Skip to Content

Hvordan Man Elsker En Kvinde, Der Har Været I Helvede Og Tilbage

Hvordan Man Elsker En Kvinde, Der Har Været I Helvede Og Tilbage

De har forsøgt at elske hende. Mænd er kommet og gået, men ingen af dem er lykkedes. De har alle fejlet.

De, der ikke har kræfter nok, behøver ikke engang at gøre sig den ulejlighed at vinde hende for sig. Det vil kræve meget tid og en målrettet kærlighed at finde vej til hendes hjerte.

Hvis du ikke har det i dig, skal du slet ikke prøve, for du vil fejle. Denne kvinde, der har været gennem helvede og tilbage, vil sætte dig på prøve. Hun vil sørge for, at du har det, der skal til for at være hendes kærlighed værdig.

Hvis du ikke ved, hvordan du kan være hendes solrige efter stormvejr, vil hun skubbe dig væk. Hun vil sørge for, at du aldrig kommer tæt nok på hende.

Hun vil ikke give dig en chance for at såre hende. Hun er uforudsigelig. Når hendes smerte og lidelse får det bedste ud af hende, vil hun forvandle sig til en orkan og udslette alt, der står i vejen for hende.

Men når hun er rolig i status quo, vil hun være blid som sommerregn.

I de perioder, hvor hun er rolig, i fred, men lidt knækket og trist, må man elske hende da.

Når hun er rasende med rasende styrke, der udsletter alt omkring hende, skal du elske hende endnu mere.

Hun vil altid være splittet mellem sin frygt for at du forlader hende og sin frygt for at blive fanget. Hun vil aldrig være i stand til at placere sig et sted i midten.

Hendes sind har ikke stadig forbindelsen til hendes hjerte. Hun vil aldrig indrømme over for dig, hvordan hun føler. Hun vil aldrig indrømme, at hun er bange for sig selv.

Fordi den ene dag vil hun have dig tæt på sig, give hende al den kærlighed og beskyttelse hun har brug for, og den næste dag vil hun have sin uafhængighed.

Hun føler sig måske fanget i jeres forhold på grund af spøgelserne fra hendes fortid.

Mens du sover, er hun vågen og ser uret tikke og tiden passere. Mens du er i dyb søvn, er hun lysvågen.

Hun er bange for at lukke øjnene, fordi hun ikke ved, hvad der venter hende. Alle væsnerne fra hendes værste mareridt kan komme og hente hende, alle hendes største frygt.

Du vågner op i morgen, frisk og tilfreds, men hun vil gå som en zombie med store mørke rande omkring øjnene. Når det sker, skal du lade hende være i fred.

Lad være med at kvæle hende ved at forsøge at hjælpe hende eller få hende til at smile. I disse øjeblikke er det eneste, hun virkelig har brug for, sig selv. Hun har brug for at være alene. Hun har brug for at se sin frygt i øjnene.

Når hun beder om din opmærksomhed, så elsk hende. Når hun skubber dig væk, så elsk hende endnu mere.

Selv om hun er selvstændig, er hun bange som et lille barn. Hun ser måske voldsom og modig ud udefra, men hun er ved at falde fra hinanden indeni.

Hver ny situation, hver ny person, hun møder, gør hende ængstelig og nervøs. Hun vil forsøge at bevise over for sig selv, at hun kan modstå alle de udfordringer og al den frygt, der opsluger hende.

Hun vil spille rollen som en hård pige. Men hver gang hun fejler, vil hun have brug for, at du er der for hende. Nogle gange bliver du nødt til at holde hende i hånden og presse hendes krop tæt ind til dig.

Og nogle gange bliver du nødt til at læse hende som en bog for at vide præcis, hvad hun vil have, for hun vil ikke vide det selv.

Når hun forsøger at kæmpe sine egne kampe og går all in med alt, hvad hun har, så elsk hende.

Når hun er bange for at tabe, men skubber dig væk, så elsk hende endnu mere.

Hun vil altid være splittet mellem ikke at være god nok eller at være for meget for nogen. Hun kæmper med at finde det perfekte forhold mellem begge dele.

Hun er bange for ikke at elske dig på den måde, hun skal, og hun er bange for at elske dig mere, end du fortjener.

Det ville være perfekt, hvis hun kunne blive i midten, for hun har aldrig fundet nogen, der vil elske hende, når hun er begge dele.

Når hun elsker for meget, så elsk hende. Når elsker ikke elsker hårdt nok, så elsk hende endnu mere.

Nogle gange vil hun gøre ondt, og det eneste du kan se i hendes ansigt vil være triste udtryk og enorm smerte skjult bag hendes falske smil.

Men nogle gange vil hun være den lykkeligste pige i verden og grine af sine lungers fulde kraft, hvilket vil være den sødeste melodi, du nogensinde har hørt.

Når hun griner ærligt, skal du elske hende. Når hun skjuler smerten bag et smil, skal du elske hende endnu mere.

Hun vil altid elske dig med en dosis forsigtighed. Hun vil altid have en nødudgang, hvis noget skulle gå galt.

Den del af hendes hjerte, som er blevet såret mest, vil hun holde skjult. Hun vil ikke risikere at arene åbner sig igen.

Hun ved, at du vil forlade hende. Alle, der nogensinde har elsket hende, har forladt hende. Du kan sværge på det nu, men også du vil forlade hende og såre hende.

Fordi hun ved, at du vil forlade hende, vil hun forsøge at sabotere sit eget forhold. Hun vil forsøge at finde en grund til at forlade dig først og forsøge at undgå det, der sandsynligvis er en uundgåelig smerte.

Det er sådan, hun vil sikre sig, at hun ikke bliver såret igen. Når hun vil have dig ved sin side, så elsk hende.

Når hun ønsker at jage dig væk, så elsk hende endnu mere. Tag aldrig hendes frihed fra hende. Hun har brug for at mærke vinden i sit hår.

Hun har brug for at danse barfodet under himlen. Hun har brug for at være sikker på, at der altid er en vej ud, at hun har kontrol over sin situation.

Fang aldrig en fugl i et bur, fordi den ønsker at flyve. Lad være med at gøre det mod hende. Det vil ødelægge hende.

Elsk hende, når alt er i orden, og elsk hende endnu mere, når det ikke er det. Elsk hende og bevis hende, at hun aldrig har set en kærlighed som den, du tilbyder hende.

Elsk hende, som om du fandeme godt ved, hvad hun måtte risikere for at give sit hjerte til dig. Elsk hende, som om du forstår, hvor heldig du var at få lov til at elske hende.

En kvinde som hende har ikke brug for en mand. En kvinde som hende vil have en mand. Og du er den, hun valgte at være sammen med, fordi du er stærk nok til at overleve den orkan, hun er.

Dig, fordi du, fordi du i de perioder, hvor hun skubber dig væk, fordi hun ikke ved, hvordan hun skal elske dig, elsker hende endnu mere.

Maria Parker er også forfatter til den nye Her Way-bog “On Getting Over A Narcissist”.