Skip to Content

Et Åbent Brev Til Pigen Der Har Svært Ved At Komme Over Ham

Et Åbent Brev Til Pigen Der Har Svært Ved At Komme Over Ham

Hej med dig!

Jeg ved hvordan du har det lige nu. Jeg ved at du bare vil have at alt slutter, og at du ønsker at glemme ham. Jeg kan se hvor svag du er. Jeg kan se sorgen i dine øjne hver gang du hører deres sang. Jeg kan se hvordan du ser på mænd der ligner ham.

For et øjeblik tror du at han kom ind i rummet og du venter på det øjeblik hvor din øjne møder hans. Men så opdager du at manden du ser på ikke er ham, og at du hallucinerer.

Derefter tager du dig selv i at tænke på ham, og på alle de grimme ting som han gjorde mod dig. Du kan ikke kontrollere dine følelser, og selvom det gør ondt, tænker du stadig på ham.

Du spørger stadig dig selv om hvorfor han gjorde alt det mod dig. Hvorfor han sårede dig så meget når han elskede dig?

Uansett hvad du gør, så forsøg ikke at tænke for meget på disse ting, fordi et spørgsmål vil tage det næste, og du vil få det endnu værre.

Jeg ved at han ikke satte pris på dig. Du var altid en meget værdifuld kvinde, men han kunne ikke se det dengang. Han tog dig for givet, tænkte at han aldrig ville miste dig. Men dit skrøbelige hjerte kunne ikke klare smerten længere, så du måtte lade ham gå.

Jeg ved at du kæmper med at komme over ham, men stol på mig, denne smerte er ingenting i forhold til den smerte du ville have følt hvis du blev hos ham. Lad os indse det, han var ikke din drømmemand, og han viste det så mange gange.

Han er ikke den mand der bliver far til dine børn. Han er ikke den mand som er hos dig i svære tider. Han vil ikke være din støtte og din trygge havn. Han kan ikke få sig selv til at gøre det.

langhåret ung kvinde går langs vejen mellem skoven

Han ved ikke hvordan at der er noget der gør ham til en levende fejlproduktion. Fordi en mand uden følelser er normalt ikke en du kan leve med.

Forholdet var dødsdømt fra første øjeblik du mødte ham.

Og han gjorde ikke noget for at beskytte dig fra hans dårlige sider. Han gad ikke engang lade som om i begyndelsen, så du blev forelsket i ham. Han viste sig at være lige så ødelagt som han var, men han var stolt af det.

Husker du hans ord “Accepter det eller lad være.” Og dig, som var blind og forelsket besluttede dig for at acceptere ham og hjælpe ham tilbage fra alle de dårlige ting der var sket til ham. Men problemet var at han var en mand der ikke ønskede at blive hjulpet

Han kunne lide sin smerte. Han spillede altid et narcissistisk tankespil med dig, men du registrererede det ikke. Du troede altid at han bare sårede dig for at få din opmærksomhed.

Du var altid den der kom med undskyldninger for hans lort, men du gjorde det fordi du elskede ham så sindsygt meget.

Og nu da det hele er ovre, føler dit hjerte det samme for ham. Det er derfor jeg er her for at fortælle dig noget: Hvis du kan lide dit liv, og hvis du vil blive lykkelig igen, så siger jeg dig: glem den idiot!

Han er en lort som har såret dig, og det er ikke noget vi gør mod de mennesker vi elsker.

Portræt af ulykkelig moderne 40 år gammel kvinde i hvid sweater

Bare tænk over det: Hvem er det som lider lige nu? Det er dig, selvfølgelig.

Og han er sikkert fuld, og kysser med den første pige han møder på en tilfældig bar. Så stop med at spilde tiden på en mand som ikke fortjener dig. Han havde sin chance, og han ødelagde det. Nu er det din tur til at være lykkelig. Og det er uden ham.

Jeg ved at helingsprocessen bliver lang, men det er noget der er nødvendigt at du gennemgår, og bany, du behøver ikke at gøre det alene. Omgiv dig med positive mennesker som kan få dig til at le.

Gå ud og gør ting som gør dig lykkelig. Og hver gang du tænker på ham og er nedtrykt, så syng. Vær ikke trist, for det gør ondt. Vær glad for at det skete – det er en vigtig lærdom.

Og husk at ingen kan tage din skønhed fra dig, din intelligens, og dit fantastiske jeg.

Så, skidt med alle dem som ikke mener at du er værdig nok. Specielt ham. Du vil snart ikke reagere længere når der er nogen der nævner ham. Og du vil snart være den pige som beviser overfor sig selv at hun er en ægte fighter.

Og at uanset hvad der sker så vil det kun gøre hende stærkere. Så rejs dig, og slås som aldrig før.

Og for Guds skyld – spark kærestesorgerne i numsen, en gang for alle!

Et Åbent Brev Til Pigen Der Har Svært Ved At Komme Over Ham