Skip to Content

Dit Livs Kærlighed Kommer Som Regel Efter Dit Livs Fejltagelse

Dit Livs Kærlighed Kommer Som Regel Efter Dit Livs Fejltagelse

Det sker nogle gange, at man forveksler sit livs største fejltagelse med den person, man elsker for evigt.

Du lægger alle dine håb og drømme over på ham, bare for at han skal kunne gå hen over dem.

Du kunne ikke forestille dig dit liv uden ham. Men han havde andre planer.

Han tog så meget fra dig, som han kunne, og gik sin vej, mens du var knust.

Og hvordan ville du ikke være det, når du gav dit bedste til en, der ikke var det værd, til en, der ikke fortjente dig?

Men hvad nu, hvis det at blive alvorligt knust er det bedste, der kunne være sket for dig?

Måske ville du aldrig have bevæget dig ud af et lorteforhold, hvis du ikke var blevet tvunget ud af det.

Nogle gange bliver vi så stædige, så vedholdende i at holde fast i noget, vi tror er kærlighed, at det kun gør os endnu mere ondt i sidste ende.

Måske var der ingen anden udvej. Det var det skub, du havde brug for til at komme væk fra noget, der ikke var beregnet til dig.

Måske havde du brug for at blive knust, så dine brikker kunne blive sat sammen på en anden måde.

Måske havde du brug for at finde dig selv først, så den rigtige kunne finde dit sande jeg.

Det, vi ikke ser, er, at vores eks er der af en grund. Han var den fejl, du var nødt til at begå, så du kunne lære noget; så du kunne se, hvordan kærlighed aldrig bør være.

Kærlighed bør ikke være ensidig. Den skal gå begge veje for at være ægte. Alle investeringer, følelser og anstrengelser skal flyde mellem to mennesker.

Kærlighed skal ikke tigges om. Den, der ønsker at være i dit liv, vil finde tiden – uanset hvor travlt han har.

Alt andet end det er en undskyldning.

Kærlighed skal ikke være kold. Den skal holde dig varm uanset årstiden. Du bør aldrig blive snydt for alle de kram, knus og kys, du ønsker.

Kærlighed skal ikke være døv over for dine problemer.

Du skal altid have nogen, der er der for dig, og som i det mindste lytter, selv om han ikke kan hjælpe. Man skal ikke føle sig så alene i et forhold.

Kærlighed skal ikke være tortur. Den skal ikke få dig til at græde oftere, end den får dig til at smile. Den skal ikke være voldelig på en fysisk eller følelsesmæssig måde.

Kærlighed skal holde dig tæt nok til, at du føler, at du tilhører et andet menneske, men du er ikke desto mindre fri. Du er fri til at være dig selv.

Vær taknemmelig for fejltagelsen i dit liv. Den forberedte dig på det, der venter. Den forberedte dig på den ægte vare. Den forberedte dig på dit livs kærlighed.

Din fejl gjorde dig i stand til at genkende “den eneste ene”, når han kommer. Og du vil genkende ham – det er der ingen tvivl om.

Dine øjne vil funkle, fordi han lige har husket at sende en simpel sms, som vil gøre hele din dag bedre.

Når han er overvældet af arbejde eller livet, vil han bruge et minut på at ringe til dig, fordi du er i hans tanker uanset hvad.

Du vil føle den indre fred, du har søgt efter så længe, fordi du endelig vil være sammen med en, der holder lige så meget af dig, som du gør af ham.

Den forbindelse og kemi, I vil dele, vil være magnetisk. Den vil trække jer tættere og tættere sammen.

Det vil være let at lægge planer og tilbringe tid sammen, fordi han vil ønske at se dig lige så meget, som du ønsker at se ham.

Alt vil være gengældt, og du vil føle, at du svæver på en sky ni. Samtidig vil denne kærlighed holde dig på jorden. Den vil få dig til at føle dig tryg.

Den vil få dig til at føle, at du endelig har fundet dit hjem, og du vil ikke være i tvivl om det. For første gang i dit liv vil du være sikker.

Alt dette vil være takket være dit livs fejltagelse, den, der drænede dig følelsesmæssigt, forlod dig og knækkede dig fuldstændigt.

Din fejl fik dig til at samle stumperne op og samle dem i din egen unikke, smukke og stærke stil – en stil, som kun dit livs kærlighed vil genkende og værdsætte for evigt.