Skip to Content

11 Datingfejl, Der Skræmmer Mænd Væk (Og Hvordan Man Undgår Dem)

11 Datingfejl, Der Skræmmer Mænd Væk (Og Hvordan Man Undgår Dem)

Når vi bliver forelskede, har vi en tendens til at begå fejl, som vi normalt aldrig ville begå, for lad os se det i øjnene – kærlighed gør os en lille smule dumme.

Fra at sprænge hans telefon i luften til at få ham til at føle sig som en mistænkt, der bliver afhørt, bare fordi det føles godt at have nogen ved vores side, og vi gerne vil se mere til ham.

Så vi har samlet nogle af de mest almindelige fejl, vi begår, for at undgå dem og for ikke at skræmme mænd væk.

At sprænge hans telefon i luften

Indrøm det, damer, vi har alle gjort det. Det føles fantastisk at sms’e med ham hele tiden, fordi I har så meget at tale om, og det føles bare godt at have det fjollede smil på læben, når telefonen summer.

Men det er bedst at undgå at sprænge hans telefon i luften, for det kan hurtigt blive irriterende, og han vil løbe væk.

At være omklamrende for tidligt

Denne går sammen med telefonbombning. Giv ham en chance for at trække vejret og savne dig. Hvis du er omklamrende og prøver at tilbringe hvert eneste øjeblik med ham, vil det kun få dig til at virke trængende.

Mænd har brug for at føle spændingen ved jagten, og hvis han ikke jager dig, er der en god chance for, at han snart mister interessen.

Har brug for ham

En ting er at have lyst til at være sammen med nogen og at have lyst til at tilbringe noget tid sammen med den person, men at have brug for dem er et helt andet aspekt af et forhold.

Det er ikke fair, hverken over for dig eller ham, at du har brug for, at nogen ordner dig eller får dig til at have det godt med dig selv.

Sørg for, at du ikke er afhængig af ham, for ingen bliver hængende længe, hvis de føler, at de bliver udnyttet.

Taler om dine ekser hele tiden

Hvis han spørger, så hold dit svar kort og ikke i en anklagende tone. Der er ingen, der bryder sig om at høre en, de overvejer at date, tale om deres ekskærester eller endda bagvaske dem.

Det er vigtigt at respektere, at du på et tidspunkt var forelsket i de andre mænd, og at uanset hvor dårligt det endte, så kan du tage den gode vej nu.

Overanalyserer situationen

Vi har en tendens til at gøre dette hele tiden, ikke kun med de mænd, vi dater. Det meste af tiden er tingene ikke, som de ser ud i vores hoved, så hvis der er nogen tvivl, så spørg ham om det.

Det vil være meget nemmere for jer begge, og I vil gøre det til en vane at diskutere problemer i stedet for at ignorere dem.

Du taler for meget om dig selv

Når vi er nervøse, taler vi for meget og for det meste nonsens. Tag en dyb indånding, og bed ham om at tale om sig selv.

Det er nemt at blive for optaget af sig selv, når man har en, der viser interesse for en, men det er vigtigt, at han føler, at du faktisk er der sammen med ham, at du også gerne vil vide noget om ham, og ikke bare holder en monolog om dig selv hele tiden.

Ikke at respektere grænser

Uanset om det er dine eller hans grænser, skal du respektere dem. Hvis du har sagt nej, så hold fast i det. Hvis han siger, at han har brug for plads eller tid, så respekter det.

Gå ikke for langt med din kærlighed, for så trænger du ham op i en krog for tidligt, og han vil helt sikkert begynde at lede efter en flugtvej.

Forventer, at han kan læse dine tanker

Hvis du er ked af det, og han ikke virker, som om han ved, hvorfor du er det, så fortæl ham det.

Du kan ikke forvente, at han ved, hvad du har været igennem, eller hvad han har gjort forkert, hvis I lige har mødt hinanden – du er nødt til at være åben og fortælle ham, hvad problemet er.

Hvis han fortsætter med at gøre ting forkert, skal du droppe ham. Men de fleste mænd vil forsøge at undgå situationer, hvor du bliver såret, for de er ikke alle totale røvhuller.

Kritiserer andre kvinder

Der er en god grund til, at man siger: “Den måde, du taler om andre på, siger mere om dig, end den gør om dem.” Hvis du har behov for at nedgøre eller udskamme nogen, bare for at få dig selv til at se godt ud, så stop op og tænk over det et øjeblik.

Husk på, at du allerede er fantastisk og har hans opmærksomhed, fordi der er en grund til, at han er sammen med dig. Så lad alle leve deres liv i fred, for det er det, du ønsker, at de skal gøre for dig.

Overdreven deling

Undgå at dele dine dybeste og mørkeste minder i begyndelsen. Det er okay at fortælle ham om din fortid, men at være helt intim lige i starten er ikke godt at gøre.

Hans klæbende kæreste-alarm vil gå i gang, fordi overdreven deling i begyndelsen ofte føles som at skynde på tingene.

Hvis det kommer naturligt, fordi I klikkede, så gør det. Men husk stadig, at du ikke kender denne mand så godt, og det vil virke underligt, at du besluttede dig for at åbne op med det samme.

At udspørge ham

Du vil gerne vide alt om ham, fordi det er vigtigt for dig at se, om han bare er endnu en tidsrøver, men lad være med at bombardere ham med spørgsmål, så han føler, at han bliver afhørt.

Følg samtalens flow, og giv ham en chance for også at lære dig at kende.