Skip to Content

Dirty Talk: 95 Superhotte Sætninger, Der Garanteret Vil Gøre Ham Vild

Dirty Talk: 95 Superhotte Sætninger, Der Garanteret Vil Gøre Ham Vild

Hvordan taler man frækt til en fyr uden at føle sig flov eller utilpas?

Hvordan bruger du superhotte, frække sætninger til at få ham til at fantasere om dig hele tiden og drive ham til at blive vild af begær?

At tale frækt kan føles som at gå på kanten.

De fleste mennesker føler sig akavet og utilpas ved at prøve det, fordi det ikke er noget, de har været vant til at gøre før, eller fordi de simpelthen ikke er bekendt med det.

Dette kan føre til flere stressende situationer i soveværelset, når en partner beder dig om dirty talk, og du som dirty-talker øjeblikkeligt bliver følelsesløs og spoler en hel proces af dirty talk tilbage, som du måske har set et sted i fortiden.

Og mens du stiller dig selv følgende spørgsmål: OMG, hvad skal jeg gøre nu? Hvis jeg siger det her, vil han så grine af mig?
Måske skal jeg ikke sige noget, for jeg vil bare gøre mig selv til grin, er der stor sandsynlighed for, at du vil forringe din præstation og fratage dig selv nydelse ved den uophørlige overtænkning, som også vil påvirke din partner.

Men, det burde ikke være sådan, og det er derfor jeg er her i dag for at lære dig alt hvad du behøver at vide om dirty talk sætninger og for at hjælpe dig med at forbedre din seksuelle præstation.

Ser du, at tale frækt er virkelig en kunst i sig selv, men det er ikke så svært at lære, som du måske har troet.

Det første du skal gøre er at forstå, hvorfor du skal tale beskidt, og hvad fordelene ved det er, for det er svært at mestre noget, når du ikke er bekendt med alle detaljerne vedrørende emnet.

Så det næste, jeg vil tale om, er nogle fordele ved dirty talk, hvorefter jeg vil forklare, hvordan man taler frækt til ham (den ultimative dirty talk-vejledning), og jeg vil afslutte det hele med 95 dirty talk-sætninger (og hvis du vil springe direkte til dem nu, er du velkommen til at gøre det).

FORDELENE VED DIRTY TALK

På spørgsmålet: “Hvorfor skal jeg overhovedet tale beskidt?”, vil jeg først fortælle dig én ting – “Hvorfor ikke?” Hvis du aldrig har prøvet at tale frækt, er der flere grunde til at gøre det, og hvis du har prøvet, men du ligesom mislykkedes i det, skal du ikke bekymre dig, for vi er alle bare mennesker, og i dag vil jeg hjælpe dig med at blive en mester i det!

Mens det for mange af jer derude at skrige beskidte sætninger til din fyr måske lyder lidt forfærdeligt (fordi det straks minder dig om alle de pornostjerner, der bruger det i deres videoer), så burde det ikke være sådan, fordi det at tale beskidt har mange flere fordele, end du måske havde troet!

At implementere idéen om at bruge superhotte sætninger i soveværelset, offentligt eller via sms kan gavne jer på flere niveauer.

Det kan hjælpe dig med at opbygge og intensivere den følelsesmæssige og seksuelle spænding, intensivere dine orgasmer og øge din nydelse.

Det kan også hjælpe dig med at få din fyr til at fantasere om dig hele tiden, hvilket unægteligt vil gøre ham vild af lyst og skabe ultimativ forventning.

Ved at tale frækt via sms’er, opkald eller midt i handlingen vil du utvivlsomt få ham til at blive vild med dig, og du vil snart blive det eneste, han tænker på!

Nu, hvor vi har gjort det klart, får du her de tre vigtigste fordele ved dirty talk forklaret i detaljer!

Opbyg længsel, seksuel spænding og ophidselse

Opbygning af seksuel spænding er en af de vigtigste ting, når det kommer til vores sexliv, både for dem, der er i et forhold, og dem, der ikke er det.

Når man har været i et forhold i et stykke tid, falder den seksuelle spænding (naturligt nok), hvilket betyder, at man skal finde en måde at holde tingene interessante og opretholde den samme gamle ild.

Og ved du hvad? At tale frækt er lige det, du har brug for!

Når I bliver ved med at udveksle frække tanker med hinanden og handler derefter i “lagnerne”, vil I skabe en længsel og seksuel spænding, der vil være lige så stærk eller endnu stærkere end dem i begyndelsen af jeres forhold.

