Skip to Content

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

“En sigøjners sjæl er ikke tabt eller blind. En sigøjner sjæl er en som elsker bevægelse og finder pulsen i naturen og flyver som en metafor. En som tror alt er musik. En der ved og har en indre ro, og derfor en udadtil smittende form for frihed.”

(Victoria Erickson)

Hvis du nogensinde møder en pige med en sigøjner sjæl, må hun have gjort indtryk på dig. Hun var sandsynligvis som ingen anden du har mødt før.

Den frisindede pige var en der gjorde at du følte dig tryg og tilpas med dig selv omkring hende, og du vil rigtig gerne møde hende igen.

Tingene som nævnes nedenfor giver dig en dypere forståelse for de elementer som definerer en pige med en fantastisk sigøjnersjæl.

1. Hun er bohemsk.

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

Hendes ånd er vild og fri. Hun næget at blive bundet af konventioner. Hun lader ikke samfundets regler holde hende nede.

Hun kan ikke lide folk der fortæller hende hvordan hun skal leve sit liv. Hun har sine egne veje at følge og floder til at flyde i.

2. Følelser er hendes retningslinjer.

Hun mener for meget, og føler mor meget. Hun er utrolig hensynsfuld til andre menneskers behov, men hun forsømmer aldrig hendes egne.

Hun er utrolig empatisk. Den dårlige side af at være så emotionel er at hun let kan blive såret. Hun kan være utrolig glad og utrolig trist på samme tid.

Heldigvis er hun hurtigt i stand til at give slip på hendes følelser.

3. Hun er unik.

Hun efterligner ingen. Hun er sin egen person med egne ideer og drømme.

Hun har sin egen sans for stil i alle aspekter af livet. Hun søger ikke andres accept.

4. Hun er afhængog af hendes intuition.

Hun følger altid hendes sjæl. Hun er ikke bange for at tage chancer og leve i usikkerhed. Hun er modig, selvom hun til tider kan virke tankeløs.

Hun er klar over hvem hun er og bestemmer sig altid for at stole på sin intuition.

5. Hun er eventyrlysten.

Kærligheden for at rejse er hendes første og evige kærlighed. Hun lever livet til det fulde med hendes kufferter er altid pakket og klar til at gå.

Hun elsker forandringer, og hun er altid på jagt efter noget nyt. Hun kan lide mangfoldighed, hvilket er grunden til hun kan lide at møde nye mennesker og høre deres historier.

Ellers keder hun sig for hurtigt. Rutiner er ikke noget for hende.

6. Hun er et naturmenneske.

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En SigøjnersjælHun sætter pris på og føler skønheden, som er naturen. Udendørsoplevelser er hendes passion. Hun elsker dyr.

Hun bliver inspireret af bjerge, skoge, have, regn, sne og sol. Uanset om hun bor på landet eller i byen, så har hun altid tid til naturen.

7. Hun er uforudsigelig.

Grundet hendes stærke følelser, kan hun gå fra ekstrem glæde til at blive ekstrem ked af det i løbet af nogle minutter.

Et minut er hun klar til at hænge ud med hendes venner, det næste aflyser hun hendes planer. Det er derfor hun stadig er på jagt efter balance i livet.

8. Hun er selvforsynende.

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

Henedes ‘alene tid’ er utrolig vigtig for hende. Hun nyder hendes eget selskab. Når hun er alene inden for hendes fire vægge, er det perfekt.

Det får hende til at føle sig tilpas. Hun er aldrig afhængig af at andre mennesker skal gøre hende lykkelig, hun skaber hendes egen lykke.

9. Hun er elsker kunst.

Når du lytter til hende tale om kunst, føler du at hun overdriver. Men hun er virkelig fordybet i det, og hun forstår kunst.

Hun kan også selv være en kunstner. Hun er en kunstner på hendes egen måde, og maler livet i sine egne farver.

10. Hun finder musik i alt.

Musik er hendes narkotika. Det får hende til at danse på måder du ikke engang kan forestille dig.

