Skip to Content

Hvis Han Savnede Dig, Ville Han Gøre Noget Ved Det

Hvis Han Savnede Dig, Ville Han Gøre Noget Ved Det

Her er du…bruger stadig søvnløse nætter på at tænke på ham. Hvad har han lavet? Tænker han nogensinde på dig, eller har han glemt alt om dig?

Tænker han på alle de smukke minder i har sammen igen og igen? Ser han på jeres gamle billeder og lytter til de sange der minder dig om ham?

Tager han sig selv i at drømme om dig? Tænker han på dig hver eneste dag, på samme måde som du tænker på ham? Ønsker han at du kommer tilbage?

Er han klar til at give jeres forhold endnu en chance? Er han overbevist om at i klarer den denne her gang, på samme måde som du er overbevist om det?

mand, der sidder alene

Og så, efter alle de tanker, så kan du ikke lade være med at tænke på om du burde være den der ringede først. Bør du være den der sætter en stopper for smerten, og sparer dig selv for tvivlen?

Fordi alt andet er bedre end ikke at vide noget, og tænke over hvad den anden måske føler.

Måske tænker han også på dig. Måske ligger han allerede i sengen og savner dig på samme måde som du savner ham.

Måske fortryder han alt hvad han har gjort mod dig. Han er måske ked af al den smerte du skulle gennemgå, og han har sikkert indset at det var hans fejl.

Men han er lige så overbevist om at du aldrig ville kunne finde styrken til at tilgive ham, så han tænker at det er bedre ikke at gøre noget.

Det er tydeligt at han er for stolt til at tage det første skridt. Eller også er han bange for at du afviser ham efter alt det der er sket mellem jer.

Han har trods alt altid været sådan – han lader som om han er den seje fyr, men inderst inde er han en kujon når det kommer til at give udtryk for hans følelser.

Han er en som undertrykker hans følelser, og han er måske ikke engang selv klar over at han savner dig helt vildt.

mand, der sms'er på sin telefon

Bullshit! Jeg bliver nød til at være hård ved dig, fordi sandheden er at denne fyr slet ikke savner dig. Og han tænker sikkert slet ikke på dig.

Han kan ikke huske jeres specielle mærkedage, han får ikke sommerfugle i maven hver gang han ser en der ligner dig, og han leder ikke efter dig i andre kvinder.

Så stop med at komme med undskyldninger, stop med at lyve overfor dig selv, og se sandheden i øjnene.

Hvis han savnede dig, ville han gøre noget ved det. Han ville handle og bede om din tilgivelse. Alt andet er en del af dit selvbedrag.

Jeg ved at du ville gøre alt for at få denne mands bekræftelse på at du stadig betyder noget for ham. Selvom du ikke vil have ham tilbage, så er det rart at høre at den du savner også savner dig.

Men det er ganske enkelt ikke sandheden i dit tilfælde. Han har tydeligvis efterladt jeres forhold i fortiden, der hvor det hører til, og det er på tide at du gør det samme.

trist kvinde observerer bølgerne

Så stop med at tænke på hans stolthed og hans ego. Hvis han savnede dig er der ikke noget der kan stoppe ham i at gøre noget ved det.

Han ville glemme alle problemerne og alle hans principper, fordi den kærlighed han føler for dig er stærkere end noget andet.

Hvis han savnede dig ville han ikke levet livet som single, som han gør nu. Han ville ikke gå i seng med andre piger, eller erstattet dig så nemt.

Hvis han savnede dig ville han for længe siden være kommet med en undskyldning for at kontakte dig.

Han ville have forsøgt at komme tæt på dig og tilbage til dig for noget tid siden.

Hvis han savnede dig, ville han havde samlet alt hans styrke og ringet til dig, og bedt dig komme tilbage. Han ville have ringet på din telefon eller din dør. Han vil have gjort NOGET.

Men han har ikke gjort noget efter i gik fra hinanden, har han? Han har aldrig kontaktet dig, og du har ikke hørt noget som helst fra ham.

Så hvorfor bliver du ved med at håbe? Hvorfor bliver du ved med at spilde tiden på at fantaserer om noget der ikke er?

Hvorfor bliver du ved med at vente på noget der aldrig kommer? Hvorfor holder du fast i fortiden, når du inderst inde ved at det er tid til at give slip?

Giv slip på minderne med denne mand. Begrav alle dine falske håb, glem fortiden og begynd at leve i nutiden og virkeligheden.

Jeg ved at det er svært at indrømme overfor dig selv at du ikke betyder noget for den person som du stadig holder af.

Men det skal gøres. Og det er det første skridt du skal tage på vejen mod at hele helt.