Skip to Content

Du Kommer Til At Fortryde At Miste En Pige, Der Prøvede Så Hårdt For Dig

Du Kommer Til At Fortryde At Miste En Pige, Der Prøvede Så Hårdt For Dig

Ubetinget kærlighed. Støtte. Hengivenhed. Forståelse. Beskyttelse. Trøst.

Det var alt det, hun gav dig uden at bede dig om at gengælde det på samme måde. Ser du, hun troede, at den slags skulle være lige så normalt som at trække vejret, at hun ikke skulle tigge om kærlighed.

Men det gjorde hun. Hun var nødt til at tigge om din kærlighed og opmærksomhed, som om det var noget, der var svært at give. Måske var det svært for dig, fordi du aldrig elskede hende på den måde, hun elskede dig.

Så lad være med at prøve at vinde hende tilbage nu, hvor hun er lykkelig med en anden.
Du vover ikke at ødelægge hendes planer om ægte kærlighed. Du ved, at hun fortjener en bedre mand end dig, og at du ikke kan give hende det, hun har længtes efter hele tiden.

Så nu, hvor du har mistet hende, så lad hende være lykkelig med en, der vil elske hende, som hun fortjener at blive elsket. Lad hende være lykkelig med en mand, der ikke får hende til at tvivle på, om hun er god nok eller værdig nok.

Kan du ikke se gnisten i hendes øjne, når hun ser på ham?

Du ved, hun plejede at se på dine øjne på samme måde. Og det ville hun sikkert være blevet ved med, hvis du ikke havde ødelagt enhver chance for at være lykkelig med hende.

Så du skal ikke bebrejde hende, at hun opgav dig, for det gør hende ikke svag. Det betyder bare, at hun var for stærk i for lang tid. Det betyder bare, at hun følte med hele sit hjerte, men at det blev knust til sidst.

Og hvis du ser hende på gaden med en anden, så lad være med at ødelægge hendes dag, for bare ét blik på dig vil gøre hende ked af det. Hun vil straks huske alle de ting, hun måtte finde sig i bare for at være sammen med dig.

Og hendes håb om at være lykkelig i kærlighed vil synke som en gammel båd.

Hun vil indse, at hun stadig elsker dig, men at det var lettere at gå sin vej end at blive hos dig og blive såret. Hun ved, at du bare var en giftig mand i hendes liv, som ikke gav hende den kærlighed, hun fortjente.

Du gav hende ikke andet end tårer og smerte. Det var alt, hvad hun vidste om, da hun var sammen med dig. Og hun ønskede bare at elske dig.

Hun ønskede, at du skulle være den mand, hun ville blive gammel med, hendes sjæleven, hendes menneskelige dagbog og hendes bedre halvdel. Hun ville bare have dig til at kæmpe for hende, men du kunne ikke engang gøre det.

Og at du var den eneste, der prøvede i så lang tid, hjalp hende bare med at opgive dig. For hun ville have dig til at vælge hende hver dag eller forlade hende.

Og vi ved alle, hvad du gjorde. Du opgav hende så let; du ville ikke engang kæmpe for hende.

Du ville ikke engang gøre det for at gøre hende til din en gang til. Det var så lidt, hun betød for dig.

Og hun ville have, at du skulle vise hende, at du elsker hende på den mest enkle måde, der findes. Hun ville bare have dig til at stjæle et kys fra hende, mens ingen ser på.

Hun ville have, at du skulle tage hendes hånd, når hun var bange for at gøre noget, hun ikke kunne lide. Hun ville have dig til at fortælle hende, at hun var stærk nok, og at hun kunne gøre alt, hvad hun planlagde.

Men det var for meget for hende at bede om, ikke?

For hver gang hun forsøgte at kysse dig, tilbød du hende din kind i stedet for dine læber.

Ved hvert forsøg på at tage din hånd, fordi hun var bange, fortalte du hende, at hun skulle konfrontere sin frygt, og tog din hånd væk fra hende.

Med håb om, at hun ville få de trøstende ord fra dig, som hun havde så meget brug for, fortalte du hende bare, at hun ikke engang skulle prøve at gøre noget nyt, fordi det ville være en fiasko.

Så meget troede du på hende, på den kvinde, der ville flytte bjerge for dig, på hende, der altid satte dig først og forsøgte at tilfredsstille dine behov i stedet for hendes.

Hun beundrede dig i så lang tid, men nu beundrer hun en anden mand. Du skuffede hende, og hun synes ikke, at du er så fantastisk, som hun troede før. Nu vil hun bare være så langt væk fra dig, som hun kan.

For hvis du kommer tæt på, kan hun måske ikke modstå det. Hun giver sig måske helt hen, som hun gjorde før.

Og du ved, at du ikke vil være i stand til at gengælde noget af det. Du ved, at du aldrig vil give hende den kærlighed, hun gav dig, og at du aldrig vil blive vanvittigt forelsket i hende.

Så denne gang beder jeg dig om bare at opgive hende. Lad hende blive lykkelig med en, der forstår at værne om hende.

Lad hende opleve den sande kærlighed, hun længtes så meget efter. For det er, hvad hun virkelig fortjener. Og intet mindre end det.