Skip to Content

Folk Med Disse Erhverv Er Mest Tilbøjelige Til At Være Dig Utro

Folk Med Disse Erhverv Er Mest Tilbøjelige Til At Være Dig Utro

Snyd er altid et varmt emne og en løbende debat overalt. Det er også noget, der har eksisteret, siden vi blev født. Hvis man tænker over det, ligger det simpelthen i menneskets natur at snyde. Det hele starter uskyldigt, når vi er børn. Vi snyder, når vi spiller spil, og alle siger, at det er sødt og sjovt. Så bliver vi lidt ældre, og vi snyder til vores eksamener, men du ved, man må gøre, hvad man må gøre. Endelig kommer der en dag, hvor vi snyder vores partner eller bliver snydt, og så er der pludselig ingen, der griner eller synes, det er fjollet. Sagen er, at det har det aldrig været, men vi er så vant til det, at vi alt for ofte lader folk slippe. En nylig undersøgelse foretaget i USA af Bonus Finder afslørede, at mere end 40% af befolkningen sagde, at de var blevet snydt, og over 38% af befolkningen indrømmede at have snydt deres ægtefælle. Hvis der er nogen, der kender alle de varme hemmeligheder, og hvem de mest almindelige snydere er, så er det skilsmisseadvokater!

Skilsmisseadvokat fortæller om utroskab

man talking secretly on the phone

Luk ørerne op og tag noter, for skilsmisseadvokaten Kate Simonds lagde et IG-reportage op og afslørede nogle saftige oplysninger! Hun fortalte om de mest almindelige karriereveje, der er forbundet med utroskab, og lad mig fortælle dig, at hun skabte noget drama! Hun sagde, at det var bedst ikke at tage dette som juridisk rådgivning, men at kvinder bør holde øje med disse 5 erhverv:

  1. Brandmænd
  2. Politibetjente
  3. Bartendere
  4. Mænd fra militæret
  5. Piloter og stewardesser

Hun understreger, at brandmænd står øverst på listen. Ikke alle var glade for denne afsløring, så en bruger kommenterede: »Alle de brandmænd, jeg kender, er ægte familiemennesker.« Nogle få andre støttede dem og forsvarede deres brandmandskolleger (åh, hvor sødt af dem). Kate udløste helt sikkert nogle kontroverser med denne video, da mange mennesker delte deres meninger. Nogle var enige og sagde, at de selv havde været vidne til, at nogle af deres kolleger var utro, især i militæret. En mand kommenterede: »Lige præcis. Jeg var gudskelov single i militæret. Jeg så nogle af de værste mænd og koner nogensinde, mens jeg var i tjeneste.« Selv en tidligere stripper stemte i og sagde: »Som tidligere stripper er jeg enig i dette. Militæret har altid betydet gode penge.« Og nogle var overraskede over, at piloter var nederst på listen! De vil nok ikke gøre krav på ham mere efter hans ærlige kommentar, som han indrømmede: »Jeg arbejder i flybranchen, og jeg er overrasket over, at piloter og FA’er er nummer 5 og ikke nummer 1. Såååå mange er skilt, og der foregår masser af hanky panky. Jeg kender et par, der ALTID flyver sammen. Han er pilot, hun er FA.« Mens nogle delte deres erfaringer, kunne andre ikke tro, at erhverv som lastbilchauffører, læger, professionelle sportsfolk og DJ’s ikke kom med. Men dem, der var særligt sure over denne liste, var, gæt hvem? Mænd. Sikke en overraskelse, ikke?

Vent lidt, hvad med kvinderne?

woman taking off wedding ring

For at tilfredsstille begge parter smed Kate endnu en bombevideo, men nu med kvinder! Ifølge hende er dette de mest almindelige typer af kvinder, der er utro:

  1. Kvinder, der betaler alle regninger
  2. Influencere på de sociale medier
  3. Sygeplejersker
  4. Stewardesser
  5. Forsørgere (igen)

Denne gang startede sygeplejerskerne demonstrationen med at sige, at de er loyale og ikke har tid til at snyde, fordi de har for travlt. Jeg vil vædde med, at Kate ikke forventede at irritere så mange mennesker, men her er vi. De kvinder, som er de eneste, der tjener penge i husholdningen, indtog endda to pladser på listen! Så det ser ud til, at når kvinder er i deres maskuline energi, er de mere fristet til at være utro. Hmm, interessant. Et par mænd jokede endda med, at de ikke ville have noget imod, at deres kone var utro, så længe hun betalte regningerne. Som jeg kender mænd, var der nok nogle, der mente det alvorligt. Nu, hvor vi har alle oplysningerne, er det eneste spørgsmål, der står tilbage, om vi kan stole på dem.

Har vi fundet det ultimative hack til at afsløre snydere?

Suspicious Wife Watching Husband Texting

Det giver mening, hvorfor nogle erhverv var på listen, og de fleste af dem havde nogle ting til fælles. Folk i disse job tilbringer ofte meget af deres tid væk fra hjemmet eller har sene nattevagter. Deres job kan også give dem en masse stress og kun lidt tid til at hvile. Så bare indrøm det, du kan ikke sige, at det ikke er logisk. Det er ikke sådan, at man forventer en nonne på listen. Men vi bør ikke generalisere og sætte alle i samme bås. Selvom videoer som disse virker harmløse, kan folk få den forkerte idé. Nogle var bekymrede for, at denne type indhold kunne få andre til at blive usikre og begynde at tvivle på deres ægtefæller. En kvinde skrev: »Videoer som denne sår tvivl hos svage mennesker og skaber problemer, hvor der ikke var nogen før. Gør det bedre.« Selvom det måske lyder som en kliché, er det simpelthen sandt – alle er forskellige! Vi kan ikke rigtig dømme folk ud fra deres beskæftigelse eller give dem livslange etiketter, der definerer dem. Jeg mener, at folks karakter og handlinger er de bedste at bedømme for at finde ud af sandheden om deres loyalitet. Men hvad er din mening? Er du nogensinde blevet snydt af en person i disse erhverv? Nu er det tid til, at du fortæller om det! Translated with DeepL.com (free version)