Skip to Content

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting, Er Det Nok På Tide At Droppe Ham

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting, Er Det Nok På Tide At Droppe Ham

På et tidspunkt i ethvert forhold kommer det tidspunkt, hvor du skal spørge dig selv, om forholdet er værd at holde ud, eller om det måske er på tide at gå videre til noget bedre for dig selv.

Det er et svært spørgsmål at stå over for, for på den ene side er det den person, som du har viet en ret stor del af dit liv til, og du ønsker ikke at se alle dine anstrengelser vise sig at have været forgæves, men på den anden side ser det ikke ud til at klikke længere, så er den fortid, som I deler, virkelig værd at holde ud?

I mange af mine forhold har jeg stået over for dette dilemma, og det har aldrig været let at træffe denne beslutning.

Det er så hårdt at skulle såre den person, man elsker, og lad os se det i øjnene, selv om det ikke fungerer længere, så forsvinder kærligheden ikke bare pludselig i den blå luft. Den er der stadig!

Så da jeg vidste, at jeg stadig har følelser for denne person, var det meget sværere at beslutte, om jeg skulle blive eller gå.

Der var altid tegn, når jeg tænker på det nu … Jeg ville bare ikke se dem.

Selv i situationer, hvor jeg blev, selv om tingene langt fra var perfekte, endte det altid med en ende.

Kærlighed kan kun føre dig så langt, og det har jeg lært på den hårde måde.

Min pointe er, at du altid skal lytte til din mavefornemmelse. Dine følelser er vigtige, men når noget indeni dig siger, at du skal gå og ikke se tilbage, er det nok det, du skal gøre.

Du ved altid, hvad der er rigtigt for dig – nogle gange beslutter du bare at lade være med at se det. Og det er helt i orden… det er vi alle sammen skyldige i til tider.

Der er ikke noget galt med at være en evig optimist i forhold til kærlighed, så længe du ikke finder dig i lort, som du virkelig ikke burde tolerere.

Hvilket bringer mig til dette. Jeg har ladet det glide en gang for mange gange for kærlighedens skyld, men vær ikke dum som mig.

Tag ansvar for dit forhold, og lad være med at finde dig i lortebehandling. Beslut dig for, at dine behov er vigtige, og lad ham ikke slippe af sted med noget, du ikke er okay med.

Hvorfor skulle du give dit liv til en person, der ikke er i stand til at værdsætte dig?

Nok er nok er nok. Hvis du kæmper med dette evige dilemma mellem at blive og at tage af sted, så vær opmærksom på disse 10 vigtige tegn på, at din mavefornemmelse har ret, og at det virkelig er på tide at droppe ham.

10 vigtige tegn på, at det er på tide at droppe ham

1. Han giver dig sjældent opmærksomhed

Nu skal du ikke misforstå dette. Jeg siger ikke, at du skal være centrum for hans univers eller noget som helst.

Men hvis det tager ham lang tid at besvare dine opkald eller sms’er, og selv når I er sammen, føler du aldrig, at du har hans fulde opmærksomhed, tyder det på, at du ikke er vigtig nok for ham.

Hvis han altid er på sin telefon, når I er sammen, og det så tager ham evigheder at ringe tilbage til dig, når du går, når I er væk … Jeg tror, du har forstået billedet.

Du skal ikke være sammen med en, der ikke sætter pris på din tilstedeværelse. Vis ham hellere, hvor meget han kommer til at savne dig, når du er væk.

2. Det føles bare ikke rigtigt

Du kan ikke helt sætte fingeren på det, men der er noget, der bare ikke stemmer, og du ved ikke, hvad det er.

Det behøver ikke at betyde, at det er noget, han gør forkert. Det kan blot tyde på, at han er forkert for dig, og uanset hvor god en mand han er, er I to bare ikke skabt til hinanden .

Det er din mavefornemmelse, der fortæller dig, at det er på tide at droppe ham. Du må ikke ignorere denne følelse, for den fortæller dig noget, som din bevidsthed endnu ikke er klar over.

Hold op med at spilde din tid på en god fyr, der ikke føles rigtig for dig, og gå ud og giv dig selv en chance for at finde din Mr. Right.

3. Han er modbydelig

Da I mødtes første gang, var han modbydelig, og nu, efter al den tid, har intet ændret sig.

