Skip to Content

Hun Er Nok, Du Er Bare Bange For At Binde Dig

Hun Er Nok, Du Er Bare Bange For At Binde Dig

Kan du ikke se hvor hårdt hun prøver? Kan du ikke se at du var alt det hun havde håbet på? Kan du ikke se at hun virkelig prøver?

Enhver fornuftig person ville have valgt hende uden at tænke to gange. Og alligevel står du bare her, og lader hende slippe væk.

Hun ved at hun ikke er perfekt, men hun prøver. Hun forsøger at være god for dig med enhver celle i hendes krop, og med hele hendes hjerte og sjæl.

Hun stopper ikke, og uanset hvor meget hun går din vej og spræller imod, vil hun altid forsøge en gang til. Og en til. Og endda engang til, hvor hun lykkedes.

Sandheden er at hun er mere end nok. Hun er bedre end nogen anden du tidligere har mødt.

Og sandsynligvis er hun bedre end nogen anden som kan komme ind i dit liv senere. Men du er for stor en idiot til at være istand til at erkende det.

Så få ikke den ide at fortælle hende, eller nogen andre, at hun ikke er god nok. Du vover at rive hendes selvtillid i stykker på grund af dine indre dæmoner eller din usikkerhed.

trist kvinde stående ved floden

Lad ikke din frygt for forpligtigelse føre til at du mister en god pige. Lad det ikke blive noget du vil fortryde allermest når du tænker på din fortid.

Hun ønsker bare en der elsker hende nok til at værdsætte hendes indsats.

Det er det eneste. Alt er meget enkelt med hende. Hvorfor kan tingene ikke være lige så enkle med dig?

Hun faldt pladask for dig, og hun er ikke istand til at skjule det. Det betyder ikke at hun ikke vil det. Hun er den type som bærer sit hjerte udenpå, og hun skammer sig ikke over det.

Hun skammer sig ikke over at falde for dig. Hun skamme sig ikke over at elske dig. Men hun vil skamme sig og at give dig alt hvis det viser dig at du ikke var noget værd.

Når hun på den ene side gør sit allerbedste for at være god nok til dig, selv om hun helt sikkert ville være mere end nok for andre, står du der og kæmper for en “Guinness Verdensrekord” i at komme med undskyldninger.

Det er ikke at hun ikke er dig værdig, men du er ikke hende værdig.

Jeg ber til at i ødelægger det til et punkt hvor der ingen vej er tilbage. Til et punkt hvor hun ikke længere ser på dig som hun gør nu. Hvor hun stopper med at tale om dig med beundring.

kvinde stående ved havnefronten

Hvor hun stopper med at kigge på dine profiler på de sociale medier. Hvor hendes øjen ikke lyser op når du træder ind i rummet.

Når hun ikke længere får sommerfugle i maven bare ved tanken om dig. Fordi når er alt det er slut, har du mistet hende for altid.

Du er bange for at lade alt gå. Du er bange for at du vil gå glip af for meget hvis forpligter dig til en enkelt person.

Du er bange alle forventningerne og den indsats du har brug for at lægge i et fast forhold.

Det er nemmere på den måde, er det ikke? Ikke at forpligte sig, ikke at binde sig til en enkelt person, og ikke have nogen som forventer noget fra dig.

At vandre fra en person til en anden uden at du rigtig falder for nogen, fordi du er bange for at der er en der knuser dit hjerte.

Men alt dette får dig bare til at vågne op alene i en kold seng, du vil føle dig ensom, selv i de mest overfyldte rum, du vil føle dig kold indeni selvom der er 40 grader udenfor.

Selvom du ikke indser det lige nu, er det sandheden. Hvis du fortsætter med kun at se hendes fejl, bliver hun ked af det.

kvinde silhuet ser solen på stranden ved solnedgang

Hvis du fortsætter med at se på hende somom hun ikke kan gøre noget rigtigt, eller hvis du kun forkuserer på hendes fejl, vil hun til sidst se på sig selv som en der ikke er god nok.

Og hun vil forlader dig. Hun forlader dig ikke fordi hun ikke ønsker at væres sammen med dig.

Hun forlader dig fordi du, med din opførsel, vil overbevise hende om at hun ikke er god nok til dig.

Hun vil forlade dig fordi hun tror at hvis hun gør det, gør hun istedet plads til en i dit liv som er din kærlighed værdig.

Før du ødelægger begge jeres liv, før du går fra hende, så stop op et sekund og tænk igen. Tænk på hvem du har som kæmper for dig hele tiden.

Tænk på hvem der var der for dig da du havde brug for det. Tænk på hvem der kender dig bedre end du kender dig selv. Alle veje fører til hende. Du er bare for blind til at se det lige nu.

Men til sidst vil du åbne øjnene. Til sidste vil du se hendes værdi, og hun var en pige der var en ud af en million. Jeg håber bare at det ikke er for sent.

Fordi hvis du lader hende gå, hvis du overbeviser hende om at hun ikke er god nok, vil hun bære den byrde så længe hun lever.

Eftertænksom kvinde sidder på en bænk i en park

Hun vil gå igennem livet og tro at der er noget galt med hende, bare fordi du havde behov for at finde fejl ved hende så du havde en undskyldning for ikke at forpligte dig til hende.

I virkeligheden er hun perfekt, men det er nemmere for dig at holde hende nede, end stå ansigt til ansigt med dine dæmoner.

Projekter ikke din usikkerhed over på hende. Træk hende ikke ned, så du kan føle dig overlegen. Hun fortjener mere end det.

Hvis du ikke er klar, lad hende gå. Tak hende for alt, og sæt hende fri. Hold hende ikke på afstand fordi det slår hende ihjel.

Lad hende være tilfreds men en som ved at hun er perfekt som hun er, en som ikke vil se på hende som om hun ikke er god nok.

Lad hende findes hendes egen lykke hvis du ikke er klar til at vælge hende. Fordi der vil være en der sætter pris på hendes indsats, og som vil være istand til at prioritere hende.

Hun vil at det skal være dig, men når sandt skal siges, så må det ikke være dig. Nogle gange giver Gud os de største gaver ved ikke at acceptere vores bønner.

Hun Er Nok, Du Er Bare Bange For At Binde Dig