Jeres kroppe vil blive ét, og I vil knytte bånd på så mange niveauer, som I slet ikke var klar over.

Det samme gælder for dem, der ikke er i et forhold (endnu).

Dirty talk er det universelle, ultimative våben, som kan bruges af alle, og det vil altid have de samme, positive resultater!

Men forveksl det ikke med at gøre din fyr liderlig.

At gøre ham liderlig er en anden proces i sig selv, mens dirty talk er mere forbundet med at vække den indre seksuelle energi, som vil hjælpe jer med at skabe et større bånd!

 

Intensiver den følelsesmæssige og seksuelle spænding


Når det kommer til at intensivere dit sexliv, bør dirty talk helt klart stå øverst på din liste.

Ser du, mange mennesker tror nemlig, at følelsesmæssig og seksuel spænding kun er forbundet med det, du gør fysisk mod din partner. Men sådan er det ikke.

Intensiteten af sex afhænger i høj grad af dit mentale aspekt snarere end (udelukkende) af det fysiske aspekt.

Så for at intensivere sex er du nødt til at intensivere den følelsesmæssige og seksuelle spænding, hvilket gøres ved at tale frækt til hinanden.

At hviske ham i øret, fortælle ham frække ting, spille underdanig og følge det hele op med jeres handlinger er en sikker måde at øge intensiteten og opleve de mest intense orgasmer på.

Det, du skal være opmærksom på, er hans præferencer, når det kommer til dirty talk.

Er han mere til at høre dig beskrive, hvordan du har det, når han gør ting ved dig, eller foretrækker han at høre dig fortælle ham, hvad du vil gøre ved ham?

Mulighederne er utallige; du skal bare finde den rigtige for dig selv (den, der gør dig komfortabel) og den, der vil få ham til at gå amok.

Men i de fleste tilfælde viser det sig at være det bedste valg at blande det hele!

Få ham til at fantasere om dig hele tiden

At få din fyr til at dagdrømme og fantasere om dig hele tiden er nok enhver piges drøm, og dirty talk vil hjælpe dig med at opnå det!

Så lad os sige, at din fyr i øjeblikket er på sit arbejde, og at I to skal mødes senere og have noget sexet tid med hinanden.

Normalt vil I begge bare afslutte jeres job og opgaver og arrangere middag eller noget til senere, når I er sammen.

Men i stedet for bare at vente på det, hvis du sender ham en beskidt sms eller en stemmebesked med alle de beskidte elementer, mens han er på arbejde, vil du straks sætte gang i hans fantasi, og han vil blive tændt inden for få sekunder, og vigtigst af alt – han vil ikke kunne holde op med at tænke på dig, og hvad han gerne vil gøre ved dig.

Det samme gælder med at tale frækt, mens du er midt i handlingen.

Når han ser og hører dig skrige frække ting til ham, mens du ser helt sexet og svedig ud, vil det være svært for ham at glemme dette billede i lang tid efter.

Du vil ophidse ham fysisk og mentalt, hvilket er en ultimativ kombination, når det kommer til at få ham til at fantasere om dig hele tiden.

Hans sind vil være optaget af alle de dampende detaljer, og han vil ikke kunne holde op med at tænke på dem, indtil han ser dig igen, og igen, og igen, og igen.

Og når du først er blevet en del af hans sind, vil du blive en del af ham, og det vil være næsten umuligt at ændre det.

Som du kan se, har dirty talk flere fordele og ikke en eneste ulempe (bortset fra potentielle skuffelser, hvis du ikke er så tryg ved det), og jeg vil gøre mit bedste i den følgende dirty talk-vejledning for at hjælpe dig med at se det i et større perspektiv, så du kan acceptere det som noget naturligt og en del af dig!

Nu hvor vi har gennemgået fordelene ved dirty talk, er det næste, du skal vide, hvordan du gør det (som en chef)!

RETNINGSLINJE FOR DIRTY TALK

1. Lad være med at forhaste tingene !

Hvis du ikke er så fortrolig med dirty talking, eller hvis du (af en eller anden grund) er holdt op med at bruge det i soveværelset i et stykke tid nu, er det altid en god idé ikke at forhaste tingene.

Du ønsker ikke at springe alle niveauer over ved straks at beskrive hans pik eller lignende ting.