Hun nyder ord, rytme, dans – alt som definerer musik. Alt som definerer livet.

11. Hun brænder inde i hendes sigøjnersjæl.

Hun gør alt med en stor lidenskab eller så gør hun det slet ikke.

Hendes karriere, venskab, og forhold er baseret på lidenskab. Lidenskab er hendes livsstil.

12. Hun har en mund hun ikke kan kontrollere.

Hun er ikke bange for at sige sin mening. Hun beskytter hendes idealer og tro, og hun er ikke bange for at stå op for dem.

Uanset hvad andre mener har hun sine egne meninger og stærke synspunkter.

13. Hun nyder sin frihed.

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

Hun er frisindet, og kan ikke lide noget der tynger hende eller holder hende fast.

Uanset om det er i et forhold eller noget andet – så skal det give hende følelsen af frihed. Hun løber væk fra alt der er pres og tvang.

14. Hun har en tendens til at stille dybe spørsmål.

Hun er på jagt efter den dybere mening med livet. Hun er nysgerrig. Hun spørger om ting som: “Hvad er din livsfilosofi? Hvilken fase i dit liv kunne du bedst lide?

Hvad er din største hemmelighed?” Hun ser også en dybere mening bag ordene, og vil gerne vide hvad du mener hvis det virker som om du skjuler noget.

15. Hun har en forkærlighed for vintage.

Hun beundrer vintage design og tøj. Hun kan lide gamle ting fordi de har en historie og mening. Hun kan lide gamle ting fordi de har historie og en mening.

Nogle gange finder hun gamle film, komedier og andre ting folk nutildags anser som forældet.

16. Hun samler på minder.

Materielle ting er ikke vigtige for hende. Hun kan leve næsten hvor som helst så længe der er rent og anstændigt. Hun bryder sig ikke om moderne tøj og designer tøj.

Hun samler på minder. Hun sætter stor pris på de små ting som hun oplever sammen med de mennesker hun elsker.

17. Hun elsker betingelsesløst.

20 (Usædvanlige) Ting Som Definerer En Pige Med En Sigøjnersjæl

Uanset hvad du gør, eller hvordan du opfører dig. Hvis du er et svært eller godt sted i livet, så vil hun aldrig dømme dig.

Hun accepterer dig for den du er. Hendes kærlighed er indiskutabel og ubestridelig. Hendes kærlighed er noget du kan stole på.

18. Hun er en vandrer.

Hun er i en konstant søgen efter sig selv. Hun vandrer rundt, og forsøger at finde ud af hvad det er som hun virkelig vil have ud af livet.

Det skræmmer hende ikke. At være fortabt giver hende en meningsfuld følelse.

Hun finder altid nye måder at forbedre sig selv og er ikke bange for at prøve noget nyt for at nå hendes mål selvom hun stadig ikke har et klart billede af hvor eller hvad målet er.

19. Hun ser livet i ansigtet.

Hun tager livet som det kommer. Problemer gør hende stærkere. Hun tager imod problemer som en naturlig del livet.

Det er meningen at det sker. Så hun går bare igennem dem og accepterer dem for hvad de er.

20. Hun tror på at der altid venter noget godt rundt om hjørnet.

Hun er det som man tænker på når man hører ordet optimist. Folk plejer at sige at hun har set for mange romantiske film. Ikke alt her i livet er rosenrødt.

Hun er altid på udkig efter et lille mirakel som vil forandre alt til det bedre. Optimisme er mad for hendes sjæl.

For at understrege alle disse ting, kan vi opsummere alt hvad vi ved om en sigøjner pige fra et citat af Brooke Hampton:

“Jeg kan lide stomfulde nætter og fuldmåne. Jeg kan lide ulve og floder. Jeg kan lide at vandre og jeg kan lide eventyr. Jeg kan lide uforudsigelige kys og samtaler fyldt med uventede sandheder. Jeg kan lide ting som har sjæl. De får mig til at føle mig fri.