Skip to Content

16 Effektive Måder At Få Ham Til At Bekymre Sig Om At Miste Dig På

16 Effektive Måder At Få Ham Til At Bekymre Sig Om At Miste Dig På

Jeg ved, at de fleste af jer forsøgte at finde måder at få ham til at bekymre sig om at miste dig på et tidspunkt i jeres forhold.

Jeg ved også, at forhold nogle gange kan være svære at håndtere, især hvis du er sammen med en person, der ikke er klar til at skifte mening på grund af dig.

Mange kvinder bliver taget for givet af deres langtidspartnere, bare fordi de er gode ved dem.

At give en mand alt, hvad han ønsker, er aldrig en sand vej til hans hjerte og hengivenhed. Brug hans hemmelige besættelse til at lære, hvordan du skal opføre dig for at få ham til at se, at du er en pige, som kun er en i livet.

Fyre tror sikkert, at en god kone altid vil være god, men de tager så fejl.

Selv de bedste koner vil på et tidspunkt eksplodere og beslutte sig for at give op på alt det, de har kæmpet for.

Men inden da vil de sandsynligvis forsøge at få hævn over de forfærdelige ægtemænd eller kærester, som tog dem for givet i så lang tid.

Hvis du var en af dem, vil du garanteret forsøge at finde måder at få ham til at bekymre sig om at miste dig.

Nu undrer du dig måske over, om der er nogen måder at få din mand til at bekymre sig om at miste dig på, ikke sandt? Tja, det er der helt sikkert.

Hvis du vil vide, hvordan du kan få ham til at bekymre sig om at miste dig, kan du følge nogle af disse tips.

De kan hjælpe dig med at få succes med din plan og med at vise din mand, hvad han vil miste, hvis han fortsætter med at opføre sig som han gør.

1. Få ham til at bekymre sig om at miste dig ved ikke at være tilgængelig

Hvis du indirekte vil vise din mand, at han vil miste dig, hvis han fortsætter med at opføre sig dårligt, kan du opføre dig som om du ikke er tilgængelig for ham.

Lad være med at være der, når han har brug for dig, og lev dit liv, ligesom du altid har drømt om. Gå uden kontakt.

Lad være med at fortælle ham så meget om dit liv og dine venner, og lad ham gætte, hvad du har lavet i din fritid.

Hvis du fortsætter med at opføre dig sådan i længere tid, vil han indse, at noget ikke er rigtigt, og han vil forsøge at gøre dig glad.

På den måde vil du få ham til at tænke mere på dig, og han vil helt sikkert gøre en større indsats for at gøre dit liv bedre.

2. Tal om fremtidsplaner, som han ikke er med i

Hvis du fortæller din mand, at du skal med dine venner til et interessant sted i weekenden, vil han spørge sig selv, hvad du skal lave med dem.

Tilføj lidt mere krydderi til hele historien ved at fortælle ham, at der både vil være drenge og piger fra dit kontor med, og at I planlægger at grille i nærheden af en flod.

Det vil få ham til at undre sig over, hvorfor han ikke er inviteret, og han vil hele tiden tænke på, om nogen af de fyre vil prøve noget med dig.

Han ved, at der til den slags fester plejer at være en masse alkohol, så han vil være bekymret for, at du vil være ham utro.

Dette vil være hans wake-up call, og det vil vise ham, at du har dit liv og dine venner, og at din lykke ikke afhænger af ham.

3. Lad være med at besvare hans beskeder med det samme

Fyre bliver trætte af klæbende og trængende kærester med meget kort varsel.

Så hvis du vil have ham til at bekymre sig om at miste dig, skal du ikke besvare hans opkald eller beskeder med det samme.

Lad ham vente lidt, for han vil respektere dig mere, når du har gjort det.

Han vil se, at du ikke er tilgængelig, hver gang han tænker på dig, og at han er nødt til at gøre en ekstra indsats, hvis han vil beholde dig i sit liv.

Hvis du fortsætter med at gøre dette, vil du se, at jeres forhold vil blive bedre.

Og husk, at når du først ændrer din holdning, vil tingene i dit liv også ændre sig til det bedre.

4. Overrask ham med nye sexmoves

Her er det: Hvis du vil vide, hvordan du kan få ham til at bekymre sig om at miste dig, så prøv at lave nogle ændringer i soveværelset.

Hvis du gør det, vil han tænke: “Hvor har hun lært alt det her?”, og han vil samtidig blive overrasket over, hvor godt du gør det.

Og så vil du i løbet af et øjeblik fange ham i at tænke på noget, som han ikke vil afsløre.

Hvis du spørger ham, hvorfor han er så distanceret, vil han bare benægte det og skifte emne.

Men i virkeligheden vil han spekulere på, om du har lært alle disse trin med en anden mand, og den følelse vil æde ham levende.

Tillykke, for du har lige fået ham til at tænke over dig og hans opførsel på det seneste.

Og når han først indser, at han har begået en fejl, og at han har forsømt dig, vil han forsøge at ændre sin adfærd og gøre dig til en glad og tilfreds kvinde.