Først vil du gerne sige noget lettere, så accentuerer du det lidt og fortsætter med at gøre det.

Det værste, du kan gøre, er bare at holde dig til ét mønster og springe hele idéen om gradvis at opbygge seksuel spænding over.

Du kan sige noget som: “Du ser så lækker ud i dag”, holde øje med hans reaktion og fortsætte i overensstemmelse med hans svar.

Hvis han reagerer positivt, kan du fortsætte med at krydre det hele og så videre. Husk at spille smart og sikkert!

2. Gør det gradvist og afslappet

Hvis han ikke er så vild med at modtage frække sms’er, bør du først føre den frække snak, mens du er i soveværelset, og derefter overveje at sende ham nogle frække sætninger via telefonen for at minde ham om den varme, dampende tid, I havde sammen.

Du kan også sige noget frækt, mens du er i offentligheden eller et andet sted, hvor han ikke rigtig forventer det.

Pointen er, at du gradvist gør ham fortrolig med det og gør det til jeres “daglige rutine”.

Du ønsker ikke, at han begynder at få mistanke om, at du har mistet forstanden, eller at du har en elsker ved siden af, og at han har lært dig alle disse beskidte ting.

Du vil gerne først prøve vandene af og foretage det gradvise skift fra din rutine til din nye beskidte rutine.

Husk at drille ham fra tid til anden, og se, hvordan han reagerer.

Derefter kan du hviske noget frækt, som du vil gøre ved ham, ind i hans øre og nyde at se ham gå amok!

3. Think about his personality and preferences

Den næste vigtige ting at huske er at tænke på din fyrs personlighed og hans præferencer.

Hvad betyder det nu?

Det betyder, at for at få succesfuld dirty talk og opbygning af seksuel og følelsesmæssig spænding, skal du finde den passende måde for det.

For eksempel vil en indadvendt fyr sandsynligvis ikke være så tryg ved, at du pludselig råber beskidte ting i hans ansigt midt i handlingen.

Han vil føle sig lidt underlig og vil måske også blive distanceret. Så den bedste idé er at introducere ham til det via sms’er først.

Når du gør det gradvist, vil han være forberedt på det, og han vil vide, hvordan han skal opføre sig derefter.


Faktisk vil han endda tigge om mere, når han vænner sig til det, når han bliver vant til det! En anden ting er, at nogle fyre er mere til sensuel dirty talk, mens andre er mere til den beskidte type.

Et eksempel på sensuel dirty talk ville være: “Du får mig til at føle mig fantastisk, skat”, mens en beskidt ville lyde som: “Jeg vil mærke din sæd i hele mit ansigt”.

Tro nu ikke, at de sensuelle ikke har den samme kraft som de frække. Sandheden er, at alle frække sætninger er lige stærke, og den eneste forskel er din fyrs præferencer.

Hvis han er blidere af natur, er der gode chancer for, at han vil foretrække den sensuelle type (men det betyder heller ikke, at du skal udelukke de frække).

Du er velkommen til at kombinere en række af dem og i henhold til det, beslutte, hvilken af dem der vil sejre!

4. Bliv ægte over for dig selv

En af de vigtigste ting er også at forblive ægte over for dig selv uanset hvad.

Det betyder, at du aldrig bør sige noget, du ikke føler dig tryg ved, eller at det ikke beskriver dit nuværende humør.

Hvis du gør det, kan jeg garantere dig, at han vil bemærke det, uanset om du har sendt ham en sms eller en talebesked, eller om du gjorde det midt i den dampende action.

For at undgå alle former for komplikationer, når det kommer til dirty talk, bør du altid forblive ægte over for dig selv, og aldrig gøre noget, der ikke ligner dine tanker eller din stil.

Hvis du ikke har det så godt med de hardcore beskidte sætninger, er der ingen grund til at bruge dem (i hvert fald ikke for tiden).

Du er nødt til at finde det, der føles naturligt for dig i stedet for at tvinge dig selv til at være noget, du ikke er.

Hvis du forbliver ægte i din stil, vil du få mere succes med den, og der vil ikke være behov for at stresse over What ifs.

Hold dig altid til det, der føles rigtigt for dig i øjeblikket, og så kan du med tiden altid opgradere dit “beskidte ordforråd” og nyde virkningerne heraf!

5. Tving aldrig noget

I lighed med at forblive ægte over for dig selv er en anden ting at huske, at du aldrig skal tvinge det uanset hvad.

