Skip to Content

Sådan Elsker Du En Der Konstant Overtænker

Sådan Elsker Du En Der Konstant Overtænker

Hvis du elsker en overtænker, ved du sikkert at det er en kæmpe udfordring, men at de er det værd. Du ved at deres hjerne arbejder på fuld kraft hele tiden.

For hvert svar du giver dem, har de så mange spørgsmål, fordi det er sådan de fungerer og de kan ikke kontrollere det. De kan ikke bare lukke ned for deres hjerne.

De overtænker hele tiden om alt hvad der sker omkring dem. De tror dig ikke når du siger at du elsker dem, så det skal du bevise. De tror ikke på når du siger at alting nok skal blive ok, så venter de på at finde ud af om det sker.

De tror ikke du har gjort noget godt for dem før de hører det fra andre. De er fyldt med negative tanker og konstant undren. Så du skal være deres indre stemme, der fortæller dem at der er mange der kan lide dig og at du ikke løj overfor dem.

Du må fortælle dem at alle dine venner syntes du er sjov, en god person og at de gerne vil tilbringe tid med dig. Du bliver nød til at fortælle dem og senere vise dem at du elsker dem, og selv om at de ikke tænker sådan, er de stadig specielle og unikke.

Du skal altid være der til at forsvare dig selv overfor de ting de har hørt om dig og nu bebrejder dig for.

Du skal vide at de har det skidt når de finder ud af noget om dig som du ikke havde fortalt dem. De vil med det samme tro at du løj overfor dem og at du bare tager dem for givet.

Det er sådan en overtænker tænker, og jeg må indrømme at det slet ikke er nemt. Uanset hvor meget de gerne vil ændre sig, så kan de ikke.

en imaginär tjej sitter vid sjön

Uanset hvor meget de gerne vil slappe af, så kan de ikke, fordi der er en konstant følelse af at der vil ske noget dårligt.

Det er derfor at du må forstå at de vil stille de samme spørgsmål igen og igen. De vil spørge dig om du elsker dem, og om de er nok for dig.

De vil spørge dig om du hellere vil være sammen med en anden, eller om livet med dem er alt hvad du har ledt efter. De vil spørge om du er lykkelig med dem hver gang de ser at du stirrer ud i luften.

De vil bekymre sig hele tiden. Og det kan de simpelthen ikke lave om på.

Så vær tålmodig. Vær elskende. Vær omsorgsfuld. Overtænkere gør det ikke med vilje.

De er fantastiske mennesker, men de har bare en tendens til at bekymre sig og tænke mere over tingene end andre.

Det er derfor folk har fordomme overfor dem. De tror at alle overtænkere er svære at håndtere, og at du aldrig kan blive lykkelig med sådan en person, og at de aldrig kan slappe nok af til at gøre dig lykkelig og tilfreds.

Men det er ikke rigtigt. Hvis du bare giver dem en chance kan du blive utrolig lykkelig med en overtænker. Med dem vil du have den kærlighed du har higet så meget efter, hvis du gengælder.

Du kan have lykke, støtte, forståelse og ærlighed med dem. Du skal blot have lidt empati, fordi de har brug for en der forstår hvordan de rent faktisk føler.

De har brug for en der fortæller dem at de er fantastiske som de er, og at du føler dig så heldig at have en så følelsesmæssig person i dit liv.

De har brug for at føle sig værdige. De har brug for at føle at de er nok. De har brug for at føle at de er vigtige. Og den bedste måde du kan vise det på er ved at du elsker dem betingelsesløst.

Tro mig, du vil ikke fortryde det. Du vil faktisk få meget mere ud af livet med dem end du troede!