Skip to Content

7 Årsager Han Forpligtede Sig Til En Anden Pige Efter At Have Været Afslappet Med Dig

7 Årsager Han Forpligtede Sig Til En Anden Pige Efter At Have Været Afslappet Med Dig

Jeg er ret sikker på, at du kender den berømte sætning: Der er ikke noget galt med dig, det er mig.

Faktisk er det sket for mig og også for et par af mine venner, hvor de hver især var sammen med en fyr i et par uger, og alt virkede perfekt.

De var hundrede procent sikre på, at de ville etablere et sundt, engageret forhold (ligesom mig).

Og så, lige pludselig, fortalte fyren dem, at han ikke ønskede noget seriøst. For at være mere specifik, fortalte fyren dem, at han IKKE var INTERESSERET i noget seriøst.

Gud ved, at når nogen fortæller mig dette, trækker jeg mig straks tilbage og respekterer deres mening, for jeg er bestemt ikke desperat, og det er mine venner heller ikke. Men det næste, der skete, er det, der faktisk fangede min opmærksomhed.

Ikke længe efter at de havde sagt, at de ikke var interesseret i noget seriøst, var hver eneste af dem i et seriøst, fast forhold. Åh, hvilken ironi!

I første omgang var mit eneste ønske at udrydde alle mænd fra planeten, men så kom jeg frem til en mere rationel løsning.

Da det ikke nytter noget at bære nag for evigt, besluttede mine venner og jeg at se på tingene fra et andet perspektiv.

Vi forsøgte at forstå og forklare dette fænomen med fyren, der “vil have noget afslappet”, men som derefter binder sig til den næste pige, og hvis du går igennem det samme, er her 7 mulige grunde til, at han binder sig til en anden pige efter at have været afslappet med dig!

Han vil have engagement, han vil bare ikke have det med dig

Jeg ved, det lyder hårdt, men nogle gange er det sandheden. Mange fyre derude ønsker virkelig at binde sig, men med den rigtige. Hvad betyder det nu?

Det betyder bestemt ikke, at der er noget galt med dig, eller at du skulle have ændret dig for ham for kun at få ham til at binde sig til dig. Nej.

Det betyder, at I bare ikke var skabt til at være sammen, og der er ingen grund til at bebrejde ham for at binde sig til den næste pige.

Faktisk bør du takke ham for ikke at binde sig til dig, for han har lige sparet dig for masser af angst og sparet dig for et endnu mere smertefuldt hjertesorg.

Han har ingen idé om, hvad han vil have

Og så er der denne anden kategori af fyre, som ikke aner, hvad de egentlig vil have. For mig personligt er dette den værste.

Når en fyr ikke har nogen idé om, hvad han vil, med hvem han vil have det, hvornår eller hvordan, er chancerne for, at han vil fucke tingene op, virkelig høje.

Og for ikke at nævne, at det at være ubeslutsom er en kæmpe turn-off for enhver kvinde derude. Så hvis han sagde én ting til dig den ene dag og en anden ting den næste, ved du, at han ikke anede, hvad han virkelig ville (og du kan prise Herren for, at han gik).

Og selv hvis han besluttede sig for at binde sig til dig, ville han sandsynligvis snart skifte mening og gentage de samme scenarier igen og igen. Jeg mener, hvem har brug for det i sit liv? Præcis ingen.

Han var allerede sammen med en anden

Her er en interessant en. Der er nogle fyre, som på grund af at være ubeslutsomme eller bare fordi de er de ultimative røvhuller, vælger at date to piger samtidig (selvfølgelig uden at fortælle dem det). Du kan sikkert gætte resten af scenariet.

Han datede jer begge, og pludselig indså han, at han kunne lide den anden pige mere, så han besluttede sig for at binde sig til hende og forlade dig.

Ah, den verden, vi lever i. Du kan også tolke det som hans uvilje mod at såre dine følelser eller hans uvilje mod at blive taget på fersk gerning. Du vælger selv.

Det var bare det forkerte tidspunkt

Og så er tingene nogle gange rigtig gode, men timingen er ikke rigtig. Måske skete der noget i hans liv, der ændrede hans perspektiv på forhold på det tidspunkt, hvor han var sammen med dig. Og da han mødte den anden pige, var timingen bare rigtig.

Igen vil jeg kæde denne sammen med den første, der siger, at I bare ikke var bestemt for hinanden. Når to mennesker er bestemt til at være sammen, er der trods alt bare ikke noget forkert tidspunkt.

Og hvis det er forkert, ville de helt sikkert mødes igen, når tiden er den rigtige. Når man ser på tingene på denne måde, virker det ret fornuftigt.

Han er udsat for eksternt pres

Tro det eller ej, men nogle gange står fyre over for eksternt pres fra deres venner eller familie. Nogle gange kan folk tæt på dem ikke rigtig lide den pige, de dater, så de føler sig presset til at afslutte tingene.

Hvis du har bemærket, at noget af dette var i gang, så kan det være grunden til, at han forpligtede sig til en anden pige efter at have været afslappet med dig.

Igen, hvis dette er grunden til, at han gjorde det, viser det kun hans svaghed og lunefuldhed. Det betyder, at han ikke stoler på sig selv, og at han danser efter andres melodier.

Nu siger jeg ikke, at han aldrig skal lytte til sine venner og familie uanset hvad. Det skal han bestemt, men han skal også lytte til sig selv, og det er det vigtigste kendetegn ved rigtige mænd.

Hans associationer med engagement ændrede sig efter at have mistet dig

Når du nævner ordet “engagement” til en fyr, vil han se det som noget fængslende. Drenge og unge mænd opfordres til at have det sjovt, udforske verden og først bagefter slå sig ned for at binde sig.

Og hvis den fyr, du var sammen med, ikke gennemgik noget af dette, vil han føle sig fængslet sammen med dig, og han vil fortælle dig, at han ikke er interesseret i eller klar til noget seriøst.

Og når han har haft det sjovt og udforsket verden, vil hans associationer til engagement ændre sig. Så når han møder den næste passende pige, vil han vælge at binde sig til hende, fordi han føler, at han endelig er klar til det.

Han ønskede egentlig ikke at binde sig, men den rette kom forbi

Og sidst men ikke mindst. Der er nogle fyre, som virkelig ikke ønskede at binde sig, hverken med dig eller med andre, men på en eller anden måde kom den rette efter dig.

Hvis det er tilfældet, kan du ikke rigtig bebrejde ham, fordi han var konsekvent i sin beslutning om, at han ikke ønskede engagement, men så blev han ligesom tvunget til at ændre mening, fordi han endelig mødte den rigtige.

Og jeg kan forsikre dig om, at det samme vil ske for dig hurtigere, end du tror, og du vil være glad for, at det ikke gik godt med den fyr, der nægtede at binde sig.