Hans personlighed er bare ikke tiltalende. Du havde håbet, at det ville ændre sig, efterhånden som jeres forhold udviklede sig, men det skete desværre aldrig.

Du er usikker på, om du skal tage ham med, når du besøger dine venner og din familie, fordi du er bange for, at hans personlighed vil være ekstremt afskrækkende, og at de ikke vil kunne lide ham.

Hvem kan bebrejde dem det? Hvis du dater en fyr, der ikke prøver det mindste på at opføre sig ordentligt, selv når du helt klart ønsker, at han ville gøre det, hvad laver du så stadig med ham?

Er det den mand, du ønsker skal være far til dine børn en dag?

Det troede jeg ikke … så gå ud og find dig en fyr med gode manerer, som ved, hvordan han skal opføre sig, uden at du behøver at fortælle ham det hele tiden.

4. Han har et ustabilt temperament

Han kan være meget aggressiv, og selv de mindste ting irriterer ham. Han mister ofte sit temperament, og han skriger MEGET. Ofte mod dig.

Han er ekstremt urolig, og du er altid bange for, at noget vil sætte ham i gang.

Nej, du har ikke fortjent det her, og det er aldrig din skyld, når han opfører sig sådan her! Der er intet, du kan gøre, der kan retfærdiggøre hans uberegnelige, voldelige opførsel!

Vent ikke på, at han griber til fysisk vold – smid ham ud med det samme! Han har problemer – lad ham ikke lade det gå ud over dig. Selv om han ikke har været så aggressiv over for dig specifikt, hvem siger så, at han ikke vil være det i fremtiden?

Det er hans temperament, og det er kun et spørgsmål om tid, før han begynder at bringe denne giftige, voldelige adfærd ind i dit forhold. Så gå, og se dig ikke tilbage.

5. Han har ingen ambitioner overhovedet

Han hopper altid fra det ene job til det andet og er ikke i stand til at holde et job i for lang tid. Han er altid flad, og han viser ingen interesse i at ændre sin situation.

Han bruger sin tid på at ligge foran fjernsynet og ønsker ikke at forpligte sig til noget som helst. Han er bare for doven til at bekymre sig!

Du skal ikke tolerere denne adfærd meget længere. Hvis du gør det, vil du fortryde det i fremtiden, når du ender med at blive gift og få børn!

Det er faktisk almindeligt for mænd som denne at finde en intelligent, hårdtarbejdende kvinde at snylte på, fordi du vil gøre hans dovne livsstil så meget nemmere for ham.

Smid hans dovne røv ud, før han forstyrrer dit liv endnu mere.

Han er tydeligvis indstillet på at være den uproduktive partner og lade dig gøre alt det hårde arbejde, så vis ham, at du ikke længere vil gøre det, og forlad ham en gang for alle.

6. Han bekymrer sig ikke meget om dine behov

Det eneste, han bekymrer sig om, er sig selv og sine egne ønsker og behov. Han ser simpelthen bort fra dine egne.

Uanset om de er følelsesmæssige eller fysiske, så er han bare ikke særlig opmærksom på dem. Så længe han er passet på sig selv, er der ikke meget andet, der interesserer ham.

Han forsøger aldrig at få dig til at føle dig godt tilpas med dig selv. Han minimerer dine problemer og får dig til at virke trængende og klæbende, når du udtrykker dine problemer med noget som helst reelt.

Det er klart, at det er dig, der har magten over at få dig selv til at føle dig okay, men er det ikke meningen, at din mand skal få dig til at føle dig godt tilpas, når dine dage er skidt?

Og er det ikke meningen, at han skal forkæle dig lidt for at få dig til at se, at han holder af dig og er opmærksom?

Der er ingen undskyldning, hvis han slet ikke bidrager til din lykke. Hvis han elsker dig, vil han ikke kunne holde ud at se dig ked af det eller såret.

Hvis han bare virker uvidende om alt dette, så drop ham. Du fortjener SÅ meget bedre.

7. Han giver dig grunde til at føle dig jaloux

Du er ikke den jaloux type, og du ønsker ikke at være DEN pige… men på det seneste har han givet dig så mange grunde til at være jaloux.

