Skip to Content

Dette Er Ubetinget Kærlighed (det er mere end at have stærke følelser for nogen)

Dette Er Ubetinget Kærlighed (det er mere end at have stærke følelser for nogen)

“Jeg elsker dig uden at vide hvordan eller hvornår eller hvorfra. Jeg elsker dig simpelthen, uden problemer eller stolthed.” ~ Pablo Neruda

Betingelsesløs kærlighed handler ikke om kun at elske nogen, når alt er fryd og gammen. Ægte betingelsesløs kærlighed er at elske nogen i tykt og tyndt.

Det handler om at vise støtte, respekt og tillid – især i svære tider.

Alle er i stand til at være ved deres partners side, når tingene går glat – når der er problemer i horisonten, er det kun de stærkeste, der overlever.

Det rigtige er at være der for sin partner, når han har allermest brug for en – når han mister sit job, eller når han har været igennem noget, der var svært for ham at komme sig over.

Det er der, den sande kærlighed kommer til syne.

At elske nogen betingelsesløst betyder at være der, når de ikke har styrken til at rejse sig fra sengen om morgenen, og at være deres skulder at græde ud ved – deres følelsesmæssige støtte.

Du er den eneste ting i din partners liv, der får ham til at gå videre. Hvis du respekterer og forstår det faktum, elsker du ham virkelig betingelsesløst.

Betingelsesløs kærlighed betyder, at din person vil elske dig på trods af dine fejl.

couple cuddling while sitting on a sofa

Han vil være ligeglad med, at du er arbejdsløs, fordi du har større drømme, der skal opfyldes – og vigtigst af alt, du prøver at få det til at ske.

Din udkårne vil være ligeglad med, at du tager et par kilo på, eller at din hud ændrer sig. Når alt kommer til alt, er han ikke forelsket i dit ydre, men i den person, der gemmer sig indeni.

Selv når du har det ad helvede til, vil din udkårne aldrig holde op med at elske dig.

Betingelsesløs kærlighed betyder, at den person, du er sammen med, accepterer dig for dit sande jeg. Din person vil elske dig, selvom du gør ting, der driver ham til vanvid.

Din særlige person vil elske dig, selvom han har bedt dig så mange gange om ikke at efterlade dine sko i gangen, når du kommer hjem, eller at lægge dit tøj på en bøjle og ikke på stolen.

Den person vil finde sig i aircondition, selv om han hader det, fordi det giver ham hovedpine.

Han gør det kun, fordi han ved, at du hader, når det er varmt, og han vil gøre dig glad.

Den person vil finde sig i alle dine små særheder – fordi han elsker dig betingelsesløst.

couple enjoying picnic time on the sunset

Betingelsesløs kærlighed betyder, at du og din partner ved, at I ikke er perfekte. I ved begge to, at enten han eller du kommer til at f**ke noget op på et tidspunkt.

Men I ved også, at I vil tilgive hinanden, fordi I ikke kan forestille jer et liv, hvor I ikke er sammen.

Hverken han eller du vil lade jeres kærlighed glide jer af hænde – I er klar til at kæmpe for jeres lykke og for, at jeres forhold overlever.

Betingelsesløs kærlighed betyder, at I vil elske hinanden, indtil I er gamle og rynkede.

I vil elske hinanden på samme måde, når I bliver “coo-coo” eller senile på jeres ældre dage, og på samme måde som I elskede hinanden, da I var på toppen af jeres ungdom.

Betingelsesløs kærlighed er at elske hinanden i hvert eneste øjeblik på hver eneste dag resten af livet.

Betingelsesløs kærlighed er at elske nogen og ikke ønske sig noget andet – den person er alt, hvad du nogensinde har ønsket dig, og du vil aldrig give slip på ham.

Betingelsesløs kærlighed er at elske en person, der er blevet frataget alt – hans nøgne sjæl, hans rene og ufordærvede indre.