Skip to Content

7 Tegn På, At Du Kun Er En Mulighed For Ham

7 Tegn På, At Du Kun Er En Mulighed For Ham

På et eller andet tidspunkt i livet har du været på krogen hos nogen. Han trak dig med, fordi han sandsynligvis havde en anden i sin plan, og du var der bare som en mulighed – hvis hans oprindelige planer ikke gik i opfyldelse.

Du var aldrig det første, han tænkte på. Ja, jeg ved godt, at det er let at tale om det, når det hele er forbi.

Men når det rent faktisk sker for dig, kan du ikke se det. Måske kan du se det, men du vil ikke indrømme det.

Og hvorfor skulle du det? Ingen ønsker at være nogens andet valg. Men tiden vil indhente dig og vise dig, hvor ustabil den grund, du står på, er.

Du vil se, at du har begået en stor fejltagelse. Hvis du ikke allerede har gjort det, så tjek tegnene på, at du kun er et alternativ, som vil bekræfte det, du har været i tvivl om i et stykke tid nu.

Han lægger ikke planer

Man ved aldrig, hvor man står. Han lægger aldrig planer eller forpligter sig til dig, fordi han ved, at der kan dukke noget bedre op hvert øjeblik.

Med bedre mener jeg det, der er vigtigere end dig. Et spontant forhold er sjovt, men at være spontan og upålidelig hele tiden kan være lidt mistænkeligt.

Han svigter dig

Dette hænger tæt sammen med det første. Selv hvis han laver nogen planer med dig, vil han springe fra dig i sidste øjeblik. Og han vil ikke føle nogen skyldfølelse. Dine følelser er ikke vigtige for ham.
Det eneste, der betyder noget, er, at han får det, han vil have. Nogle gange, når han ikke får det, nøjes han med dig. Har du lyst til at være nogens andet valg?

Han er varm og kold

Hans meninger ændrer sig hele tiden. Den ene dag er han helt forelsket i dig og vil give dig hele verden, men den næste dag ignorerer han dig totalt – jeg mener, at se træer vokse i en park ville være hans valg frem for dig.
Det er derfor, at dette emne er så vanskeligt. Du får alle disse blandede signaler, og du ved ikke længere, hvordan du skal forholde dig. Er han eller er han ikke?

Han definerede ikke jeres forhold

I to er ikke mærket. Han nægter at give et navn til det, der foregår mellem jer to.
Ved du hvorfor? Fordi dit navn ville være – den anden.

Og det ville du sikkert ikke have det godt med. Selv når du bringer dette spørgsmål op, gør han alt, hvad der står i hans magt, for simpelthen at ignorere og undgå det.

Han vil kun have én ting fra dig

Når han er “i humør”, løber han hen til dig. Har du virkelig lyst til at være hans booty call?
Husk, at du er på den anden side af forholdet – det er dig, der står alene tilbage, når han er færdig med dig. Og han går videre med sit liv, indtil næste gang han får en stådreng.

Du er den eneste, der forsøger

Han gør sig ingen anstrengelser i jeres forhold. Han prøver ikke engang.
Hvis det lykkes dig at overtale ham til en date, og han ikke aflyser i sidste øjeblik, er det dig, der skal tage sig af alt – hvordan I skal komme dertil, og hvor I skal hen.
Han overlader alt til dig.

Han kommer hele tiden med undskyldninger

Hver gang du spørger ham, hvorfor han ikke kom til jeres date, hvorfor han aflyste den, eller hvorfor han kom for sent, har han altid en undskyldning.

Det er bemærkelsesværdigt. Der sker så mange tilfældigheder for netop den samme fyr.
Hvis du holder af dig selv, så lad ham vide, at du er træt af at høre de tomme ord. Lykønske ham med hans fantasi og droppe hans sørgelige røv.