Skip to Content

7 Alarmerende Tegn På, At Han Udnytter Dig Følelsesmæssigt

7 Alarmerende Tegn På, At Han Udnytter Dig Følelsesmæssigt

Det føles slet ikke rart at blive udnyttet følelsesmæssigt. Du fanger dig selv i at falde totalt for en fyr, og han viser ikke engang tegn på hengivenhed eller kærlighed.

Så du ender med at være forvirret, fordi du ikke ved, om du skal blive ved med at prøve at vinde ham over på din side, eller om du bare skal lade det hele ligge.

Det er meget svært at se disse tegn, især i begyndelsen af et forhold, men hvis du vil vide mere om dem, så læs videre.

1. Han taler ikke om fremtiden

Hvis din mand aldrig taler om fremtidsplaner med dig, er der stor sandsynlighed for, at han udnytter dig følelsesmæssigt.

Han har det bare godt med at være sammen med dig lige nu, men han har ingen planer om at gifte sig med dig eller få børn med dig.

Det, du skal gøre, er at spørge ham direkte, hvad hans planer med dig er, eftersom du ikke har tænkt dig at vente på, at han får styr på sit lort.

Hvis han nægter at tale om fremtiden med dig, er det et sikkert tegn på, at han udnytter dig, og du bør ikke spilde din tid med ham længere.

2. Han er ikke kærlig

Hvornår har han sidst krammet dig og fortalt dig, at han elsker dig? Hvornår har han sidst fået dig til at føle dig speciel? Jeg ved det, du kan ikke engang huske det, vel?

En mand som ham er sammen med dig, fordi han har det godt med det, men han har ikke tænkt sig at give sig helt hen til dig.

I stedet vil han bare bruge dig, fordi du er god til nogle ting, men ikke god nok til, at han vil gifte sig med dig.

Hvis du ikke føler dig rar og eftertragtet i et sådant forhold, skal du ikke engang forsøge at gøre det bedre.

Hvis han ikke er i stand til at gøre noget ved det, skal du heller ikke bekymre dig om det.

3. Han ringer kun til dig, når han har brug for dig

Hvis du har en konstant følelse af, at din fyr kun ringer til dig, når han har brug for dig, bør du overveje en ekstra gang, om han er den mand, du vil tilbringe resten af dit liv med.

Hvis han ikke er din støtte, når du har allermest brug for ham, så fortjener han dig helt sikkert ikke.

4. Han taler om andre piger

En mand som ham udnytter dig bare følelsesmæssigt, og han vil aldrig blive en mand, du kan være lykkelig sammen med.

Han tager sig kun af sine egne behov, og han vil aldrig give dig den kærlighed, du virkelig fortjener. Så jo før du forlader ham, jo bedre vil det være for dig.

Når du er sammen med ham, taler han altid om andre piger, om hvor succesfulde og smukke de er.

Så du står der og har det ad helvede til, fordi den mand, du er hovedkulds forelsket i, taler om andre piger med beundring, og han taler aldrig om dig på den måde.

Den slags opførsel er simpelthen ydmygende, og du bør ikke finde dig i noget, der får dig til at føle dig dårlig.

Jeg siger ikke, at han ikke skal tale om andre piger, men hvis du har det dårligt med hans ord, bør han stoppe det.

Han skal vide, at du er hans prioritet og hans kæreste, og at han er nødt til at tage sig sammen, hvis han vil beholde dig i sit liv.

5. Han er slet ikke romantisk

Kan du huske, hvornår din mand sidst gjorde noget romantisk for dig? Det tror jeg ikke.

Jeg siger ikke, at han skal lave overraskelser til dig hver eneste dag, men du fortjener lidt anerkendelse på din fødselsdag eller på Valentinsdag for eksempel.

Hvis han ikke engang husker din fødselsdag, og han ikke gør noget for at få dig til at føle dig speciel, bør du spørge dig selv, hvad du laver med sådan en person.

Hvis du vil have en kæreste, der vil værne om dig og respektere dig på den måde, du virkelig fortjener, foreslår jeg, at du forlader ham og begynder at fokusere på dig selv. Tro mig, du vil aldrig blive rigtig lykkelig med en mand som ham.

6. Han har ikke nogen dybe samtaler med dig

Hvis din mand opfører sig, som om du kun er der for at opfylde hans ønsker, og han aldrig taler alvorligt med dig, bør du være bekymret, for det er et tydeligt tegn på, at han bare udnytter dig.

Han føler sandsynligvis ikke noget for dig, og du er der bare for at udfylde et tomrum.

Og det er bestemt ikke, hvad en kvinde fortjener. Du bør have en kærlig og omsorgsfuld partner, som viser dig, at han elsker dig.

Du har ikke brug for en, der bare kommer hjem for at spise, skifter tøj og går ud med sine venner og ignorerer dig totalt.

Ingen kvinde bør finde sig i sådan noget, og det bør du heller ikke.

7. Du føler, at noget ikke er rigtigt

Du er en kvinde. Du kan føle ting dybt. Hvis din mavefornemmelse siger dig, at der er noget galt, så er der nok også det.

Hvis du føler, at det forhold, du har, ikke er godt, så er det nok ikke det.

Der er nogle grunde til, at du har det sådan, og selv om du ikke ser tingene klart, kan du helt sikkert mærke dem.

Når du føler, at du ikke er dig selv i et forhold med nogen, er det et øjeblikkeligt rødt flag for at forlade den person.

Hvis din mand ikke ønsker at gøre en indsats for at forbedre jeres forhold, bør du bare lade ham gå. Tro mig, sådan en mand er ikke anstrengelserne værd.