Skip to Content

Gen Z-kvinde Sætter Spørgsmålstegn Ved Sin Beslutning Om At Date Millenials Efter At Have Modtaget Denne Besked

Gen Z-kvinde Sætter Spørgsmålstegn Ved Sin Beslutning Om At Date Millenials Efter At Have Modtaget Denne Besked

Jeg kan huske en gang, hvor jeg chattede med en fyr fra årtusindskiftet. Han var elendig til at skrive sms’er, ingen emojis, gifs, ingenting! Jeg prøvede altid at afkode hans følelser bag de beskeder, han sendte mig. Man kan roligt sige, at jeg aldrig kunne slappe helt af.

Selv om der ikke var meget kemi, besluttede jeg at gå ud med ham og give ham en chance, fordi han virkede sød. Gud, hvor begik jeg en stor fejl.

Jeg havde aldrig forventet, at et par års aldersforskel ville være sådan en udfordring! Han forstod ikke noget af det slang, jeg er vant til at sige, så jeg brugte halvdelen af vores date på at forklare ham Gen Z-termer. Jeg følte mig som en skide ordbog!

Og forestil dig lige min smerte, da han sagde, at han aldrig havde brugt TikTok. Fedt, tænkte jeg, nu kan jeg ikke engang henvise til virale trends, og han vil ikke forstå min humor!

Så ja, efter denne date indså jeg, at generation Z og millennials måske alligevel ikke er så kompatible. Men det viser sig, at jeg ikke er alene om den tanke…

»Er han en dårlig sms’er, eller er han 35?«

En TikTok-skaber, Elizabeth Castaldi, delte internettet med sin 7-sekunders video! Hun gik på date med en 35-årig mand og endte med at blive chokeret, da hun modtog hans sms næste dag. Forestil dig at vågne op dagen efter din date og være helt oppe at køre og så få denne besked:

»Hej, jeg havde det sjovt i går aftes. Hav en god dag.«

woman looking at her phone

Ja, jeg ville også være forvirret, men måske er det kun, fordi jeg også er generation Z? Når alt kommer til alt, har en simpel emoji aldrig skadet nogen.

Helt ærligt, han havde mig i første halvdel. Men hvad sker der så med den passiv-aggressive anden sætning? Jeg føler, at selv en emoji ikke ville kunne redde den fra at lyde så formel.

Elizabeth forårsagede hele krigen mellem Gen Z og millennials i kommentarerne! Hendes jævnaldrende var enige med hende i, at han sms’er med den der faderlige energi. Nogle delte endda deres kamp med desperate forsøg på at tyde deres millennial-kæresters beskeder.

Andre igen stod på deres millennial-kollegers side:

»35 her. Jeg kan ikke se noget problem i det. For det er det, jeg sender. Jeg vil gerne vide, om du har haft det sjovt. For at arrangere en ny date.«

De sagde også, at hun ikke skulle tænke for meget over det, fordi det simpelthen er sådan, de sms’er til alle.

Denne TikTok var også et wake-up call, fordi nogle mennesker indså, at de var ved at blive gamle, da de virkelig ikke forstod, hvad der var galt med beskeden.

Mange millennials i kommentarerne (velsigne deres sjæl) var endda modige nok til at acceptere deres skæbne og simpelthen bede om råd til, hvordan man sms’er bedre. Gen Z-brugere reddede selvfølgelig dagen med alle deres tips!

Da Elizabeth fascinerede alle med sit kærlighedsliv, var det kun fair nok at give andre en opfølgning på hendes historie!

Nogle sms’er er slet ikke så svære at tyde alligevel

Hun indrømmede, at hun ikke havde så meget imod den første besked, men hun var forvirret over, om han ville se hende igen. Uden at vente på, at hendes date skulle bryde isen, tog hun imod råd fra sine følgere og inviterede ham ud.

På dette tidspunkt blev jeg så engageret, men heldigvis delte hun en anden TikTok.

female hands holding a phone

Efter at have udtrykt ønske om at se ham på onsdag, svarede han:

»Næste uge bliver måske lidt skør med arbejde, da jeg har nogle aftaler, der skal lukkes. Dybest set er jeg ikke sikker på, at jeg kan komme til RI. Så måske tager vi det lidt som det kommer.«

Okay, lad os tage fat på elefanten i rummet – »tage det som det kommer«? Jeg mener, hvem taler sådan til sin date?! Det er nok generation Z, der taler ud af mig, men alligevel …

Efter at have set denne samtale blev hendes følgere til sidst enige om det samme – han er ikke interesseret. En pige gav hende et venligt råd:

»Hvis han ikke arrangerer en anden date, er det simpelt, han er ikke interesseret i dig, og det er ok, kom videre, pige.«

Det ser ud til, at nogle tekster nogle gange sender en klar besked, vi skal bare åbne øjnene og være ærlige over for os selv. Men selv om du dater en person med en aldersforskel, skal du ikke miste håbet!

Du kan altid lære dem at sms’e bedre og være direkte med dine behov. Hvis de virkelig holder af dig, burde det ikke være et problem at sende en emoji her og der og overlade formelle sms’er til arbejdskolleger!