5. Forkæl dig selv

For at få ham til at bekymre sig om at miste dig, skal du gøre nogle gode ting for dig selv.

Hvis du har taget et par kilo på, så begynd at gå i fitnesscenteret for at få dig selv til at føle dig bedre tilpas.

Du vil få ham til at undre sig over, hvorfor du pludselig vil se godt ud igen, og når du først ligner en Victoria’s Secret-engel, når du er færdig med din træning, vil det få ham til aldrig, aldrig at fjerne blikket fra dig.

Han vil få dårlig samvittighed over at have taget dig for givet, og han vil forsøge at være en bedre mand for dig.

Sørg for at gøre noget lignende, så snart du kan se, at jeres forhold ikke er det samme som før.

Hvis du venter i lang tid med at vise ham, at han bør ændre sig, og at han vil miste dig, hvis han ikke gør det, kan det være for sent.

6. Flirt foran ham

Hvis du vil få din mand til at bekymre sig om at miste dig, så gør nogle snedige ting for at vise ham, at du også har andre muligheder.

Når en flot fyr går forbi dig, så se ham dybt i øjnene og tjek ham ud, men sørg for, at din partner ser det.

Det vil få ham til at føle sig jaloux, og han vil tro, at en anden mand er en trussel mod ham.

Det bliver endnu bedre, hvis en tilfældig mand nærmer sig dig og tilbyder at købe dig en drink, for det vil få din fyr til at eksplodere, men det er en lektion, han skal lære for at behandle dig, som om du ikke fortjente det.

Det vil være nok at gøre dette kun én gang mod ham, fordi han ikke vil tro, at han ejer dig længere.

Han vil indse, at en anden mand ville behandle dig bedre, og at han skal gøre en ekstra indsats, hvis han vil beholde dig i sit liv.

7. Hold op med at være klæbende

Hvis du opfører dig helt klæbende og trængende, vil din mand aldrig savne dig. Han vil tage dig for givet, og han vil tro, at du altid vil være der for ham.

Så hvis du vil have ham til at bekymre sig om at miste dig, så lad være med at være needy og lad være med at søge hans opmærksomhed hele tiden.

Vis ham, at du kan have det sjovt uden ham, og at du ikke har brug for ham for at fuldende dig.

Når du gør det, vil din mand se, at du ikke er den kvinde, du plejer at være, og at der er en chance for, at du forlader ham, hvis han ikke behandler dig ordentligt.

Ved at gøre dette vil du få det, du vil have, og din mand vil se, at du er stærkere, end han troede, du var.

8. Prøv at være mere distanceret

Hvem siger, at kærlighed ikke må være en smule ondskabsfuld? Hvis noget vil hjælpe dig med at nå dit mål, så gå efter det.

Hvis du kan se, at din mand opfører sig uhøfligt, eller at han ikke længere er interesseret i dig, så prøv nogle tricks, der vil få ham til at skifte mening.

At opføre sig distanceret vil altid hjælpe, fordi han vil undre sig over, hvad der ellers kan være i dit hoved ud over ham.

Hvis han spørger dig, om alt er okay med dig, skal du bare fortælle ham, at alt er fint, og fortsætte med at gøre, som du gør.

Det vil vise ham, at du ikke er interesseret i ham som før, og at han skal arbejde hårdt for at få din kærlighed tilbage.

9. Gør ham ikke tilfreds hele tiden

Hvis du lærer din mand, at så længe du er der, vil alting være helt fint, vil han til sidst begynde at tage dig for givet.

Så uanset hvad du gør, skal du ikke behage ham ved at give ham alt det, han ønsker.

Du har også ret til at nyde dit liv og til at gøre ting, der gør dig glad.

Lad være med at sætte ham først, for det er han ikke værdig til. Hvis han var det, ville han ikke have gjort dette mod dig.

Du skal vide, at mænd vil udnytte dig, hvis du lader dem gøre det, og jo bedre du er sammen med dem, jo værre vil de være sammen med dig.

Så vær en kælling for en gangs skyld og giv ham begrænsninger. Når du har gjort det, vil han se, at du ikke laver sjov, og at du mener det alvorligt.

Det vil få ham til at skifte mening, og han vil gøre sit bedste for at behage dig for en gangs skyld.

10. Hav dine egne venner

Gå ud med venner, som kun er dine. Du behøver ikke at dele alt med ham, for I deler allerede meget med hinanden.

Hvis du går ud med dine venner, mens han bliver hjemme, vil han begynde at tænke på, om du har det godt med dem, hvilket vil få ham til at bekymre sig om at miste dig, og han vil ændre sin mening og også sin opførsel.

Hvad er bundlinjen her? Du er nødt til at gøre træk som dette ikke for at såre din mand, men for at vise ham, at du også kan overleve uden ham.

Det vil være godt for jeres forhold, og det vil få jer to til at lære, at det kræver mange ofre for at gode ting kan ske.

11. Vær uafhængig

Hvis du viser din mand, at du er en stærk og uafhængig kvinde, vil han se anderledes på dig.

Men hvis du er klæbende og trængende hele tiden, vil han helt sikkert tage dig for givet.

