Skip to Content

Hvis Han Sender Dig Disse 10 Sms’er, Så Ved Du, At Han Er En Jackpot-Kæreste

Hvis Han Sender Dig Disse 10 Sms’er, Så Ved Du, At Han Er En Jackpot-Kæreste

Afstand spiller ikke længere en vigtig rolle i forhold. Nu har vi sms’er og sociale medieplatforme, så vi altid kan holde kontakten.

Om ikke andet kan dette endda hjælpe dig med at se, om han er vild med dig eller ej.

Du ved, at han kan kontakte dig når som helst, når som helst han vil. Han har sin telefon på sig hele tiden, og der er intet, der forhindrer ham i at sende dig en sms eller tjekke op på dig for at se, hvad du har gang i.

Pointen er, at der ikke er mere, der forhindrer to mennesker i at holde kontakten med hinanden.

Dette kan fortælle dig meget i begyndelsen af jeres forhold. Hans adfærd gennem sms’er kan vise dig, hvad han vil have af dig, og hvilken slags mand han virkelig er.

Det kan forsikre dig om, hvorvidt han vil have den ægte vare, eller om han bare vil have noget ved siden af. Så for at være sikker på, at han er jackpot-materiale, er det her de sms’er, han vil sende dig:

1. “Hey dig!”

Du kan blive skuffet, når du får en sms med bare disse to stakkels ord. Du bliver måske endda sur, og det har du al mulig ret til at være.

Er det det eneste, han kunne finde på?

Men, og der er altid et men, hvis du ser på det fra hans perspektiv, så vil du se, at han virkelig ikke kunne finde på noget bedre, men han savner dig meget, så han var nødt til at skrive noget.

Selv om det bare er “Hej du”, er det en indsats, som du aldrig bør se bort fra.

2. “Godmorgen smukke”.

Han vil gerne være det første, du tænker på, når du står op om morgenen. Er det ikke bare bedårende?

Hver gang du sms’er, vil han være sød og varm over for dig. Om aftenen vil han ønske dig godnat, for han vil ikke kun have, at han skal være det første, du tænker på, når du vågner, han vil også være det sidste, du tænker på, når du går i seng.

Han er noget seriøst kæreste-materiale, og du bør ikke tage ham for givet. Nyd hans venlighed og al den kærlighed, han helt klart har at give dig.

3. “Hvordan gik jeres møde?”

Han holder af dig, og derfor bekymrer han sig om, hvad der sker i dit liv. Han spørger ikke kun om det, fordi han er nødt til det. Han er virkelig interesseret i, hvad du har lavet, og hvordan din dag er gået.

Hvis du har fortalt ham om et vigtigt møde, du har i dag, vil han sende dig en sms, når han ved, at du er færdig, så han ikke forstyrrer dig, og han vil tjekke, om alt gik godt.

Hvis det gjorde det, vil han være glad på dine vegne og sammen med dig, og hvis det ikke gjorde det, vil han forsøge at trøste og trøste dig ved at løfte dit humør, fordi tingene skal nok blive bedre.

4. “Jeg er så stolt af dig.”

Dine præstationer er som hans egne. Han elsker dig, og han vil gøre stort set alt for dig. Så når du lykkes med noget, er det som om, at han også gjorde det.

Han vil sende dig en sms om, at han er stolt af dig, fordi han virkelig er det. Du skal ikke blive overrasket, hvis han fortæller alle om din succes.

Han vil have, at alle skal vide, hvor kompetent du er, og det er bare en af grundene til, at han elsker dig.

5. “Jeg kan ikke vente med at se dig.”

Han vil virkelig gerne tilbringe tid med dig. Han savner dig, og han kan ikke vente med at se dig igen. Det skal du være så stolt af.

Normalt har folk en tendens til at blive trætte af hinanden i et forhold. De søger lidt tid alene.

De ønsker at tage væk et sted for sig selv for at samle deres tanker og bare hvile lidt.

Men det har han ikke brug for. Han føler sig hel, når du er sammen med ham, og han vil gerne bruge tid sammen med dig. Er det ikke den perfekte kæreste?

6. “Har du spist endnu?”

Dette er helt klart et tegn på kærlighed. Hvorfor skulle han bekymre sig om, om du har du spist eller ej, hvis han ikke holdt af dig?

Du burde være så glad for, at din kæreste sms’er dig bare for at tjekke op på dig.

Han ønsker ikke, at der skal ske noget dårligt med dig, så han viser sin bekymring og vil have dig til at vide, at han holder af dig og dit helbred. Han har trods alt planer om at blive i dit liv i lang tid.

7. “Jeg vil gerne tale om det her ansigt til ansigt.”

Kun en rigtig mand ville gøre det ansvarlige og tale med dig ansigt til ansigt, når der er noget alvorligt at tale om.

Selvfølgelig er det nemmere at sende en sms, men det er også meget mere umodent. Ved at sende denne sms viser han dig, at han respekterer dig og ønsker at tale med dig som en normal, moden voksen.

8. “Lad os blive hjemme i aften. Bare os to.”

Han sætter pris på sin tid alene med dig. Han er ligeglad med fancy middage på restauranter eller at gå ud på barer.

Hvis du spørger ham, vil han vælge en dejlig og hyggelig aften med dig i sofaen, hvor vi hygger os sammen.

Du er hans prioritet, og han ville vælge dig frem for alt andet, når som helst.

9. “Du giver mig på en eller anden måde lyst til at blive bedre.”

Du får ham virkelig til at få lyst til at være den bedste version af sig selv. Du påvirker ham positivt.

Ved at du kæmper og forsøger at være den bedste du kan være, opmuntrer du ham til at gøre nøjagtig det samme.

Din succes er både hans glæde og hans udfordring. Dine drømme, der går i opfyldelse, er et stort skub til ham for at forsøge at gøre det samme.

10. “Jeg elsker dig.”

Er der noget bedre at høre end en person, der siger, at han elsker dig? Det tror jeg ikke. Selvfølgelig handler det ikke kun om, at nogen siger disse ord – handlinger er de ting, der tæller lige så meget.

Men hvis han handler som om, at han elsker dig og skriver det til dig ud af det blå, så er du en heldig pige, for du har landet dig selv en jackpot-kæreste.