Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 6 Ting, Vil Han Aldrig Være Dig Utro

Hvis Han Gør Disse 6 Ting, Vil Han Aldrig Være Dig Utro

Folk ændrer sig over tid. De går igennem alle mulige ting i løbet af deres liv, og det efterlader konsekvenser. Så du kan faktisk aldrig være hundrede procent sikker på at din partner aldrig vil være dig utro. Husk bare på hvor mange historier du har hørt om andre par der troede at de aldrig vill gå fra hinanden, men endte med at gøre det alligevel, og det kom altid som et chock. Han var hende utro, og du troede deres kærlighed var den du ville have osv.

Det er derfor du ikke kan være hundrede procent sikker på at han aldrig vil være dig utro.

Men til trods for de historier du tidligere har hørt, så vil du sikkert tro at din mand aldrig vil gøre det mod dig. Og i de fleste tilfælde har du ret. Hvis han elsker dig, vil han hver eneste dag bevise overfor dig, at du betyder noget for ham.

Desværre kan vi ikke hjælpe med de usikkerheder som sniger sig ind på os engang i mellem. For at fjerne disse usikkerheder for evigt, bør du læse nogle af de tegn på at din mand aldrig vil være dig utro:

1. Han stoler på dig fuldstændigt

Smuk mand og kvinde flirter i cafe

Du ved at tillid er en af de vigtigste ting i et forhold. Du bygger alt hvad du har på tillid. Hvis du ikke stoler på din mand, vil forholdet sandsynligvis slutte på grund af tillidsproblemer, som ofte fører til jalousi og andre problemer. Det ved han og han stoler på dig. Han elsker dig så meget at han vil holde hvad han lover. Han ved at du altid vil holde dit ord, og at du vil gøre som du siger hver eneste gang.

Han vil stole på dine handlinger, selvom han ikke er enig med dig. Han vil måske fortælle dig hvis der er noget som han syntes er en dårlig ide, men han vil lade dig gøre det uanset hvad, fordi et sted dybt inde så ved han a du har en god grund til at gøre hvad end du forsøgte at gøre. Han stoler så meget på dig fordi han ved at du aldrig vil ødelægge det i har.

2. Han er ærlig

Det er ingen hemmeligheder i jeres forhold, i det mindste ikke nogle af de store. Jeg mener, alle har hemmeligheder, men så længe at de ikke påvirker eller ændrer den retning dit forhold går i, så betyder det ikke så meget. Han vil altid fortælle dig hvad han tænker fordi han ved at du forstår og at du aldrig vil dømme ham for det han gør.

Han har så meget tiltro til dig at han vil fortælle dig flove ting om sig selv som ingen andre kender til. Det er et andet tegn på at han ikke har nogen grund til at være dig utro, fordi han mener at jeres forhold vil holde, elles ville han aldrig have fortalt dig næsten alt om sig selv.

3. Han tager dig altid i forsvar

Han vil være en del af dit liv ved at involvere sig så meget som han kan uden at være omklamrende. Han vil vise og støtte dig i alt hvad du gør og han vil være der for dig når du virkelig har brug for en til at læne dig op ad. Dette betyder ikke at han ikke vil forstyrre dit liv. Han ved at dine valg er dine egne, og respekterer dem. Men, hvis du begår fejl, vil han aldrig sige “hvad sagde jeg!” I stedeet vil han hjælpe dig med at komme ud af det både stærkere og bedre.

Han vil støtte dig ved at lade dig lære af dine fejl fordi han respekterer dig. Når han ikke er enig med dig, vil han ikke forsøge at få dig til at tænke og handle anderledes – han vil være der for dig når du begår fejl, og hvis du falder hjælper han dig op igen.

4. Du kan fortælle ham alt

smilende kvinde taler til mand i sengen

Der er ingen begrænsninger mellem jer. Når i er alene så ved i begge at i er trygge, og kan fortælle hinanden alt. Han vil investere alt hvad han har i jeres forhold fordi han ved at der ingen grænser er. Han ved at han kan dele hans følelser med dig, og at du altid vil forstå og ikke dømme.

5. Han respekterer dig

Dine meninger og stemme er præcis som hans egne. Han vil aldrig stoppe dig i midten af en sætning ved at fremstå klogere eller mere intelligent end dig. Han ved at du har et smukt og intelligent væsen som er i stand til at tale for sig selv. Han ved at du har en stemme der har brug for at blive hørt, og derfor vil han give dig flere grunde til at fremstå sådan at du aldrig behøver at være bange for at sige det du tænker.

Han viser dig respekt ved at tale om dig til sine venner, og viser dig gerne frem ved hver en chance han får. Han er stolt over dig som person, og alt hvad du har opnået i løbet af dit liv. Han vil aldrig undervurdere dig eller nedværdige dig foran andre.

6. Han har begravet fortiden

Det er ingen flammer i hans liv fordi du er mere end nok til ham, og han er taknemmelig for at han har dig. Han har glemt alle de gamle flammer han engang havde. Han lever ikke længere i fortiden og koncentrerer sig om den dejlige nutid med dig, og endda jeres dejlige fremtid

Det er ikke nemt at modstå seksuel spænding med en gammel flamme, og det er altid nemt at gå tilbage, som du nok ved, men han er sej nok til at risikere det for dig, og give afkald på alle piger fra fortiden for altid.