Skip to Content

Hvordan Bevarer Man En Fyrs Interesse Efter At Have Været I Seng Med Ham: 12 Smarte Måder At Gøre Det På

Hvordan Bevarer Man En Fyrs Interesse Efter At Have Været I Seng Med Ham: 12 Smarte Måder At Gøre Det På

Du har været i seng med en fyr, og alt var super. Men nu er det eneste du tænker på hvordan du holder ham interesseret i dig.

Hvordan du gør dig attraktiv overfor ham og hvordan du gør at han binder sig til dig følelsesmæssigt, uden at være desperat? Her er 12 effektive og lette måder at få ham interesseret i dig.

1. Vær spontan

En af de første ting du skal gøre når du forsøger at bevare en fyr interesseret efter at have været i seng med ham for første gang er at væres spontan.

Det betyder at du ikke skal være en drama queen så snart du har været i seng med ham.

I stedet, så vær afslappet og opfør dig naturligt, på samme måde som du gjorde før i var i seng sammen, for det er den eneste ting der gør at i begge har det sjovt.

Jeg siger ikke at du ikke skal tænke over tingene, og bare følge med, men hvis du bliver for anspændt, vil han mærke det, og det vil bare gøre tingene mere kompliceret.

Sex er selvfølgelig noget stort for dig, og det er OK at gøre det klart, men gør det ikke til en byrde for dig, og ændre den du er det øjeblik du går i seng med en fyr.

Planlæg ikke din næste handling, og vis ham ikke at det eneste du tænker på er hvad der sker nu.

I stedet så opfør dig afslappet og naturligt, det vil kun få ham til at ville have dig endnu mere.

2. Tag initiativ og vær innovativ

Desværre er mange kvinder passive i sengen, specielt i begyndelsen. Du er sikkert ikke fuldstændig afslappet foran ham endnu, og du kan ikke slå bremsen i.

Du er bange for at tage initiativet og du lader ham gøre det meste af arbejdet.

Men det er præcis hvad du ikke bør gøre hvis du vil bevare hans interesse efter at have været i seng med dig.

Det du måske ikke ved er at det mest attraktive ved en kvinde er hendes selvtillid, og ved at tage initiativet viser du at du har selvtillid, er en stærk og uafhængig kvinde.

Det viser ham at du ved hvem du er, hvad du vil have og ikke er bange for at tage det. At tage kontrollen i soveværelset tænder alle mænd helt vildt.

Det giver magt og det gør at du får det bedre med dig selv, og det vil han også se.

Husk at mænd ikke er tankelæsere, og de har også brug for et lille skub engang i mellem.

Så vær ikke bange for at lade din fyr vidde når du har lyst til sex, og være ikke bange for at tage det første skridt eller sige hvad du har lyst til i sengen.

Tro mig, det vil overraske ham og vil få ham til at ville have dig endnu mere.

Vær heller ikke bange for at foreslå nye ting i soveværelset.

På den måde vil ham du går i seng med se at du er åben og han vil ikke være bange for at fortælle dig hans dybeste hemmeligheder og ønsker.

Han vil se jeres sexliv som noget spændende og uforudsigelig, og det er præcis hvad du øsker at opnå.

3. Vær ikke usikker

Når du ser dig selv i spejlet, ser du ikke den perfekte krop. Du ser mange fejl, og du er opmærksom på dine fejl.

Selvom det nogle gange kan være en god ting da det kan hjælpe dig med at arbejde med dit udseende, skal du glemme alt om dem i soveværelset.

Glem ideen om at du skal have en perfekt krop til at tænde en mand for det kunne ikke være længere fra sandheden.

Stop med at sammenligne dig selv med top modeller og pornostjerner og husk at en mand ikke leder efter dine fejl med mindre du også gør.

I stedet for at fokusere på dine småfejl, så fokuser på dine kvindelige fordele og de ting du kan bruge til at tænde ham.

Du har brug for at lære hvordan du ser dig selv som en seksual partner, og se dig selv som sexet, lækker og så ser din partner det samme.

