Skip to Content

En dag møder du en mand, der vil gøre en indsats for at elske dig

En dag møder du en mand, der vil gøre en indsats for at elske dig

Hej, rolig ikke. Jeg lover dig, at du en dag finder en mand, der vil elske dig ubetinget.

En dag finder du en mand, der ikke løber væk fra engagerede forhold, fordi han er bange. En moden nok til at indse, at relationer tager kræfter og hårdt arbejde. Denne fyr ved, at kærlighed ikke er en nem ting at gøre – i det mindste ikke så ubesværet som mange tror efter bryllupsrejse-fasen.

Det er ikke ubesværet, når reelle problemer kommer ind i dine liv, og heller ikke når du ser, hvordan det føles at elske nogen til det værre. Vi kan alle gøre det til det bedre.

Jeg ved, hvad du har brug for, og hvad du vil, og det er ikke den mand, du har lige nu.

Manden, du er sammen med, taler ikke mere med dig. Han værdsætter ikke din mening og er ikke engang interesseret i, hvad du har at sige. Han fjerner ikke engang sin telefon fra sine hænder, når du er i nærheden. Han er simpelthen ligeglad.

Tror du, at du fortjener dette?

Du har brug for en mand, der rent faktisk vil give en forbandelse over dig, der får dig til at føle, at du hører hjemme i hans liv. En mand, der aldrig nogensinde skjuler dig for sine venner eller familie. Du har brug for en mand, der taler dig til at møde dem. En person, der ivrigt venter på øjeblikket med at introducere dig til de vigtigste mennesker i hans liv.

Jeg ved, at du har drømt om en romantisk mand, der sætter en indsats i dine datoer. Det handler ikke engang om datoer, det handler om at vise, at han er interesseret. Jeg ved, at det ikke handler om datoer. Du mangler den følelse af sikkerhed og kærlighed, som vi alle stræber efter at opnå. Alt, hvad du nogensinde har ønsket, er at han skal vise dig det.

Se, jeg ved, at du er træt af tomme ord og falske løfter. Faktisk er du hjemsøgt af dem. De svarer i dit hoved, ting han har lovet dig, og du ved, at de aldrig kommer til at gå i opfyldelse.

Grundlæggende har du mistet alt håb i ham, fordi han har krænket din tillid så mange gange. Jeg mener, hvor mange chancer kan en mand få? Hvornår er det nok?

Lad mig fortælle dig, hvad du har brug for, selvom jeg ved, at du allerede ved det selv!

Du har brug for en mand, der vil være opmærksom på dig. En mand, der ved nøjagtigt, hvad du har brug for, når du kommer hjem fra arbejde, eller når du er fri i weekenden. Du har brug for en mand, der har de nøjagtige rigtige ord at sige til dig, når du har det dårligt.

Du har brug for nogen, der planlægger disse datoer nøjagtigt, hvordan du forestillede dem, uden at engang spørge dig. Det er beviset lige der, at han lytter til dig – han lytter faktisk til det, du siger. Og det vigtigste er, at han er ligeglad.

Du har brug for en mand, der ved, at forhold er et kompromis. Der er ingen mening i at være sammen, hvis kun en person gør alt det arbejde. Du ved, at forhold ikke fungerer på den måde, men du har brug for en mand, der også får det.

Du har brug for en, der ikke kun ved, at du er værdig, men som minder dig om, hvor meget du er værd i de øjeblikke, hvor du har mest brug for det – når du er tunghjertet, når du er overvældet af fiasko, når det er svært at tro, at der er en udvej.

Du har brug for en person, der er lyset i slutningen af ​​tunnelen – en, der får dig til det punkt, hvor du skal være, og fortsat tro på dig, selvom du ikke tror på dig selv.

Du har brug for en person, der ærer og værdsætter dig hver eneste dag, fordi det er det, sand kærlighed virkelig handler om. Det er ikke noget, der er let at gøre. Det er ikke let at elske nogen, når du er vred på dem. Det er ikke let at elske nogen, hvis du kæmper hele tiden, når tingene bliver hårde. Det er aldrig nemt at elske en person, når intet er som det skal.

Derfor har du brug for en mand, der vil elske dig på trods af alle disse ting. En mand, der vil elske dig hver dag det samme. Og jeg ved det, du ved det – den mand prøver så hårdt at elske dig på de dårlige dage på samme måde som de gode.

Det er en mand, der aldrig giver op på dig, en mand gør en indsats for at elske dig.

Han komplimenterer dig, fordi han virkelig ønsker det. Han smiler tilbage til dig hver gang, fordi han ikke kan forblive seriøs eller vred, når han ser på dig. Han klæder sig altid bedst og gør en indsats for at se godt ud for dig.

Du har brug for en mand som denne. Gå ikke på udkig efter noget mindre.