Skip to Content

I 2020, lad ham spilde nogen anden tid

I 2020, lad ham spilde nogen anden tid

Ved du om den fyr, der holdt dig op næsten hver nat i 2019? Og det værste var, at det i de fleste tilfælde ikke var på en god måde.

Fyren, der fik dig til at græde et hav af tårer? Den fyr, du brugte timer med at prøve at analysere og afkode?

Ved du, den fyr, der aldrig vidste, hvad han ville? Hvem havde ikke anstændigheden til at vælge dig for ægte og holdt dig i standby gennem hele det foregående år?

Den fyr, du tilbragte hele 2019 med at elske og tålmodig vente på, mens han ikke kunne gøre noget ved dig? Den, du gav alt til, men ikke modtog intet andet end hans halvassede kærlighed til gengæld?

Er det ikke tid til endelig at indrømme for sig selv, at han ikke var andet end spild af tid? Er det ikke tid til at begynde at se tingene tydeligt og acceptere, at han ikke var værd, at han aldrig vil ændre sig, og at han aldrig vil gøre dig lykkelig?

Jeg ved, det er svært. Når alt kommer til alt investerede du så meget tid og kræfter i at prøve at få tingene til at fungere.

Du tilbragte 365 dage helt fokuseret på ham. Det er et helt år med at prøve at læse mellem linjerne, fortolke hans tekster og sent om natten drunkke opkald og dekryptere hans blandede signaler.

Et helt år med overtænke og besættelse af ham. Et helt år med at lægge ham foran dig selv.

Du sætter så meget håb i, at tingene til sidst falder på plads. Den ene i disse dage, vil han indse, at du er den, og han vil bare dukke op lige uden for døren, undskylde for al den smerte, han har forårsaget dig, bede om din tilgivelse og bede dig om at være sammen med ham.

Det betyder ikke noget, hvis vi taler om din kæreste, der behandler dig dårligt, om din eks, din afslappede opkobling, din næsten kæreste eller nogen, der fortsat forlader dig og kommer tilbage – bundlinjen er den samme: Han bragte dig ikke godt i det forløbne år. Så vil du virkelig tillade ham at være en del af denne også?

Vil du virkelig bruge yderligere 12 måneder på at følge hans profiler på sociale medier og hader alle de piger, han har noget at gøre med? Har du virkelig brug for yderligere 52 ugers uendelige telefonopkald med din bedste ven, hvor du kun taler om, hvad han gjorde eller ikke gjorde, og forsøger at forudsige hans næste træk?

Vil du virkelig dedikere et andet år i dit liv til dette røvhul, som helt klart aldrig fortjente et sted i dit liv, hjerte eller sind?

Kom nu. Lad os være ægte for en gangs skyld. Hvis han ville være din, ville han have været med dig. Hvis han virkelig elskede dig, ville han ikke have andre tanker om dit forhold og ville have behandlet dig i overensstemmelse hermed fra første dag.

Nej, dette er ikke hans uhyggelige måde at vise kærlighed på. Nej, han bor ikke i mørke, og du er ikke hans frelser, der bringer ham til lyset.

Jeg ved, at du plejer ham dybt, og jeg ved, at det er svært at komme videre bare sådan. Du skal dog gøre det på et tidspunkt.

Så hvorfor ikke i dag? Hvorfor vælger du ikke dette øjeblik som det perfekte tidspunkt for endelig at lade ham gå?

Stop med at lede efter lukning og en forklaring, fordi hans handlinger taler højere end hans tomme ord og falske løfter. Stop med at give ham uendelige andre chancer. Stop med at sætte dit liv på vent på grund af ham.

Bare klip alle bånd og start nyt. Bloker hans nummer, hold op med at gå til steder, du kender, at han måske vises, og hold op med at lede efter ikke-eksisterende tegn på hans ikke-eksisterende følelser, og næv ikke engang hans navn nogensinde igen.

Stop med at bekymre dig, hvad der vil ske med ham – jeg kan forsikre dig om, at han klarer sig fint uden dig. Stop med at tænke på, om han kommer til at kende sans eller begynde at savne dig, når han ser, at du virkelig er væk.

Forvent ikke, at han kommer tilbage, efter at han er klar over, at du ikke finder noget sted i alle disse andre kvinder. Brug ikke et minut af din dyrebare tid koncentreret på ham, og til en forandring, sæt alt dit fokus på dig selv.

Stop med at lade dit liv gå forbi dig, mens du fortsat venter på et mirakel, der aldrig kommer. Så meget som det gør ondt, slet alle dine håb og drømme og accepter, at de aldrig bliver til virkelighed.

I år, lad ham spilde en andens tid. Vis ham, at du har haft mere end nok af hans skit. Spar ham ud af dit system en gang for alle, og luk døren for evigt.

Lad ham gå til alle de piger, han synes er bedre end dig. Lad ham leve en ungkarl, han så desperat beder om.

Lad ham prøve og komme uden dig. Lad ham se, hvad han har mistet, og få ham til at føle dit fravær.

Jeg garanterer dig dog en ting: Når dette sker, og han begynder at fortryde alt, hvad han gjorde mod dig, vil han sætte alt i alt for at prøve at vinde dig tilbage. Han vil gøre alt, hvad han kan for at vende tilbage til dit liv og overbevise dig om, at han er klar over alle sine fejl.

Ikke desto mindre er det her, du skal vise din indre styrke. Det er her, du bliver nødt til at sende ham til helvede, hvor han fortjener at være.

Når dette sker, skal du bevise for begge jer, at du har det, der skal til for at stå bag dine beslutninger. Vis både ham og dig selv, at du var seriøs, da du lovede dig selv, at du starter og slutter i år uden ham.

Stol på mig, det vil være det bedste valg, du nogensinde kunne tage, og du vil tilbringe resten af ​​dit liv taknemmelig for, at du spiller dine kort rigtigt.

Når alt kommer til alt er du voksen, og den sidste ting, du har brug for, er en umoden brat, der gør dit liv svært. Faktisk har du brug for en rigtig mand, der ved hvad han vil og altid vil være sikker på dig.

Så indtil denne mand kommer, skal du huske, at det altid er bedre at forblive single end at nøjes med nogens krummer.