Skip to Content

Dette Er, Hvad Troskab Virkelig Er (Fordi Det Er Mere End Ikke At Være Utro)

Dette Er, Hvad Troskab Virkelig Er (Fordi Det Er Mere End Ikke At Være Utro)

At være trofast er mere end at elske med kun én person og sige, at man elsker dem. Det betyder at vælge den ene person hver eneste dag.

Det betyder at gå en ekstra mil for dem og vide, at de er det værd.

Det betyder, at man bruger det meste af sin tid sammen med den, man elsker, og glemmer alt om vilde nætter med vennerne, hvor man lægger an på andre piger. Du er taget nu, og det skal resten af verden vide.

At være trofast betyder at fortælle enhver pige, der lægger an på dig, at du ikke er interesseret, fordi dit hjerte tilhører en anden.

At være trofast betyder at have en åben kommunikation med sin partner. Det betyder at fortælle hende, at en kollega fra dit kontor har tjekket dig ud hele dagen, men at du ikke har svaret hende.

Det betyder at kende alle fordele og ulemper, men stadig blive der.

At kæmpe mod alle de dårlige ting, livet stiller foran os. At være trofast betyder, at man kender sine grænser og aldrig overskrider dem.

Jeg siger ikke, at du skal lukke øjnene over for de andre piger, men du kan ikke opføre dig ens over for dem og over for din kæreste. Hvis du gør det, giver det ingen mening.

Tro mig – det vil ikke få hende til at føle sig speciel. Overhovedet ikke. Så du må hellere tænke dig om en ekstra gang.

Ingen kan bede dig om ikke at bruge tid med de venner af det modsatte køn, som har været en del af dit liv i så lang tid. Men hvis du skjuler dine sms’er med en anden person for din kæreste, betyder det, at der er noget der, som din kæreste ikke bør se.

Tænk bare på, hvordan din kæreste ville have det, hvis hun fandt ud af det. Hun ville blive bekymret, usikker og forvirret.

Hun ved, at hvor der er lys, er der torden. Det kan hun mærke, fordi hun kender dig så forbandet godt.

Det er hende, der afslutter dine sætninger, så tro ikke, at du kan snyde hende.
Husk på, at trofasthed betyder, at du aldrig lukker en anden person ind i dit hjerte, for der er allerede en særlig person, og der er ikke plads til nogen anden. I hvert fald ikke på en romantisk måde.

At være trofast betyder, at du er helt tilfreds med, at du skal tilbringe resten af dit liv med den samme person. Det betyder, at du vil gøre alt, hvad der står i din magt, for ikke at lave rod i jeres liv.

At være trofast betyder, at man ikke lytter til sine venner, når de foreslår, at man går ud og danser med den pige, der har kigget på en hele aftenen.

Det betyder at tænke med hovedet og ikke med pikken. For selv hvis du har en affære, vil der være noget af hende mellem jer – hendes hænder til at skubbe dig tilbage, hendes læber til at bide dig.

Du vil føle, at hendes ånd er der. Og du vil føle dig skyldig, hvis du gør det.
Vær en mand og tag en beslutning for livet. Hvis du kan leve med kun én kvinde, er det fantastisk. Hvis du ikke kan, så lad være med at være hende utro.

Det er bedre at fortælle hende, at du ikke elsker hende længere og give slip på hende. Du ved, hun bliver træt af alle dine affærer, og så pakker hun bare sine tasker og rejser en dag.

Husk – der er ikke noget værre end en forrådt kvindes raseri.

Så vær trofast, og få det eneste, vi alle ønsker os i livet: En, der kan holde os i hånden, når vi dør.