Når du har lært at omfavne din seksualitet vil han se din selvtillid, tro mig – han vil ikke se dine fejl.

4. Dril ham

Hvis du spørger dig selv om hvordan du bevarer en fyrs interesse i dig efter at have været i seng med dig, er det første du skal vide at et sexliv ikke starter og slutter i soveværelset.

I stedet kan hele dagen bruges til forberedelse til hvad der vil ske senere, selv hvis dagen tilbringes hver for sig.

På den måde øger du hans nysgerrighed og interesse, og er der noget bedre end det? Vær sikker på at du altid forfører ham og lær hvordan du opbygger en seksuel spænding mellem jer.

Det betyder at du skal forsøge at gøre din fyr liderlig bare ved at drille ham.

Du kan begynde med at sende ham frække beskeder hvor du beskriver alt hvad du gerne vil gøre ved ham. Fræk snak er OK, og du behøver ikke at være flov over det, for tro mig – det betaler sig.

En af de bedste måder at drille ham på er at sende frække beskeder eller billeder mens han er midt i hans arbejdsdag.

På den måde sikrer du dig at han bruger resten af hans dag på at tænke på dig fordi han vil se hvor interessant du er, og han vil ikke kunne vente med at røre ved dig.

En måde at bevare gnisten er ved at flirte med ham, selv når i er offentlige steder.

Leg med hans fantasier, men afslør aldrig for meget. Når i er et offentligt sted, kan du bide dig i underlæben, danse for ham eller se provokerende på ham og dybt i hans øjne.

Udover at opbygge en seksuel spænding, vil det også binde jer tættere sammen, siden det vil give jer følelsen af begge at være skyldige.

5. Vær ikke for omklamrende

Noget af det værste du kan gøre, hvis du vil bevare en fyrs interesse efter at have været i seng med ham er at være utrolig omklamrende.

Jeg ved at du sikkert er helt vild med denne fyr efter i har været i seng sammen, og det eneste du tænker på er at gøre det igen, og hvordan du beholder ham hos din side.

Du tænker at du virkelig kan forelske dig i den her mand og du leder efter måder at beholde ham i dit liv på.

Du er bange for at han betragter det som et one night stand eller en meningsløs flirt, og du ved ikke hvordan du skal ændre hans mening.

Så du beslutter dig for at holde dig tæt på ham og forblive i hans liv, på den ene eller anden måde.

Du tror at den bedste måde du kan gøre det på er at ringe til ham og sende ham beskeder hele tiden for at komme på en ny date, og at det vil betyde at han ikke glemmer dig.

Men lad mig sige dig en ting, det er præcis hvad du ikke bør gøre, for det vil have den modsatte virkning, og får ham ikke til at ville bruge tid med dig.

For dig er sex en intim handling og du har ganske enkelt bundet dig til ham, uden nogen egentlig intention.

Og det er der ikke noget galt i. Du skal bare sikre at du ikke bliver for omklamrende for det er der ingen der kan lide.

Hvis en fyr føler at du kvæler ham, vil det kun få ham til at løbe den anden vej og du bliver opfattet som kedelig og usikker, og det er det sidste du ønsker.

6. Forvent ikke for meget af ham, bare fordi du har haft sex med ham

Når du går i seng med en fyr første gang er det muligt at du opfatter det mere alvorligt end ham.

Det er kendt at mænd og kvinder ser ting forskelligt.

Nogle gange er sex blot en fysisk aktivitet for mænd, hvor kvinder ser det som noget med en dybere mening og en del af deres kærlighedsliv.

Men du bliver nød til at forstå at du går i seng med denne fyr fordi du også havde lyst, og det var ikke en tjeneste du gjorde ham. I stedet så ville i begge, og nød det også begge to.

Så derfor bør du ikke tro at han gjorde det for at udnytte dig, og du bør ikke opføre dig som om han ejer dig bare fordi du havde sex med ham.

