Skip to Content

9 Egenskaper Hos En ‘Jackpot’ Kæreste (Ifølge Mænd)

9 Egenskaper Hos En ‘Jackpot’ Kæreste (Ifølge  Mænd)

Har du det der er der kræves for at være en perfekt kæreste?

Kvinder bliver ofte vildledt af det faktum at mænd er ude efter en super hot model for at være deres kærester, men det er ikke tilfældet.

De fleste mænd vil blot have en simpel, jordnær kvinde som deres kæreste. Sammen med en kæreste har de brug for en ven at betro sig til, og en skulder at græde ud ved. Ja, mænd græder også!

Se nogle af de egenskaber en fantastisk kæreste har, og se hvad mænd leder efter.

1. HUN ER SELVSIKKER

Hun er den type af pige som er hviler i sig selv. Hun er stolt af den hun er, og hun har ikke planer om at ændre sig for nogen.

Hun har ikke brug for en til at fortælle hende at hun ser godt ud, og hun vil ikke bede mænd om at fortælle hende det fordi hun ved det udemærket godt selv

Hun har ikke brug for mænd til at berolige sig, fordi hun aldrig tvivler på sig selv.

2. HUN ER KLOG

For mænd, er det at gå på date med piger som opfører sig som ungdomsskoleelever som vand under broen. De har modnet, de leder efter kvinder der går efter deres eksempel.

De vil have kvinder der er som dem, og som kan udfordre dem på et intellektuelt niveau.

De har brug for udfordringer, og hun ved hvordan man udfordrer dem.

3. HUN ER UAFHÆNGIG

Hun kan fikse sine egne problemer som en ‘stor pige, og det er det mænd tænder på. Der er ingen der har lyst til at være barnepige på deres kærester.

Hvis hun ikke kan håndtere hendes daglige kampe på jobbet eller i livet generelt, og hun hele tiden beder om hjælp, så får de følelsen af at blive kvalt. De får følelsen af at det er en kæreste som ikke kan klare sig selv.

4. HUN PASSER PÅ SIT SIND OG SIN KROP

Som jeg har skrevet før, hun ikke brug for at være en Adriana Lima pige, men hun har brug for at passe på hendes krop og sind. Hun har ikke brug for at gøre det for mændenes skyld, men for sin egen.

Hun er en som ønsker at se godt ud, uafhængig af hendes mand, og han er den som er glad for at hun ser godt ud på grund af sig selv, og ikke ham.

Mens sana in corpore sano – Hun vil passe på hendes sind sådan hun kan være sund og stabil både inde og udefra.

5. HUN ER DEDIKERET

Dette betyder at hun altid er der for hendes mand. Hun bakker ham om fordi hun ved at han har ret, og selv om han ikke har det, trækker hun sig ikke.

Hun er trofast og hun vil ikke være utro, aldig. Specielt hvis hende og hendes mand er eksklusive.

Hvis mænd tror at deres kæreste er viet til dem, vil de gerne gengælde tjenesten. Ikke alle mænd er idioter, tor det eller lad være!

6. HUN ER IKKE MATERIALISTISK

De fleste mænd hader kvinder der udnytter dem for materialistiske ting. De sætter pris på de ikke-materialistiske værdier som kvinden har.

Dette betyder ikke at mænd aldrig vil købe noget til deres kvinder eller overraske dem. Nej, det er det absolutte modsatte. De vil have kvinder der ikke beder dem om at købe de ting, fordi de ikke er besatte af materielle goder i livet.

De gør det af fri vilje, som tegn på kærlighed og taknemmelighed.

Ved ikke at være materialistisk, fortjener denne pige overraskelser og middage.

7. HUN LADER DIG VÆRE MANDEN

Hun er godt klar over det faktum at mænd er en ting, og kvinder er en anden. Hun vil ikke tvinge dem til at gøre pige-ting, og dermed fratage dem deres manddom.

Hun vil respektere det faktum at mænd ser sport og nyder det, mænd går ud med drengene og får et par øl, og de ser efter andre kvinder som en form for rekration – noget de gør fordi de ikke kan lade være, men det er fuldstændig harmløst.

8. HUN KAN LIDE DINE VENNER

Hun har ikke brug for at være en af drengene, men hun kan lide dem. Hvis hun planlægger et længerevarende forhold, ved hun at hun vil blive omgivet af hendes mands venner.

Hun er den type som vil lave mad til hendes mands venner og invitere dem over til en sjov aften.

9. HUN FÅR MÆND TIL AT ØNSKE AT BLIVE BEDRE

Hun får det bedste frem i mænd. Hun vil være deres støtte, og hun vil fortælle dem at de bliver endnu bedre end de allerede er.

Mænd kan blive taget i at tænke over deres fremtid på en ansvarlig måde. De kan begynde at føle og handle som vokse. Alt dette sker af en årsag – hende.

De har mødt den rigtige, og på grund af hende, ønsker de at blive til et bedre menneske.