Det betyder, at du ikke skal råbe en beskidt sætning ud af det blå, når du har sex med ham.

Hvis du gør det, vil det bare se mærkeligt ud, og du vil have lyst til at glemme, hvad der lige er sket.

Hvis du også siger noget “upassende” på det forkerte tidspunkt på dagen og under forkerte omstændigheder, vil du få de samme resultater som i den første situation.

Så det bedste du kan gøre er at lytte til din mavefornemmelse. Bare nyd øjeblikket, og følg med strømmen!

Hvis du føler, at du har lyst til at sige den specifikke beskidte sætning (hvis den falder dig naturligt ind), er der ingen grund til at forhindre dig selv i at gøre det.

Men hvis du skal tænke dig om to gange, før du har lyst til at sige noget, betyder det som regel, at den bestemte beskidte sætning, du vil sige, ikke er det, du egentlig bør sige i øjeblikket.

Husk, at det at tvinge det vil give dig en modvirkning, men at gå med strømmen og nyde det vil resultere i positive resultater!

6. Lad være med at overdrive det

Når det kommer til dirty talk, glemmer nogle kvinder, at beskedenhed er en dyd. Når de først får styr på det, tager de som regel en tand til og overdriver det hele utilsigtet.

Men at overdrive det vil aldrig give dig noget godt.

Lad være med at omdanne dirty talk-sessionerne til seksuelt aggressive sessioner, for det er ikke sandt, at jo mere aggressiv du er, jo bedre bliver resultatet.

Tværtimod har det at være aggressiv ikke noget med dirty talk at gøre, for det er et helt, separat koncept i sig selv.

Og fyre reagerer bedre på sensuelle, generte eller beskidte sætninger end på din eneste aggressive behandling. Men, misforstå mig ikke.

Jeg siger ikke, at nogle fyre ikke kan lide, når du er totalt dominerende fysisk og mentalt.

Nogle af dem er det, og det er okay at bruge det fra tid til anden, men det er ikke godt, når det bliver en rutine (når du forveksler det med en rigtig, ægte, beskidt snak).

Nogle gange vil det at hviske noget uskyldigt i hans øre bare få ham til at få mere lyst til dig og give dig bedre resultater end noget andet.

Husk det altid på det!

Nu hvor vi har lært dig noget nyt, og du har lært hvorfor vi har brug for dirty talk og hvordan man gør det, er det på høje tid at dykke ned i nogle af dirty talk sætninger og gøre ham vild!

DIRTY TALK-SÆTNINGER, DER GARANTERET VIL GØRE HAM VILD

DIRTY TALK-SÆTNINGER, DER HJÆLPER MED AT OPBYGGE LÆNGSEL, SEKSUEL SPÆNDING OG OPHIDSELSE

De følgende dirty talk-sætninger er inddelt i tre kategorier i overensstemmelse med ovenstående fordele.

Bare tag dig god tid, genlæs dem et par gange hvis det er nødvendigt, og prøv at lære dine yndlingsfraser udenad, så du kan drive ham til vanvid næste gang du ser ham!

(Men pssst! Lad ham undre sig over den hemmelige kilde til dine frække sætninger).

1. Hvis vi ikke var her (offentligt sted) i øjeblikket, har du absolut ingen idé om, hvad jeg ville gøre ved dig.

2. Lad os lege en leg … Hvis du gætter rigtigt, får du lov til at (gøre noget frækt). Tror du, at jeg har trusser på nu?

3. Jeg undrede mig over, hvad dine planer er efter arbejde … for jeg har brug for en dosis af dig ASAP.

4. Du dufter så godt! Jeg tror ikke, jeg kan styre mig mere.

5. Du gør mig så liderlig…jeg vil bare gøre din krop våd og dele alle mine safter med dig.

6. Damn, jeg er så sulten efter dig. Hvis du ikke kommer nu, ringer jeg 112 og fortæller dem, at det er en nødsituation.

7. Du må hellere holde op med at kigge sådan på mig, ellers er jeg ikke ansvarlig for det næste, der sker!

8. Jeg kan ikke holde op med at tænke på den måde, du (gjorde noget) mod mig i går aftes. Det var SÅ HOT!

9. Min krop kan ikke vente et sekund længere på, at du kommer her. Jeg har brug for dig NU!

10. Gæt hvad jeg tænker på nu… Jeg tænker på dig og mig, nøgne, i min seng. Hvis du vil gøre det til virkelighed, så venter jeg.


