Skip to Content

Hvis Du Bemærker Disse 8 Tegn, Er Du Sammen Med En Helt Igennem Psykopat

Hvis Du Bemærker Disse 8 Tegn, Er Du Sammen Med En Helt Igennem Psykopat

Selvfølgelig kan du ikke med sikkerhed vide at du er på date med en psykopat fordi de er verdensmestre i at spille skuespil. De kan skjule deres sande jeg lige så længe som nødvendigt.

Der kan gå år før du indser at du bliver følelsesmæssigt misbrug af en utrolig farlig mand. Og når du indser det, er det for sent at løbe væk fra smerten og hjertesorger. Du er faldet i hans fælde.

Folk tror normalvis at psykopater ikke kan føle nogen form for kærlighed, men det er ikke rigtigt. Normalt har de en enkelt person de er knyttet til. Det er deres mor eller en af deres bedsteforældre. Men, når det kommer til romantiske forhold, kan du være sikker på at de ikke har følelser for dig.

Se nogle af en psykopats karakteristika og brug dem som en advarsel næste gang du er på date. Der er ikke nogen hurtig vej ud af et forhld, men der er håb for at undgå et hvis du reagerer i tide.

1. De er utrolig charmerende

en mann og en kvinne sitter ved bordet og snakker

Der er forskel på dem som er naturligt charmerende og dem som overdriver det. Psykopater vil feje fødderne væk under dig med deres historier og charme. Deres historier vil lyde for gode til at være sande og de vil snakke sig selv op. Efter du har talt med dem vil du tro at du har mødt den mest perfekte person på jorden. Det bør være dit første røde flag der fortæller dig at du er på date med en psykopat.

2. De vil lege med dine følelser

De vil bruge sympatiske historier og lege med dine følelser. De vil overbevise dig om at de er søde og rolige, og de hader drama. Senere vil du erfare at drama er alt hvad der er omkring dem, for de fremprovokerer det. De vil sikkert også nævne deres eks som er en total bitch og som selvfølgelig stadig er forelsket dem, men de formåede at slippe væk fra hende.

3. De har kæmpe egoer

De minder om narcissister men er alligevel forskellige. Narcissister ønsker at være overlegne og den bedste i alle de situationer de befinder sig i, hvor psykopater ønsker at have kontrol over folk. De vil udnytte dem til deres egen fordel og vil aldrig fortryde noget. Og, de vil føle en utrolig glæde ved at såre nogen.

4. De kommer hele tiden med undskyldninger for deres opførsel

smilende mann snakker med kvinne over kaffe

De er blot perfekte til at ændre din virkelighed. Selvom de vil opføre sig som idioter og såre dig igen og igen, vil de omskrive sandheden og få det til at se ud som om at det var din skyld. Hvis du giver dem beviser, og forsøger at bevise overfor dem at det ikke er din skyld, vil de ignorere det fuldstændigt, og lede samtalen i en anden retning, og slippe afsted med det. I sidste ende, vil du ende med at skændtes over noget der ikke har noget at gøre med jeres initielle konfrontation.

5. De er de fødte løgnere

Hvis du bliver præsenteret med en løgn efter den anden. Deres løgne er så troværdige og fyldt med detaljer. De kan komme med en løgn som svar på dit spørgsmål på få sekunder. Du vil sikkert ikke have nogen ide om de lyver eller ej. Og hvis du forsøger at afsløre dem og konfrontere dem med deres løgne, så kan du være sikker på at de hævner sig og sårer dig med vilje, fordi du har såret deres ego.

6. De skaber et undercover kaos

De vil gøre dig jalous med vilje, og provokere dig. Bliv ikke overrasket hvis de efter at have givet dig al deres opmærksomhed poster billeder af deres eks eller kommenterer på en eks’es billeder med inside jokes, bare for at genere dig. Kaos er deres sindsro.

7. De besidder ingen skyldfølelse

Når de gør noget ondt mod nogen, føler de ingen skyld og angrer ikke. De besidder ikke de følelser. Andres lidelser betyder ingenting for dem. De vil fortsætte med at gøre det de vil, uanset om det generer nogen. De er ligeglade med alle andre end dem selv.

8. De mangler empati

en mann med briller snakker med en kvinne

Hvis du fortæller dem en historie om hvordan der var en der gav dig kærestesorger eller der er sket noget forfærdeligt til dig, så får du ikke nogen følelsesmæssig reaktion fra en psykopat. De vil forsøge at virke følelsesmæssigt, men du vil være i stand til at se lige gennem det. Det vil være en falsk følelse. Det de gør er at studere hvordan folk reagerer i forskellige situationer og forsøger at kopiere det, fordi de ikke er i stand til at vække de følelser selv.

Alt i alt, skal du være forsigtig. Der er en stor chance for at du render ind i en ægte psykopat på et eller andet tidspunkt i dit liv. Måske er det ikke en du går på date med, måske er det en kollega. Men hvis du går på date med en psykopat, og du ikke ved det, er risikoen stor. Du kan ende med at blive såret, ødelagt, hjemløs og hvis du er en utrolig følsom person, selv død.