Så det bedste du kan gøre efter at gå i seng med en fyr er ikke at have for høje forventninger. Det vil for det første vise ham at du er cool med alt hvad der er sket, og det vil få ham til at vil have dig endnu mere.

Desuden er det noget at det bedste du kan gøre for dig selv også. På den måde bliver du ikke alt for skuffet, hvis det der foregår mellem jer ikke bliver til mere.

7. Pres ham ikke

Hvis du vil bevare en fyr interesseret efter du har været i seng med ham, er det sidste du ønsker at gøre at presse ham.

Jeg ved at du sikkert gerne vil vide hvor du stårmed ham og få sat ord på tingene før du bliver for følelsesmæssigt involveret, og det bliver for sent for dig at gå. Du vil have “snakken” hvor i begge fortæller om jeres forventninger.

“Vi har haft sex, hvad nu?” Vil han have et one-night stand? Vil han være venner med fordele? Eller håber han at det ender med et forhold?

“Hvordan kan jeg være sikker på at han forelsker sig i mig?” Det er alle de spørgsmål der går gennem dit hovede, fordi du ved udemærket at det er hvad du vil.

Det er fuldstændig forståeligt at du ikke ønsker at der er nogen der holder dig hen og at du gerne vil vide hvor i står fra begyndelsen, men det er vigtigt ikke at presse din sexpartner til at give dig alle svarene fra begyndelsen.

Det er muligt at han ikke er sikker på hans følelser og intentioner og at han har brug for tid til at beslutte sig.

Det sidste du ønsker er at jage ham væk, og det er præcis hvad du vil opnå hvis du presser ham til at beslutte alt med det samme.

Hvis du kræver at han sætter ord på tingene fra begyndelsen, vil du bare skræmme ham væk og sidde tilbage alene.

8. Ophids ham

Hvis du spørger dig selv hvordan du bevarer en fyr interesseret i dig efter at gå i seng med ham, skal du vil vide at du ikke kun skal koncentrere dig om at ophidse ham seksuelt.

I stedet skal skal du også ophindse hans tanker, og sikre dig at han har det sjovt med dig, også uden for soveværelset.

Du skal fucke med hans hjerne før du fucker hans krop, og det vil få ham interesseret i dig.

Husk at din hjerne er er kraftfuld og hvis du bruger den rigtigt, kan den blive dit største sexorgan.

De fleste kvinder er bange for at deres sexpartner kun opfatter dem som et sexobjekt og ved ikke hvordan de viser deres andre kvaliteter.

Derfor er det vigtigt at du viser denne fyr at du er en komplet person og ikke kun en genstand der tilfredsstiller ham fysisk.

Du skal vise ham at du er intelligent og interessant og at du har en masse at byde på udover hvad der foregår i soveværelset.

Sørg for at du ikke kun tænker med din krop – inkluder altid din hjerne i processen. Få ham til at se dig som en ven og som det respekteret individ du er.

Del dine tanker og ideer om livet med ham, og former ham med ord.

På den måde får du ham til at falde fuldstændigt for dig, hvilket er præcis hvad du ønsker og har brug for.

9. Vis ham at han er værdig

Selvom mange mænd gerne vil opfattes som seje og følelselsløse, er sandheden meget anderledes.

De fleste mænd har et skrøbeligt ego og er selvbevidste omkring deres fejl og uperfektheder.

De er især skrøbelige når de lige er startet i et nyt forhold. De er bekymret om de har gjort det godt nok, og formået at tilfredsstille dig.

Så hvis du vil bevare en mands interesse efter du har været i seng med ham, så vær sikker på at booste hans ego.

Det betyder at du skal rose hans evner i sengen og lad ham vide at han har tilfredsstillet dig ordentligt.

Selvfølgelig betyder det ikke at du ikke skal være åben om de ting du ikke kunne lide, eller at du ikke burde fortælle ham hvad han skal lave om.

Men selv hvis du gør det, så vær sikker på at du gør det forsigtigt.

