Skip to Content

Det Er Ikke Så Kompliceret – Hvis Han Ville Være Sammen Med Dig, Ville Han Være Sammen Med Dig

Det Er Ikke Så Kompliceret – Hvis Han Ville Være Sammen Med Dig, Ville Han Være Sammen Med Dig

Det er noget, der gør helvedes ondt at vide, men du må indrømme over for dig selv, at det altid er bedre at blive såret af sandheden end at blive trøstet med løgne.

For før eller siden vil sandheden komme frem, og hvis den kommer frem senere, vil det gøre meget mere ondt, end hvis den kom frem tidligere. Og sandheden er:

Det er faktisk ikke så kompliceret. Hvis han ønskede at være sammen med dig, ville han være sammen med dig.

Jeg ved godt, at det er meget nemmere at tro, at det bare er kompliceret. Jeg ved, at det gør lidt mindre ondt at skyde skylden på timingen, at skyde skylden på noget andet, bare så du ikke behøver at skyde skylden på ham.

Det var derfor, du ventede så længe.

Det var derfor, håbet aldrig forlod din side, og det var derfor, du kunne få dig selv til at tro, at det en dag bare ikke ville være kompliceret længere, og at ventetiden endelig ville være det værd.

Det var præcis sådan, du blev ved med at nedbryde dig selv stykke for stykke. Fordi det aldrig ville holde op med at være kompliceret med ham.

Der er mange måder, det kan gå på.

Han kan være et røvhul, der bare har brug for at bruge dig til at gøre nogen jaloux, eller måske er han bare en giftig mand, der har brug for nogen at projicere sin usikkerhed over på. Måske var du bare en simpel rekvisit til at optage hans tid.

Det værste ville være, hvis han var en god fyr, som du var nødt til at give slip på.

Han kunne være den person, der får dig til at føle dig godt tilpas, men som ikke føler det samme som dig. Eller han kan lide dig, men tror stadig ikke, at du er den rette.

Det kan være, at han ville være sammen med dig, hvis der ikke var denne anden person sammen med ham.

Uanset hvad scenariet er, hvis han ville have dig, ville han ikke behøve at tænke over det, og hvis han virkelig ville være sammen med dig, ville det bare være instinktivt for ham at vælge dig.

Og eftersom du synes, det er kompliceret, mens det ser ud til, at han ikke har til hensigt at vælge dig, må du måske se den grimme virkelighed i øjnene:

Det er faktisk ikke så kompliceret. Hvis han ønskede at være sammen med dig, ville han være sammen med dig.

Det er på tide at holde op med at finde på undskyldninger for ham og retfærdiggøre hans handlinger.

Tænk på dig selv et øjeblik, og hvordan du opfører dig. Er det virkelig så kompliceret i dit liv? Hvis du ville have nogen, ville du så finde på undskyldninger, eller ville du kæmpe for ham?

Du ville ikke tillade en person, som du ønsker i dit liv, at tro, at han ikke er din prioritet, eller at du ikke ville tillade noget at stå i vejen for dig, og der er intet, der forhindrer ham i at gøre det samme.

Bortset fra hans manglende vilje, selvfølgelig.

Der er to måder, du kan lade det gå på, og uanset hvilken du vælger, vil du få knust dit hjerte uanset hvad.

Men det positive er, at du kan vælge kun at knuse dit hjerte én gang i stedet for at knuse det igen og igen.

Du vil blive ved med at knuse dit hjerte, hvis du bliver ved med at retfærdiggøre hans handlinger. Du bliver ved med at knuse dit hjerte, hvis du bliver ved med at vælge en mand, som sandsynligvis ikke vil vælge dig.

Du bliver ved med at knuse dit hjerte, hvis du bliver ved med at vente på den, du er næsten sikker på aldrig vil komme til dig på den måde, du gerne vil have ham til.

Men du knuser kun dit hjerte én gang, hvis du beslutter dig for at være ærlig over for dig selv. Du knuser kun dit hjerte én gang, hvis du beslutter dig for ikke at bedrage dig selv længere.

Du knuser kun dig selv én gang, hvis du vælger dig selv som en prioritet. Knus dit hjerte alene denne ene gang, og kom videre, når du har accepteret:

Det er ikke så kompliceret. Hvis han ønskede at være sammen med dig, ville han være sammen med dig.