Skip to Content

En Stærk Kvinde Tigger Aldrig, Hun Går, Når Hun Føler Sig Uønsket

En Stærk Kvinde Tigger Aldrig, Hun Går, Når Hun Føler Sig Uønsket

Det her er til alle mine stærke kvinder derude.

Til alle os, der har udholdt den evige kamp med at spekulere på, om vi skal ringe til ham eller give op.

At vide, at han trækker sig væk, men stadig forsøge at holde fast i det lille glimt af håb om, at han vender tilbage… og inderst inde vide, at han ikke gør det.

Jeg ved, at du har været igennem dette scenarie før. Du begyndte at falde for en fyr, I gik ud et par gange, følelserne begyndte at intensiveres, forbindelsen og den fysiske tiltrækning var i top, og den seksuelle spænding var til at tage og føle på.

I begyndte at komme tættere på hinanden, lærte langsomt hinanden at kende på et dybere plan, følte endelig, at det kunne være den ægte vare, og lod dig selv virkelig investere i det … så blev han pludselig reserveret.

Han fornemmede, at det var ved at blive lidt for seriøst, og han forsvandt. Pludselig har han travlt, han svarer ikke på dine sms’er, og undskyldningerne hober sig op…

I det øjeblik du begynder at håbe og forestille dig en fremtid sammen, bliver han kun en skygge af den mand, du mødte. Du sænker paraderne, og han svigter dig.

Jeg forstår det godt. Jeg har været der! Det eneste, du har lyst til, er at ryste ham og spørge ham, hvad fanden der er galt med ham, og hvorfor han, så snart det bliver alvor, bliver et røvhul i verdensklasse og stikker af i stedet for at indrømme, at han måske faktisk har det på samme måde.

Men ved du hvad? Op i røven med ham. Op i røven med ham, der er for stor en kujon til at indrømme sine følelser.

Skråt op med ham, du er nødt til at jage for at få ham til at se, at du er det værd. Op i røven med ham, der ikke er mand nok til at fortælle dig, hvad der er op og ned.

Vær ikke den kvinde. Bøj dig ikke til hans niveau. Tag imod hentydningen. Lad hans kujonagtige røv være, hvor den hører til.

Du har alligevel ikke brug for ham. Hvis han var den rette for dig, ville han ikke forsvinde ud i den blå luft, når du har allermest brug for ham.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har jagtet fyre i håb om, at det ville resultere, som det gør i mine fantasier, men alt, hvad det nogensinde gjorde, var at bringe mig tilbage til jorden, styrte ned og falde i en million stykker.

Disse fyre er ikke nogens tid værd. Du er for stærk og for stolt til at bruge tid på at spekulere over hans følelser. Overvejelser om, hvorvidt du skal ringe til ham en sidste gang eller indrømme over for dig selv, at han er væk.

Glem alt om det. Lad os alle holde op med at længes efter fyre, der ikke værdsætter os. Lad os alle indse, at vi er for fantastiske til at jagte nogen, der tydeligvis ikke ønsker at blive fanget.

Vær kvinden, der ikke længere tigger om nogens opmærksomhed. Vær kvinden, der kan tage et vink. Vær den kvinde, der går i det øjeblik, hun ved, at hun ikke længere er ønsket, og aldrig ser sig tilbage.

Det er den slags kvinde, vi alle burde stræbe efter at være. En, der ved præcis, hvor fantastisk hun er, og ikke lader en svag dreng lege med hendes følelser.

Du er for god til ham. Og i det øjeblik du indser det, vil vægten blive flyttet fra dine skuldre, og dit perspektiv vil være så klart.

Kære andre stærke damer. Lad os holde op med at række ud efter fyre, der ikke ønsker at blive fanget. Lad os holde op med at holde fast i nogen, der allerede er væk.

Lad os holde os selv op på højere standarder. Livet er alt for kort til at dvæle ved en fyr, der ikke værdsætter dig.

Ingen af os ved, hvad fremtiden bringer for os, det er sandt, men én ting ved du, og det er, at den ikke involverer en mand, der ikke kan se værdien af kvinden lige foran ham.

Så gør mig en tjeneste. Næste gang en fyr lader dig i stikken, når du føler, at du er på vej et sted hen, så lad ham gå. Han er tydeligvis ikke mand nok til dig, og det skal du være taknemmelig for.

En stærk kvinde tigger aldrig; hun ved, hvornår hendes tilstedeværelse er værdsat, og hvornår det er tid til at gå. Lad dette være din rettesnor fra nu af, og skide være med alle, der prøver at fortælle dig noget andet.

For en rigtig mand vil du aldrig være for meget at håndtere. Så gå, så snart du føler dig uønsket, og gør plads til en fyr, der er din tid værdig.