Skip to Content

Et Brev Til Pigen Som Kæmpede Så Hårdt For Manden Som Var Fuldstændig Ligeglad

Et Brev Til Pigen Som Kæmpede Så Hårdt For Manden Som Var Fuldstændig Ligeglad

Du er nedkørt. Jeg kan se det på posene under dine øjne, og på den måde du går på. Du er træt. Og alt dette postyr for hvad? For en der ikke kan se den indsats du yder, og en der er ligeglad med hvor svært det er for dig.

Du har gjort alt hvad du kan for at gøre hans liv bedre og tilfredsstille alle hans ønsker, men se på dine knogler som stikker ud gennem huden, fordi du ikke har været i stand til at spise ordentligt i flere dage. Du vil gøre så meget for ham at du er holdt op med at passe på dig selv. Men lad os være ærlige, han tager og tager og tager. Han giver aldrig noget tilbage og alt hvad du gør er at sørge i fortvivlelse.

Da i mødtes, så du noget særligt i ham. At han endelig var den fyr som kunne dreje verden omkring for dig og give dig mod til at stole på kærligheden igen. Du var blevet såret for mange gange, og du troede at han havde tænkt sig at samle alle de ødelagte stykker op, og bære dem med respekt og taknemmelighed.

Men når du ser tilbage på dit forhold nu, er det virkelig det kan gjorde? Han fortalte dig at han gav dig så meget, og at du skyldte ham noget. Du skyldte ham din krop og din lydighed. Du skyldte ham en middag og derefter sex. Du skyldte ham at tie stille uden en tåre fordi han havde gjort så meget for dig.

Åben dine øjne! Du skylder ham ikke noget. Du skylder dig selv den kærlighed og respekt han aldrig kunne give dig, fordi han var for optaget af at forsyne sig selv med alt det du gav ham. Du gav dig selv betingelsesløst til ham, og for hvad? Hvorfor gav du alt andet op, for at han skulle være glad? Der var ingenting som viste dig at han havde fortjent det.

Han manipulerede dig med hans ord og charme, og fik dig til at tro at han var den der lagde alt arbejdet i at bevare forholdet sundt og stærkt, men hans giftige fingre forgiftede blot dit hjerte. Han gjorde dig blind.

Men uanset hvad er du ikke den skyldige. Du er en forelsket kvinde og vi plejer at give os selv fuldt ud til kærligheden. Vi elsker at elske. Det er vores forbandelse. Der var ingen tegn på hans mishandling i begyndelsen, så du faldt pladask for ham, og du falder stadig, men han vil ikke være den som griber dig, for han er ligeglad med om du kommer til skade. Han vil bare have det godt selv.

Derfor, kære dig – rejs dig og brug dine fødder. Gå væk! Han er ikke noget for dig, og han bliver aldrig det rette valg for nogen kvinde. Han er alt for egoistisk til at kunne elske.

Jeg ved at det er svært at tro, men du vil blive elsket. En dag vil du blive beundret af den rette fyr. Du vil blive elsket af en som ved hvordan man sætter pris på din indsats, og alt det blod, sved og tårer du investerer i et forhold. Du behøver aldrig at græde igen. Men for at kunne møde denne fantastiske person, skal du give slip på taget i din nuværende partner, som ikke laver andet end at udnytte dig.

Se tilbage på dit forhold fra perspektivet af en tredjeperson, og se rationelt på det. Du er blevet behandlet forkert og misforstået. For første gang i lang tid skal du passe på dig selv og vise dig selv at du er villig til at gøre det der er nødvendigt for at komme ud af det forfærdelige miljø.

Skat, elsk dig selv. Hvis der er noget at jeg vil have du skal indse, er det at du skal elske dig selv mere end du elsker nogen anden i hele verden.