11. Jeg vil vædde med, at ingen omkring os ved, hvilken lækker elsker du er.

12. Jeg kan ikke forestille mig at dele dig med nogen, for du er så freaking hot, og jeg vil have dig helt for mig selv!

13. Hvorfor sutter du ikke på mine brystvorter? De venter på dig.

14. Har du lyst til at gøre noget frækt som (noget du aldrig har gjort før)?

15. Jeg er sikker på, at ingen ville opdage det, hvis du stak din hånd op under min nederdel lige nu. Lad os holde det vores hemmelighed.

16. Må jeg lege med den?

17. Du gør mig altid så pokkers liderlig. Jeg kan ikke holde det ud længere!

18. Bare det at forestille mig, at du leger med min (en del af din krop) gør mig våd.

19. Jeg er ved at dø af lyst til at dele hver en centimeter af min krop og sjæl med dig.

20. Jeg kan ikke lade være med at tænke på din pik hver dag. Jeg ønsker, at du skal blive for evigt inde i mig.


21. Når jeg keder mig på mit arbejde (eller noget du laver), er det første, jeg tænker på, hvordan du knepper mig så hårdt!

22. Vi har ikke set hinanden i lang tid, men jeg kan stadig huske hver eneste centimeter af din krop, som var det i går.

23. Lad os gøre det foran et stort spejl, så jeg kan se dig, hvordan du elsker med mig.

24. Hvorfor kan vi ikke gøre det lige nu? Jeg er ret sikker på, at ingen af dem nogensinde vil vide det.

25. At slikke din pind er bedre end enhver slikkepind.

26. Jeg tror, jeg eksploderer, hvis du lader mig vente et sekund længere!

27. Jeg vil mærke din sperm over hele min krop og mit ansigt.

28. Jeg vil have dig dybt inde i mig, og jeg vil have det nu!

29. Jeg kan lide, når du tager fat i mit hår og knepper mig som en hund.

30. Jeg har været en slem pige, og jeg synes, det er på tide, at du straffer mig for det.

DIRTY TALK-SÆTNINGER TIL AT FORSTÆRKE DEN FØLELSESMÆSSIGE OG SEKSUELLE SPÆNDING

1. Hver gang du trækker mig i håret, får jeg lyst til at komme.

2. Hold op med at snakke og gør det bare med mig!

3. Din pik er den mest lækre godbid, jeg nogensinde har smagt.

4. Jeg tror, vi har et problem. Jeg er ret sikker på, at jeg er afhængig af dig.

5. Vær sød aldrig at stoppe! Det føles SÅ godt!

6. Jeg elsker, hvordan du ser på mig, når vi elsker. Så lækker.

7. Må jeg være dit personlige legetøj i aften?

8. Jeg vil give dig den bedste oralsex, du nogensinde har haft … og jeg vil gøre det nu!

9. Hvad vil du have mig til at gøre med dig næste gang? Vil du have mig til at (gøre noget grimt)?

10. I aften vil jeg være din sexslave. Du kan gøre med mig, hvad du vil, når du vil.


11. Ja, sådan kan jeg lide det! Knep mig mere, mere! Vær sød, lad være med at stoppe!

12. Knep mig hårdere. Jeg kommer til at komme!

13. Jeg vil få dig til at komme så hårdt, som du aldrig har oplevet det før.

14. Knep mig igen! Jeg vil have mere!

15. Jeg elsker at mærke din pind i mine hænder.

16. Bare læn dig tilbage, og lad mig tage mig af det hele.

17. Tag fat i mine bryster, og hold dem, mens jeg kommer.

18. Jeg elsker når du opfører dig så frækt. Bad boy!

19. Jeg er din frække pige. Hvilken fræk ting vil du have, at jeg skal gøre ved dig?

20. Jeg elsker at sutte din pik så meget!


21. Din pik passer så perfekt i mig.

22. Stå op og knep mig!

23. Sig mig, hvordan vil du have, at jeg skal kneppe dig? Sådan her? Eller måske sådan her?

24. Langsomt og let eller hurtigt og vanvittigt. Bare sig et ord. Jeg knepper dig, som du vil.

25. Jeg vil have dig til at se mig sutte dig hårdt.

26. Jeg vil have dig til at ødelægge min fisse i aften!

27. Kan du ikke holde op med at være sådan en omvandrende tændt? Du gør det svært for mig at koncentrere mig om andet end det, jeg vil gøre ved dig.

