Skip to Content

De Største Kujoner Er Fyre, Der Bare Forlader En Uden At Sige Et Ord

De Største Kujoner Er Fyre, Der Bare Forlader En Uden At Sige Et Ord

Blandt de første ord, vi lærer at tale, er “hej” og “farvel” og folk husker at sige hej når de kommer ind i dit liv, men de glemmer på en eller anden måde at sige farve, når de pludselig forsvinder ud af dit liv.

Ved du hvad der sker, når nogen forlader dit liv uden at sige farvel? Tja, hvis du nogensinde er blevet forladt på denne måde, så ved du det.

Hvis nogen går uden at sige farvel, går du i stykker. Måske sårer det ikke så meget at han forlod dig så meget som at vide, at man ikke længere vil være sammen med dig og at de ikke havde en anstændighed til at fortælle, hvad der gik galt. Og så kan du gå hele dit liv og tænke på, hvad der gik galt.

Når folk først kommer ind i dit liv, hilser de dig med en meget selvsikker hilsen. Deres hej er så stærk og så betagende, og det giver indtryk af, at denne person kom for at blive. Gennem den tid, I bruger sammen, sørger de for at du er overbevist om, hvor rent deres kærlighed er, og at de vil gøre alt for dig. Og så, når de indser, at tiden er inde til at afslutte historien, går de uden at sige et ord. De forlader ligesom de største kujoner de er. Mennesker, der går uden at sige et ord, er de største kujoner i denne verden.

Hvis nogen går uden at sige et ord, især hvis det var nogen, der har lovet at blive, du kan ikke hjælpe, men spekulerer på, hvad der gik galt. Hvis nogen forlader dig uden at give dig et farvel, selv om du ved bedre, bliver du der og venter på lukningen. Du står med en håndfuld spørgsmål, der aldrig bliver besvaret. Og intet hjemsøger os mere end de spørgsmål, som vi ikke kan få svar på.

Når mennesker forlader uden et ord, venter man på lukningen og håber, at en dag vil de få forklaringen på hvorfor tingene sluttede. Men den værste del af det er disse to spørgsmål: “Kan jeg gå videre?” Og “Hvad hvis han kommer tilbage?”

“Kan jeg gå videre?” – Du blev efterladt, og nu tænker du på om du får lov til at fortsætte med dit liv. Du ønsker ikke at være den onde i denne historie, du ønsker ikke at lade kærligheden gå så let og du vil ikke være den, der sluttede det, fordi hvis du går videre, ville det betyde, at du har accepteret ikke at have ham, og du føler dig ikke klar endnu.

“Men hvad hvis han kommer tilbage?” – I det øjeblik, en ny person kommer ind i dit liv, spekulerer du på, om det er det rigtige at engagere sig i en ny historie, da den gamle ikke slut. Der er en mulighed for at han kan komme tilbage og hvad så? Så du trækker dig straks tilbage. Du føler du er bedrageren i historien, fordi slutningen aldrig blev sagt højt. Og du savner ham så meget, fordi du venter på en person, så du kan komme videre  fra det øjeblik han fold dit liv. Den gamle historie sluttede for længe siden, uanset om du fik dit sidste farvel eller ej. For ham er det slut, det er dig, der altid trækker i langdrag og giver dig ingen chance for at komme videre

Du fik ikke den lukningen, du havde brug for, og du blev efterladt hængende. Det er grimt og det gør ondt og det er fuld af usikkerheder, og du fortjener ikke at blive efterladt uden et farvel, men du kan ikke ændre det. Du bør ikke slå i muren, og håbe på at døren til din lukning pludselig vil vise sig.

Hvis han havde modet til at hilse på dig første gang, skulle han også have modet til at sige farvel.

Du udviser ikke mod ved at hoppe ud af en klippe eller køre i bil med maksimal hastighed. Du viser mod ved at kigge den person, du lovede at elske, og sige hvad det er, du skal sige. Du ser personen i øjnene, og fortælle, at du forlader dem. Du forklarer hvorfor tingene ikke virker, og du sørger for at være fast i din beslutning. Du sender ikke blandede signaler. Der er ingen vej tilbage igen, der er ingen ‘hvad hvis’, der giver et falsk håb om, at måske vi finder sammen i fremtiden. De har modet til at give historien en passende afslutning. Alt andet er bare at være en kylling.

Så, når en mand der er en kujon når han forlader dig uden et enkelt ord, når han ikke kan give dig det, du har brug for. I stedet for at være bange for at komme videre, i stedet for at følge kujonens sti, ham som forlod dig uden et ord, skulle være den der giver historien en afslutning

I stedet for at være bange for at gå videre, acceptere i stedet for at vente, at tingene mellem jer to er forbi.

I stedet for at løbe væk fra sandheden, skal du være den modige i denne historie og gå videre i stedet for at vente

Vær den, der siger farvel for jer begge og fortsæt med dit liv. Det vil være den bedste hævn for den, der forlod dig uden et ord, og det vil være det bedste, du nogensinde har gjort for dig selv.