Skip to Content

Hvis Han Ikke Vil Være Sammen Med Dig, Skal Du Ikke Tvinge Ham Til At Blive

Hvis Han Ikke Vil Være Sammen Med Dig, Skal Du Ikke Tvinge Ham Til At Blive

Læg din telefon fra dig. Lad være med at sende den sms. Lad være med at ringe.

Lad være med at bede ham komme forbi. Tig ham ikke om at tale med dig. Han fortjener ikke dine anstrengelser.

Tør dine tårer væk. Spild dem ikke på ham.

Hold op med at kæmpe så hårdt for at holde ham ved din side. Det er der ingen grund til at gøre. Du kommer bare til at udmatte alle dine følelser.

Lad ham være. Lad ham gå. Hvis han kommer efter dig, hvis han matcher din indsats, er der måske stadig noget der. Måske har du stadig en chance. Hvis han ikke gør det, så var det ikke meningen.

Og jeg ved, at det er lettere sagt end gjort, men der er kun én sandhed, når det gælder kærlighed – kærlighed skal ikke tvinges frem.

Man skal ikke gå så langt for at få nogen til at se en. Du skal ikke tigge om hans tid. Du bør ikke være berøvet hans hengivenhed.

Det burde ikke være så forbandet svært at holde kontakten. At være der for dig burde ikke være en forpligtelse. Det skal være noget, han gør frivilligt.

Du kan ikke gøre ham klar til et ægte og forpligtende forhold, hvis han ikke er det endnu.

Du gør hverken dig selv eller ham nogen tjeneste ved at vente. Måske bliver han aldrig klar, og så ender du med at vente i en evighed. Du vil sidde fast i et dårligt forhold, hvor du mangler så meget.

Du skal heller ikke holde vejret og tro, at tingene vil ændre sig. Du skal ikke håbe på, at han vil behandle dig bedre og være mere opmærksom på dine behov.

Du skal ikke håbe på, at han bliver mere investeret i jeres forhold eller mere nærværende. Det var meningen, at han skulle gøre de ting og være den mand for lang tid siden. Hvis intet har ændret sig indtil nu, vil det heller aldrig gøre det.

Du skal ikke blive en anden person for at få ham til at knytte sig til dig. Han skal elske og værne om dig, som du er.

Han skal acceptere dig, som du accepterede ham, med alle hans fejl og dyder.

Kærlighed handler ikke om at få brikker til at passe sammen; det handler om, at de brikker kommer naturligt sammen.

Det er så enkelt og så sandt, men vi glemmer det naturlige og ubesværede forløb. Vi glemmer, at kærlighed kommer fra begge sider. Vi glemmer at tage, fordi vi er så vant til at give.

Kærlighed skal ikke være svært. Det skal ikke føles som en uendelig kamp, som vi altid ender med at tabe. Den skal ikke give os flere tårer end latter. Det er bare ikke rigtigt.

Det er bare det, at vi nogle gange bliver så opslugte af tanken om kærlighed, at vi virkelig begynder at tro, at kærlighed indebærer smerte og lidelse.

Vi vil så gerne have tingene til at fungere, at vi accepterer alt, hvad vi kan få, selv om det kun er brudstykker af det, vi fortjener og har brug for.

Sådan burde det ikke være, og det vil du indse, når du finder den, du elsker for evigt.

Du vil se, hvorfor det hele skulle gå på denne måde. Du vil se, at du var nødt til at kysse nogle frøer, før du fandt din prins.

Du vil se, at kærlighed, når den er ægte, simpelthen flyder.

Når kærligheden er ægte, er I begge klar til den. Man giver og tager. Man møder hinanden på halvvejen uden behov for at forcere noget.

Når to mennesker elsker hinanden, drages de mod hinanden. De finder tiden og gør en indsats uden at blive bedt om det.

De får det til at fungere, fordi de BEGGE ønsker det; fordi de begge føler så dybt for hinanden, at de formår at overvinde enhver forhindring.

Alt går ikke altid glat, men kærlighed, hengivenhed og opmærksomhed er aldrig påtvunget, og det er det vigtigste.

Og selv om alt måske ikke bliver, som du havde forestillet dig det, får du noget endnu mere fantastisk, end du nogensinde kunne have forudset, når du har den rigtige person ved din side.

Så giv slip på alt det, der skal forceres, og ryd vejen for den ægte vare. Vent på den kærlighed, der strømmer.