En af måderne at bevare ham interesseret er at fortælle ham nogle hvide løgne. Du kan starte med at fortælle ham at han er det bedste mand du nogensinde har haft, og at han tænder dig som ingen andre før har.

Det vil hjælpe ham med hans usikkerheder og det vil hjælpe ham med at føle sig bedre tilpas med sig selv når han er omkring dig.

Du bør aldrig nedgøre hans maskulinitet og du bør altid få ham til at føle at han er mand nok til dig.

Vis ham at han er din tid værdig og indsats udenfor soveværelset.

10. Forbliv sexet og mystisk

Noget af det vigtigste at gøre når du vil bevare en fyr interesseret, er at forblive sexet og mystisk. Det betyder at du altid skal forsøge at de godt ud, uden at han bemærker hvor meget tid du har brugt på dit udseende.

Vis ham din bedste side, og fokuser på dine fordele. En af måderne at gøre det på er sexet undertøj på når han ser dig.

Det er også vigtigt at være attraktiv for ham til dagligt, også uden for soveværelset.

Vær sikker på at du altid har dit pæneste tøj på, uden at afsløre eller vise for meget. Det vil hjælpe dig med at forblive en smule mystisk, uden at lægge alle dine kort på bordet og det vil få ham til at tænke over hvad der er under tøjet.

Det er vigtigt at du ikke forsøger at give indtrykket af et du prøver for hårdt på at være perfekt, så vær sikker på at du viser din krop uden at være vulgær.

Når du er omkring ham, så hav altid den samme parfume på. Det vil få ham til at huske din duft og det vi minde dig om ham.

Det er vigtigt at du altid dufter godt omkring ham, men overdriv ikke med en aggresiv duft. Smil altid til ham og flirt med ham når du kan.

Rør ham når han ikke forventer det, men smid dig ikke for fødderne af ham. På den måde gør du at han bare vil have dig endnu mere..

11. Lad him jagte dig

Mænd er jægere. Det ligger til deres natur og det er den eneste sandhed, uanset hvad andre siger.

Så hvis du virkelig vil bevare en mand interesseret, så lad ham komme efter dig. Vær ikke bange for at spille varm og kold, eller ignorere ham en gang imellem.

Det betyder ikke at du skal være uforskammet eller følelseskold. Det betyder bare at du ikke bør give alt af dig selv fra begyndelsen.

Vis ham at du har grænser og få ham til at jagte dig, hvis han vil have dig. Men sørg for ikke at overdrive når du gør det, fordi det kan få ham til at miste al interessen.

Bare lad ham være den der ringer til dig, og starter den første kontakt.

Vis ham at du er hans indsats værdig, og at han ikke får noget fra dig så nemt, og vil være en sikker måde at få ham følelsesmæssigt knyttet til dig.

12. Vær dig selv

Når vi falder for en ny, er vores første impuls at gøre hvad end det kræver for at få den person til at kunne lide os, og det er fuldstændig normalt.

Men du bør ikke ændre dig for nogen., slet ikke for en person du lige har været i seng med.

Når du starter et nyt forhold, skal du sørge for at bevare din integritet og personlighed intakt.

Jeg ved at du vil have at han kan lide dig, men du må ikke være for desperat og kan ikke vise ham det. I stedet er den bedste måde at tiltrække en anden, er ved at være dig selv.

Jeg ved at du sikkert har hørt det tusindvis af gange, men det er virkelig sandt.

Hvis du forsøger at lade som om at du er en anden end du er, tro mig – så vil han mærke det og han vil se det som en chance til at manipulere dig.

Udover at ændre dig selv, så viser du ham kun dine usikkerheder og mangel på selvtillid, og det er aldrig attraktivt.

Husk at være dig selv er altid bedre end at lade som om at være en anden.

Vis ham at du ved hvem du er og hvad du vil have, og at du ikke er klar til at ændre din adfærd og holdninger for ham eller nogen andre.

Det vil få ham til at respektere dig og have dig endnu mere.