Skip to Content

6 Tegn På At Han Spiller Offer For At Ødelægge Dig

6 Tegn På At Han Spiller Offer For At Ødelægge Dig

Det at spille offer er en form for emotionel manipulation som mænd bruger for at holde på dig, for at knække dig eller ganske enkelt fordi de tror de er ofret.

Det er den form for manipulation vil ofte ikke opfatter, fordi de faktisk har overbevisende historier og hvordan kan et offer være en manipulator? Men uanset hvad er det manipulation, så se efter disse tegn og undskyldninger som han kan bruge på dig.

1. Hver eneste eks han har haft var en bitch

en tjej med burrigt hår pratar

Hver eneste en af dem knækkede ham, var ham utro eller løj overfor ham. Det var aldrig hans skyld, han var bare en naiv ung fyt som blev vildt forelsket.

Han bruger dette for at narre dig til at føle dig skyldig og bliver hos ham, og få dig til at tro at det er din opgave at fikse ham. Men hvordan kan nogen være så uheldig at alle de dater er bitches? Alle hans tidligere forhold har haft en ting til fælles, at det ikke er hans uheld. Det er ham.

2. Du angriber ham hele tiden

Uanset hvad du siger, hvad du gør eller hvordan du nærmer dig ham, føler han at han bliver angrebet. Du klarer dig rigtig godt på arbejdet – og du gør det bare for at kunne forlade ham, og vise ham hvor meget bedre du er og at han er bare en dum fyr.

Du forsøger at sige noget til ham som har generet dig – du gør det bare for at vise ham at du er overlegen, han havde aldrig intentioner om at såre dig, hvordan kunne han? Han er trods alt den der er knust!

3. Han læsser alle hans problemer over på dig

Han bruger dig som sin mentale deg som sin mentale skraldespand. Hele universet vendt sig mod ham, han er fordømt. Hvis han får en parkeringsbøde vil han sige “en strømer gav mig en bøde”.

Det er umuligt for ham at tage ansvar for hans egne handlinger. Det er ALDRIG hans fejl. Som jeg sagde, hele universet er efter ham. Ud af 7 milliarder mennesker, så må han virkelig være speciel for at være den som alle er ude efter.

Så selvfølgelig, han har brug for en sikkerhedsventil, en som nikker mens han fortæller hans triste lille livshistorie. Og i dette tilfælde er du den han bruger til det, uden at tænke på dig, uden at tænke på hvordan det kan påvirke dit humør eller sindstilstand. Det at konstant skulle lytte til negativitet er ikke godt for nogen.

4. Han vender små ting til skænderier

en man och en kvinna bråkar vid bordet

Det er lettere at spille offer hvis du er den der bliver skreget af. Hans måde at slippe afsted med de tåbelige små ting er at provokere dig så meget at det slår klik for dig, og så kan han endnu engang spille offer (istedet for bare at bede om en undskyldning, men det ville jo betyde at skulle tage ansvar for noget han havde gjort).

Efter en uges tid, begynder du at overveje om du er den som har problemer med at styre dig, og om det altid er dig der tager fejl. Måske prøver han virkelig, og du slet og ret bare er en bitch? Kære dig, tag et nærmere kig på dit forhold. Det kan være at han bare manipulerer med dig for at komme af med hans galskab.

5. Det virker ikke som han forstår hvorfor ingen forsvarer ham

Lille stakkel, hvorfor er der ingen på hans side? Hvorfor er dine venner altid på din side og forsvarer dig, når hans venner ikke er? Måske fordi de kender ham lidt bedre end du har fået chancen til, måske hans venner ved at det er bedre at holde sig væk fra hans “problemer”.

Måske dine venner elsker og respekterer dig som du er, istedet for at vende dig ryggen. Han vil forsøge at bruge det imod dig, sådan at du får skyldfølelse over ikke er mere på hans side, føler skyld over at han ikke har nogen, og at du har så mange venner. Du vil begynde at vie al din tid på ham, helt til du er helt væk fra dit eget privatliv.

6. Han føler ALDRIG at der er nogen grund til at sige undskyld

Fordi der er ikke noget der er hans skyld (helt sikkert). Indtil han begynder at tage ansvar for det han har gjort, vil du aldrig have mulighed for at komme videre i forholdet. Jeg ved ikke hvordan det er for dig, men hvis jeg ikke får en ærlig undskyldning for noget der virkelig har gjort mig ked af det, magter jeg ikke at komme videre.

Hvis du konstant går i cirkler, men ham som nægter at sige undskyld og hjernevasker dig til at tro at alt er din skyld og ikke hans, hvor længe vil der så gå inden du fuldstændig har mistet dig selv til hans manipulation? Hvor længe vil det tage ham at knække dig helt, får han gør dig til hans bitchy eks?