dig selv: “Holder han mig for nar?”, kender du sikkert allerede svaret inderst inde. Sagen er, at du holder meget af ham, eller også er du så vild med ham, at du ikke kan se realiteterne i øjnene.

Du vil meget hellere blive end at risikere at miste ham. Men sagen er, at du ikke kan miste, hvad der ikke allerede er dit.

Hvis du siger, at du vil ændre dig, og han ikke giver sig, er han ikke manden for dig.

På den anden side, hvis han gør alt for at få tingene til at fungere, hvis han kan se, at du ikke er tilfreds med den måde, tingene fungerer på, og han begynder at gøre en indsats, så er han den, du skal beholde.

Mænd har disse faser i forholdet, hvor de befinder sig i en tilstand af dyb søvn, og de har brug for en kvindes ord for at vække dem og få dem til at bevæge sig.

Hvis han ikke er ligeglad, vil han gøre alt for at holde dig ved sin side. Hvis ikke, vil du i det mindste være sikker på, hvor du står med ham, og du vil ikke blive holdt hen længere.