Skip to Content

Et Brev Til Den Mand, Der Lærte Mig, At Jeg Er Bedre Stillet Uden Ham

Et Brev Til Den Mand, Der Lærte Mig, At Jeg Er Bedre Stillet Uden Ham

Da vi gik fra hinanden, var jeg i dyb smerte. Livet, som jeg kendte det, faldt fuldstændig fra hinanden. Det var i de øjeblikke, hvor jeg troede, at jeg aldrig ville komme igennem det.

Mærkeligt nok følte jeg mig lettet, kort efter at den første bølge af desperation var gået over, og jeg følte mig lettet. Jeg følte mig næsten skyldig over, hvor godt det føltes. Følelserne af åbenbaring og fred var så uventede.

Når jeg ser tilbage på det, indser jeg, at jeg brugte for meget tid på at forsøge at genoplive vores forhold, men intet virkede nogensinde, fordi det var dødt for længe siden, og vi var for bange til at se det i øjnene.

Det virkede aldrig, fordi du på et tidspunkt gav op, og jeg var den eneste, der gav en skid for det. Jeg burde være vred – men jeg er tilfreds. Jeg er virkelig taknemmelig for endelig at være mig selv.

Du optog så meget af min energi, at jeg glemte, hvordan det var at være glad og begejstret for livet.

Hvordan det var at nyde små ting, små fornøjelser og at udtrykke mig selv uden at være bange for, at nogen skulle dømme mig.

Der var intet vi kunne gøre uden presset fra at fejle eller gå hinanden på nerverne. Jo mere jeg prøvede, jo mere giftigt blev det.

Hver gang jeg prøvede at bryde den samme gamle rutine, trak du mig tilbage. Måske gjorde jeg det samme mod dig? Vi begyndte at jage hinanden i cirkler.

Til sidst var vi ikke andet end fremmede mennesker med ens vaner. Som stabeldukker, fulde af lag, men uden noget indeni.

I min nyfundne frihed, efter at jeg i årevis havde forvandlet mig til noget, du havde brug for, at jeg skulle være, begyndte jeg at huske, hvad jeg plejede at være.

Jeg blev mere livlig, selvsikker, udadvendt og klar til at overvinde alt.

Nu kan jeg endelig sige, at jeg elsker at være alene, og jeg elsker at være mig selv. Jeg troede ikke, at jeg nogensinde ville sige det, men her er jeg så.

Nogle gange bliver folk så optaget af deres forhold til en anden person, at de ikke er klar over, hvordan de har ændret sig gennem årene.

De er ikke klar over, at de ikke er den samme person, som de var for mange år siden, men stadig gør de samme gamle ting, som de gjorde før.

Det giver ikke mening i de fleste tilfælde. Efterhånden som man bliver gammel og oplever nye ting i livet, er det normalt at ændre sig.

Nogle gange vokser vi ud af en anden person, og det er helt okay. Det betyder ikke, at personen på en eller anden måde var mindre, end vi er, slet ikke. De var på forskellige stadier i livet, det er det hele.

Folk vælger forskellige veje, de holder op med at dele de samme overbevisninger, og der er mange grunde til adskillelser.

Det er vigtigt at erkende, hvornår man skal give slip. At give slip er for det meste en ubehagelig følelse, mens det sker.

Det er ikke overraskende, når man kender alt det arbejde og den indsats, der er lagt i at opbygge noget, som man skal give slip på.

At give slip på noget, vi engang holdt af, er som at give slip på en del af sig selv.

Vi skal dog huske på, at alting sker af en grund. Hans plads i mit liv var ikke en tilfældighed. Det var meningen, at vi skulle være sammen. Bare ikke for evigt.

Det er forkert at undervurdere betydningen af næsten kærlighed. Alt behøver ikke at være perfekt for at være værdifuldt.

Det var meningen at vi skulle være, så jeg endelig kunne realisere, hvad jeg vil have, og det er vigtigt. Jeg vil have autenticitet. Jeg vil have frihed. Jeg vil have en chance for at dumme mig. Jeg vil se alt det, jeg kan gøre.

Alt det, jeg ikke kunne gøre med dig.

Nu ved jeg, at jeg er nok på egen hånd. Jeg har ikke brug for nogen anden end mig selv til at måle min værdi.

Jeg accepterer alt det, der er sket for mig, og jeg vender med glæde et nyt blad. Jeg giver mig selv en ny start.

Jeg håber, at jeg en dag vil se ham, og at jeg ikke vil blive mindet om dårlige minder, men kun om de gode minder. Jeg vil se en mand, der hjalp mig med at lære på den mest uventede måde, at jeg er nok.

I det øjeblik vil jeg være taknemmelig og glad for, at vi begge er kommet videre.

Taknemmelig for det, jeg har, frygtløs for det, jeg vil have.