Det vil bare være et tegn til ham om, at du altid vil være der, uanset hvad han gør.

Så uanset hvad du gør, så lad være med at gøre det, og prøv i stedet at ligne en uafhængig kvinde så meget som muligt.

Alle fyre elsker, når han har med en stærk, badass kvinde at gøre og ikke med en kvinde, der har brug for hans godkendelse til alt, hvad hun gør.

Vis ham, at du ikke har brug for en mand til at fuldende dig, og at du kan klare tingene på egen hånd.

Denne holdning vil få ham til at tænke to gange over den kvinde, han har ved siden af sig, og han vil ønske at beholde dig for evigt.

12. Vær forførende

Hvis du vil få din mand til at bekymre sig om at miste dig, skal du gøre alle mulige og næsten umulige tricks for at vise ham, at du er værdig, og at fyrene bare står i kø for at være sammen med dig.

Hvis du tager noget lækkert og sexet tøj på, vil han sikkert blive bange for, at du har en anden mand i dit liv, og at du klæder dig sådan på på grund af ham.

Det vil få ham til at tænke over dig som person og alt det, du kan tilbyde i et forhold.

Forhåbentlig vil han indse, at han har forsømt dig i al den tid, og at det er på tide at stoppe med det og give dig den kærlighed, du fortjener.

Du vil se en ændring i hans adfærd, så snart du begynder at spille disse former for spil, og det vil helt sikkert få ham til at ønske dig mere.

Nogle gange skal man være lidt ondskabsfuld for at få det, man vil have, ikke sandt?

13. Vær dig selv

Lad ham ikke behandle dig som om du ikke fortjener det, og uanset hvad der sker, så vær dig selv.

Gør de ting, som du har lyst til, og vær aldrig ked af det. Han skal forstå, at han ikke har nogen kontrol over dit liv, og at det bliver på din måde, hvis du vil have det.

Hvis du viser ham, at du ikke er nem at håndtere, vil han se, at han skal gøre en ekstra indsats for at behage dig, og at du sagtens kan finde en anden mand, hvis du ville.

Vis ham, at du har så meget at tilbyde en mand, lige fra dit fysiske udseende til den måde, du tænker eller opfører dig på.

Vis ham, at han aldrig vil finde en kvinde som dig, uanset hvor meget han end søger hende.

Få ham til at ønske dig endnu mere og til at få dårlig samvittighed over at have mishandlet dig.

14. Vær ikke hans anden mulighed

 

Hvis han har lavet nogle planer med sine venner, og de aflyste i sidste øjeblik, skal du ikke være tilgængelig for ham.

Vis ham, at du respekterer dig selv, og at du ikke vil være hans andet valg.

Hvis du virkelig ønsker at få ham til at bekymre sig om at miste dig, skal du spille dette spil på en smart og snedig måde.

Det vil få ham til at tænke mere på dig, og han vil kunne lide den kvinde, han er sammen med, fordi du bekymrer dig om dig selv.

Du ønsker bare ikke at være der hver gang han har brug for dig, da du aldrig selv har oplevet, hvordan det føles at blive taget hånd om.

Hvis du lader din fyr tro, at du er tilgængelig hele tiden, vil han helt sikkert tage dig for givet.

Måske ønsker han det ikke, men alle hans handlinger taler anderledes. Så vær stærk i dine overbevisninger og nøjes aldrig med mindre, end du fortjener.

15. Post sjove billeder med dine venner på Facebook

Dette er en fin måde at vise din mand, at du har det sjovt, selv når han ikke er i nærheden.

Post en masse billeder på dine sociale medier af dig sammen med dine venner for at vise ham, at han ikke er den vigtigste person i dit liv.

Hvis du vil undgå et skænderi med ham, kan du poste et par billeder af dig med ham, men sørg for at poste flere af dem med dine venner.

Det vil få ham til at bekymre sig om at miste dig, fordi han vil tro, at du ikke har brug for ham for at være lykkelig.

Hvis han er en overtænker, vil han tro, at du allerede har en anden mand i dit liv, og at du ikke ønsker at være sammen med ham mere.

Selvom dette trick er nemt at gøre, skal du sørge for at gøre alle de andre ting for at provokere ham til at tænke mere på dig. Hvis du laver en god plan, vil det helt sikkert lykkes.

Fyre tænker ikke så meget på kærlighed og romantik som os, så du skal minde dem fra tid til anden om, at de kan miste dig, hvis de ikke vågner op.

16. Lad være med at interessere dig for meget for hans historier

Hvis du vil få ham til at bekymre sig om at miste dig, skal du vise ham, at han ikke er så interessant som før.

Vis ham, at du ikke nyder hans historier så meget, og at du har bedre ting at lave.

Når han siger noget til dig, så tag din telefon og tjek den, mens du kigger på ham fra tid til anden.

Han vil undre sig over, hvad der er mere interessant end ham på din telefon, og den følelse vil æde ham levende.

Han vil spekulere på, om han har en rival, så han vil gerne finde ud af, om du har en anden mand i dit liv.

Dette er et gammelt trick, men det virker altid, så værsgo og krydr jeres forhold lidt mere!