Han er kommet senere hjem end normalt. Du kan lugte en anden parfume på ham, og han undgår at svare på, hvor han har været, og hvorfor han er sent på den endnu en gang.

Pludselig er hans stemme mere stille, når han taler i telefon, og han har fået sene telefonopkald, som han nægter at sige noget om.

Hvis noget af dette er tilfældet, giver han dig masser af grunde til at være mistænksom!

Der er alt muligt galt, og hvis han er defensiv, når han bliver spurgt om det og nægter at indrømme sit lort, skjuler han helt klart noget, og det bør du under ingen omstændigheder finde dig i.

Hvis du føler, at han helt sikkert skjuler noget for dig, skal du lytte til din mavefornemmelse. Der er ingen grund til, at du skal lade ham spille dig til grin på den måde.

Forlad ham, hvis han ikke giver nogen form for forklaring på sin skumle opførsel, og du skal ikke fortryde det et eneste sekund. Du gør det rigtige for dig selv.

8. Jeres forestillinger om fremtiden er helt forskellige

Du drømmer om at få en stor familie, flytte til forstæderne en dag og leve et stille og roligt familieliv.

Han ønsker ikke at blive gift i den nærmeste fremtid, han er ikke sikker på, om han vil være far, og forstæder er det sidste, han tænker på.

Det er tydeligt, at I har modsatrettede drømme om, hvordan jeres fremtid ser ud. Hvad skal man gøre ved det?

Ingen af jer er forkert på den her sag.

I har begge ret til at have jeres ideer om jeres ideelle fremtid, og måske er det bedst, at I får det frem i lyset nu, før jeres drømme støder sammen og gør jer vrede og bitre engang i fremtiden.

Respekter hinandens ønsker, og hvis I ikke kan se nogen mellemvej, er det måske bedst at gå fra hinanden, før tingene bliver for komplicerede, og I bliver for engagerede.

Forlad stedet, før nogen bliver såret.

9. Han har ingen respekt for dig

Han nedgør dig og er ligeglad med, hvordan du har det med det.

Når I er i offentligheden, har han intet problem med at se bort fra dine følelser og sige det, der falder ham ind, uanset hvor dårligt det får dig til at se ud.

Han gør grin med de ting, du elsker, og prøver ikke engang at forstå dem.

På en eller anden måde formår han altid at finde en måde at få dig til at se dum ud på, og det dræber dig bare indeni.

Dump ham! Ikke alene er han et røvhul i verdensklasse, han har også problemer med sin urolige personlighed, og det er ikke den slags mand, du ønsker i din fremtid.

Hvis han ikke respekterer dig og ikke engang er interesseret i det, så lad ham vide, at det er slut, og dump hans røv.

Din mand skal få dig til at få dig til at få det bedre med dig selv, ikke tvivle på alt, hvad du siger og gør. Han er bare en idiot, og du har det meget bedre uden ham.

10. Han gør dig bare ikke glad

I sidste ende burde dette være dit største røde flag. Nogle gange går det hele ned til dette. Giver denne mand dig glæde?

Føler du ekstrem lykke ved at vide, at du får lov til at komme hjem til ham? Og gør det din sjæl glad at være i hans selskab?

Hvis svaret på disse er NEJ, så har du dit svar.

Han kan være et fantastisk menneske. Han kan behandle dig ordentligt og altid sige de rigtige ting. Han kan respektere dig og dine værdier og aldrig underminere dig.

Men hvis han ikke gør dig LYKKELIG, er der ingen grund til, at du skal være sammen med ham.

Det er meningen, at et forhold skal gøre dit liv lettere og lykkeligere.

At vide, at du har denne person, der er der for dig i gode og dårlige tider, og bare at se hans ansigt, som tænder din sjæl i brand, er hele pointen med at være sammen.

Hvis du er nødt til at blive ved med at finde på undskyldninger for, hvorfor du skal blive hos ham, så stop. Du skylder ikke nogen noget som helst.

Og hvis han virkelig er så sød, som han virker, vil han forstå det.

Du fortjener at finde en person, der vil gøre dine dage øjeblikkeligt bedre. Du fortjener at føle dit hjerte banke, når du er i hans nærvær – det skal du ikke nægte dig selv.

Smid ham ud, hvis han ikke får dig til at føle sådan, og find en, der vil gøre det!