Skip to Content

Kære Kvinder, Kan Vi Ikke Bare Indrømme, At Moderne Dating Er Noget Lort?

Kære Kvinder, Kan Vi Ikke Bare Indrømme, At Moderne Dating Er Noget Lort?

Mænd, der er SÅ dårlige til at skrive sms’er.

Spillere.

Mænd, der får dig til at tænke for meget over tingene.

Hvor mange af jer, damer, har haft med disse eller lignende typer mænd at gøre mindst én gang i denne moderne dating-æra? En for meget, ikke?

Jeg har tænkt meget over denne sag, og her er min konklusion: Moderne dating SUCKS. I den grad.

Hvorfor er moderne dating noget lort for kvinder?

“Online dating er som at være kunde på en bazar i Istanbul. Du bliver mødt af flere fyre, der fløjter efter dig, fortæller dig, at de har de bedste tyrkiske tæpper og kan tilbyde dig tyrkisk te for at købe dem. Nogle forsøger at vinde dig over ved at kaste Hollywood-sang og -dans, hvis du er europæer, eller Bollywood-sang og -dans, hvis du er sydasiatisk, eller Kpop-dans, hvis du er østasiatisk. Selvom det er sjovt at kigge efter nogle fede ting, er det udmattende at sige nej til flere påtrængende sælgere igen og igen. Men du kan udforske en basar i et par timer og derefter lave noget andet, som ikke involverer påtrængende basarsælgere. Dating-apps er konstant i gang 24-7.” (Skrevet afu/nouseforaname888 på Reddit)

Det er surt at have med mænd at gøre, der skubber til dine grænser og derefter beskylder dig for at spille spil, bare fordi du ikke er interesseret i dem. Og der er så meget mere! Her er et par af de vigtigste grunde til, at moderne dating er noget lort for kvinder:

1. Det er surt at skulle håndtere påtrængende mænd igen og igen

Nogle mænd kan være virkelig stædige, og uanset hvad du siger til dem, vil de blive ved med at teste dine grænser. Hvis du spørger mig, er der et særligt sted i helvede for sådanne mænd.

Jo mere høflig du er over for dem, jo mindre villige er de til at acceptere, at du ikke er interesseret i dem.

Når du mister besindelsen, beskylder de dig for at være en “skødesløs kælling”, der kun tænker på sig selv. Nogle mænd tager ikke et nej for et nej, og det er det, der gør moderne dating så udmattende!

2. Det er surt at have med spillere at gøre

Her er min “yndlings” type – spillere. De skriver til dig dag og nat kun for at lokke dig til, og så forsvinder de ud i den blå luft.

Det er deres yndlingshobby at spille på varme og kulde. De finder på undskyldninger, giver falske løfter og gør præcis det, de tror, vil få dig til at falde for dem.

De vil spotte dig og derefter tvinge dig til at tro, at du fortjente det. At håndtere spillere er noget af det værste, når det kommer til moderne dating, for det stinker BIG TIME!

3. Det er surt at have med mænd at gøre, der ikke ved, hvordan man kommunikerer

Bortset fra spillere er der også mænd, der ikke ved, hvordan man kommunikerer, hverken virtuelt eller IRL. Sådanne mænd vil bombardere dig med spørgsmål eller skrive et simpelt “Hej” og vente på, at du fortsætter samtalen, som om du kontaktede dem først.

Nogle mænd gider ikke svare på længere sms’er og efterlader dig på læsesiden. Nogle af dem forcerer uinteressante samtaler og stiller ikke de rigtige spørgsmål (læs: meningsfulde spørgsmål). Det er surt at have med mænd at gøre, der ikke ved, hvordan man kommunikerer!

4. Det er surt at blive ved med at høre, at kvinder er komplicerede

Er kvinder virkelig komplicerede, eller er det bare mænd, der gør tingene komplicerede på grund af moderne dating? Det er surt at høre, at dine ønsker og behov er komplicerede for mænd at forstå, når det ikke burde være sådan.

Jeg vil vove at påstå, at det kun er mænd med lav indsats, der bruger ordet “kompliceret” til at retfærdiggøre deres manglende vilje til at investere i deres forhold. Amen.

5. Det er surt at overtænke alting.

Kære kvinder, jeg ved præcis, hvordan I har det:

“Jeg er så træt af ikke at skrive tilbage med det samme, så jeg ikke virker desperat.”

“Jeg er så træt af at overtænke, når han ikke skriver tilbage i timevis.”

“Jeg er så træt af at modtage uopfordrede nøgenbilleder.”

“Jeg er så træt af at holde styr på, hvem der sms’ede først de sidste par uger.”

“Jeg er så træt af at tænke over, om hans profil er ægte eller falsk, eller om min sms er for lang til, at han kan læse den.”

Det er surt at overtænke alting, og derfor er moderne dating SUCKS!

6. Det er surt at nøjes med for lidt eller forvente for meget

Er det for meget forlangt at forvente, at de svarer på alle dine sms’er (korte som lange)? Betyder det at følge med i nogens bullshit at nøjes med for lidt?

Moderne dating tvinger os til at skifte fra den ene yderlighed til den anden. Ordet “balance” eksisterer ikke her.

Du er tvunget til enten at nøjes med for lidt eller forvente for meget. At blive skuffet gentagne gange over folk, man dater, er også noget lort.

7. Det er surt at lade som om, at moderne dating ikke er surt.

Og ved du, hvad der stinker allermest? Det er det faktum, at vi skal blive ved med at lade som om, at moderne dating slet ikke er noget lort. SERIØST?

Skal vi bare fortsætte med at spilde vores tid på moderne dating uden nogensinde at stille spørgsmålstegn ved konsekvenserne af det?

Jeg kan ikke lide det, mine venner kan ikke lide det, mine kolleger kan ikke lide det, mine venners venner kan ikke lide det…

Kan vi nu bare indrømme, at moderne dating er noget lort?