Skip to Content

Hvordan Får Du Hans Opmærksomhed? 7 Gennemprøvede Metoder, Der Altid Virker

Hvordan Får Du Hans Opmærksomhed? 7 Gennemprøvede Metoder, Der Altid Virker

Hvis du forsøger at få en mands opmærksomhed, men ikke får den, sender du måske nogle negative vibrationer, som du ikke er klar over.

Ser du, fyre tænker ikke på samme måde som os, så hvis du virkelig ønsker at få hans opmærksomhed, skal du vide, hvordan du gør det med succes.

Og her er nogle videnskabeligt beviste metoder, der virker som en charme. Så bliv hængende!

Vær mystisk

Ser du, kvinder, der er bare en smule mystiske, vil få flere mænds opmærksomhed end dem, der bliver serveret på et sølvfad.

Hvis du ikke fortæller ham alt om dig selv med det samme, sender du et budskab om, at du ønsker, at han skal gøre en indsats for dig.

Og det vil han gøre, fordi han gerne vil vide mere om dig.

Det ligger i vores gener, at vi altid er nysgerrige på ting, vi ved lidt om, så bliv ikke overrasket, hvis han dukker op på steder, hvor du ikke havde forventet ham, bare for at lære dig bedre at kende.

Vær stærk

En stærk kvinde vil altid være tiltrækkende for fyre, fordi de fleste af dem søger den slags langsigtede partnere.

Hvis du er stærk, vil du lade ham vide, at du faktisk ikke har brug for ham, og at du er god til at klare dig selv.

Og når han ser det, vil han have endnu mere lyst til dig. Han vil gøre alt, hvad der står i hans magt, for at vinde dig, fordi du er så svær at få.

Vis ham, at du er intelligent

Intelligens er ret sexet, så hvis du besidder dette træk, så vis det til ham. Vis ham, hvordan du tænker, og lad ham vide, at du ikke er dum, og at du ikke vil lade ham gøre dig til grin.

Når han ser, at du ved en masse ting, vil han indlede en samtale med dig, fordi han kan lide at lytte til dig, og han vil gerne lære nye ting fra den kvinde, som han forelsker sig i hvert eneste ord, der kommer ud af hendes mund.

Rør ved ham “ved et uheld

Hvis du vil have hans opmærksomhed, så rør ved ham ‘ved et uheld’. På den måde vil han stoppe op og kun fokusere på dig, og intet andet vil være vigtigt for ham.

Du har et par sekunder til at feje ham af banen, så brug din stærke øjenkontakt, og smil oprigtigt til ham.

Det er noget, der altid virker på alle mænd. Held og lykke!

Ignorér ham

Sandheden er, at fyre altid vil have mere, hvad de ikke kan få. Det gør vi alle sammen.

Så hvis du vil have hans opmærksomhed, skal du bare ignorere ham og lade som om, han ikke engang er til stede.

Det vil gøre ham sur, og han vil prøve ting, som han aldrig har gjort før, bare for at vinde dig over og få dig til at se hans indsats.

Dette er en af de bedste metoder, og den virker altid. Men sørg for, at du ikke søger hans opmærksomhed af de forkerte grunde.

Gør det, hvis du virkelig, men virkelig godt kan lide ham, og hvis du ønsker et forhold med ham.

Giv al din opmærksomhed til dig selv

Du hørte mig godt. Hvis du ønsker at få hans opmærksomhed, skal du først give den til dig selv.

Derfor skal du give al din opmærksomhed til dig selv og gøre dig selv til en prioritet.

Det vil få ham til at indse, at du er din egen topprioritet, og at han skal arbejde hårdt, hvis han vil vinde dig for sig.

Og på den anden side vil han indse, at du er en klog kvinde, der ved, hvad hun vil have ud af sit liv, og det vil han virkelig respektere.

Flirt med ham

Dette er et hemmeligt våben for enhver kvinde, der ønsker at få en mands opmærksomhed. Hvis du flirter med ham, vil du helt sikkert få hans opmærksomhed, men du skal også vide, hvad du gør for at beholde den.

Når du flirter med ham, skal du ikke servere dig selv på en tallerken, men gøre det, som om du ikke gør en stor indsats.

Vis ham, at du bare har det sjovt, og at han også vil have det sjovt, hvis han kommer nærmere. Husk en flirtende og sjov kvinde er altid et godt selskab ingen mand vil kunne modstå .

Christine er forfatter til ‘ Staring Into The Eyes Of Anxiety And Depression ‘ , en bog, der vil ændre den måde du bekæmper angst og depression på.