28. Hvad ville du sige, hvis jeg bad dig om at gå ned på mig lige nu?

29. At elske med dig er helt ude af denne verden.

30. At gøre (noget varmt) driver mig til vanvid!


31. Mmm… Jeg elsker fandeme, når du knepper mig sådan her!

32. Hold op med at være så lækker, for jeg vil æde dig levende. I aften.

33. Fortæl mig, hvor meget du elsker det, når du knepper mig!

34. Gør hvad du vil med mig.

35. Du driver mig fandeme til vanvid!

36. Jeg vil smage på dig.

37. Du ser så sexet ud lige nu.

38. Du ved bare, hvordan du kan tænde mig på få sekunder.

39. Jeg havde de her trusser på kun for din skyld.

40. Jeg er aldrig blevet kneppet på denne måde før.

DIRTY TALK SÆTNINGER TIL AT FÅ HAM TIL AT FANTASERE OM DIG HELE TIDEN


1. Jeg kan ikke holde op med at tænke på dig inde i mig skat… Hvornår kommer du hjem til din mor?

2. Jeg elsker når du gør (noget grimt) inde i mig. Det er virkelig vanvittigt.

3. Hvordan vil du have, at jeg skal behage dig? Vil du have, at jeg sutter lidt på dig?

4. Jeg er helt dejlig våd for dig … Lad mig ikke vente længe.

5. Jeg bliver ved med at gentage i mit sind (noget) du gjorde i går aftes mod mig. Det føltes så forbandet godt!

6. Jeg undrer mig over, hvordan det lykkes dig at gøre så forbandet vådt på et sekund?

7. Jeg kan ikke koncentrere mig om noget andet lige nu. Det eneste jeg kan tænke på er at sidde oven på din hårde pik og ride dig hårdt!

8. Jeg forestiller mig, at du knepper mig bagfra lige nu. Det føles så godt.

9. Jeg spekulerer på, hvad der foregår i dit kinky hoved? Hvad vil du have, at jeg skal gøre ved dig næste gang?

10. Selv når du er milevidt væk, kan jeg altid mærke din pik inde i mig. sensuelle elskere der har sex på sengen


11. Jeg er nøgen under denne kåbe, og jeg rører ved mig selv og tænker på, at du (gør noget) ved mig.

12. Jeg vil have, at du langsomt kysser mine læber, går ned ad min hals, sutter på mine brystvorter og går hele vejen ned ad min krop.

13. Din røv driver mig til vanvid!

14. Jeg vil have, at du ser mig i øjnene, mens du knepper mig dybt.

15. Bliv ved, bliv ved!

16. Jeg vil have, at du knepper mig på trappen!

17. Jeg kunne godt lide, da du pressede mig hårdt op mod væggen og kneppede mig vildt. Jeg kan stadig mærke fornemmelserne af din pik i mig.

18. Mmm… Jeg kan stadig smage din pik på mine læber. Den er så forbandet lækker.

19. Jeg vil have dig til at rive alt mit tøj af og kneppe mig hårdt som aldrig før.

20. Få mig til at komme, baby!


21. Næste gang jeg ser dig, vil jeg onanere dig så hårdt, indtil jeg får hver eneste dråbe ud af dig.

22. Min fisse venter på dig.

23. Hold da kæft, jeg er ved at komme!

24. Jeg vil have dig til at kneppe mig i brusebadet.

25. Hvad skal jeg have på i sengen i aften? Et par dråber af min parfume?

Her er den. Jeg håber, at du finder de rigtige, som får dig til at føle dig tilpas nok til at nyde hele processen med dirty talk.

Husk lige en ting mere, inden vi skilles (okay, måske to).

Husk at være opmærksom på tonen og hastigheden i din stemme og at koordinere dine handlinger med dine beskidte sætninger!

Det anbefales at bruge en dyb, hæs tone, når stemningen ikke er så dampende (hvis du forstår, hvad jeg mener) og en mere spændende tone, når du er midt i handlingen.

Husk også at følge dine ord med dine handlinger også.

Hvis du siger til ham “Din røv driver mig til vanvid”, så sørg for at tage fat i den røv med dine hænder, og lad ham vide, at du virkelig mener det!

Du kan se, hemmeligheden ligger i at skabe en perfekt harmoni mellem dine ord og handlinger, og når du først mestrer det, vil du være den hotteste dirty talker i hele verden!