Skip to Content

De Første 6 Ting, Som Mænd Lægger Mærke Til Ved Dig

De Første 6 Ting, Som Mænd Lægger Mærke Til Ved Dig

Vi kender alle proceduren. Han inviterer dig endelig ud, og det første, du gør, er at ringe til din bedste veninde og fortælle hende alle detaljerne om det.

Derefter indser du, at du ikke har noget at tage på (selv om du ved, at det er løgn). Dit hår er helt ødelagt. Du er i tvivl om farven på din neglelak og så videre.

Jeg ved godt, at du er bekymret for dit udseende, og du vil gerne se så godt ud som muligt, fordi du virkelig kan lide den fyr, og du vil have, at alt skal være perfekt.

Og det har du fuldstændig ret i. Men, hvad nu hvis han ikke engang lægger mærke til farven på dine negle, om du har vasket dit hår ordentligt eller om du endda har matchet farverne i dit outfit?

Tro mig, det gør han ikke.

Jeg har indset det på den hårde måde. Jeg havde travlt, inden jeg skulle på date med den fyr, som jeg virkelig, virkelig godt kunne lide.

Jeg kunne ikke engang matche mine sokker, for slet ikke at tale om hele outfittet, fordi jeg flippede ud, og jeg ville ikke have, at han skulle vente evigt foran mit hus.

Jeg nåede kun at børste tænder, rede mit hår og hoppe i mine sorte yndlingsjeans og en almindelig hvid T-shirt.

Jeg følte mig bogstaveligt talt som lort, men han fik mig til at føle mig som om jeg var den smukkeste pige i hele verden.

Da jeg to måneder senere spurgte ham om de første ting, han lagde mærke til ved mig den aften, forklarede han mig, at mænds opfattelse af os er helt anderledes end det, vi måske tænker.

Det gik op for mig, at de første ting, mænd lægger mærke til ved dig, næsten ikke har noget at gøre med de detaljer, som du er opmærksom på.

1. Smil.

Mens du bekymrer dig om farven på din læbestift, vil mænd kun lægge mærke til dit smil.

Når det kommer til mænd, er dit smil det mest magtfulde våben i din besiddelse, men nogle gange, når vi er optaget af andre mindre vigtige ting, glemmer vi simpelthen at smile.

Et smil er et universelt tegn, der fortæller din mand, at du er glad og tilpas i din hud.

2. Øjne.

Nej, de er ikke interesserede i mængden af mascara på dine øjenvipper. De lægger ikke mærke til noget af det.

Men de vil lægge mærke til, om dine øjne viser tristhed, sorg eller glæde. Dine øjne vil fortælle dem, om dit smil er ægte, og om du nyder at være sammen med dem.

Der er ingen grund til at bekymre sig om andet end at være i nuet og værdsætte øjeblikket, og han vil lægge mærke til det i dine øjne.

3. Om du nyder livet.

Bortset fra dit smil og dine øjne vil han lægge mærke til den måde du går på og den måde du taler på.

Disse er alle indikatorer på din personlighed og din generelle tilfredshed med dit liv.

De lægger mærke til, om du taler med passion, og om du er interesseret i det, der sker omkring dig.

De lægger mærke til, om du nyder livet og sætter pris på de små ting, livet giver dig.

4. Den måde, du behandler folk, du ikke kender.

De lægger mærke til den måde, du behandler andre, som du ikke kender. Mænd lægger mærke til, om du har den samme respekt for alle (taxachauffører, hjemløse osv.).

Hvis du er helt generøs over for tjenere, og du så opfører dig helt anderledes over for taxachauffører, vil han lægge mærke til det. Mænd er virkelig case sensitive, når det kommer til dette.

De nyder at se kvinder, der behandler alle lige, fordi disse kvinder kender deres værdi og ikke er bange for at vise deres påskønnelse over for alle omkring dem, uanset deres status.

5. Hvor meget du stoler på dit ydre.

Vi ved alle sammen, at fyre er visuelle væsner, og nogle gange glemmer kvinder på grund af det også at fremhæve deres indre. Mænd lægger mærke til, om du udelukkende er afhængig af dit udseende, eller om du har meget mere at byde på.

Hvis du viser din vilde side og din selvtillid, vil de blive fascineret af dig, og du vil uden tvivl fange deres hjerter.

At bekymre sig om makeup reflekterer negativt på din selvtillid, og det dræber alt det sjove.

6. Har du meninger?

Hvis du er den type kvinde, der har en mening om alting, og du ikke bare nikker til alt, hvad han siger, vil han lægge mærke til det.

Hvis han ser, at du har stærke meninger uanset emnet, vil han se dig som hans ligeværdige partner, og han vil respektere dig.

Mænd vil gerne udfordres, fordi det ligger dem i blodet. De vil have, at du fortæller dem, at de tager fejl, og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at bevise, at du har det modsatte.

Og det vil de respektere dig for, fordi du tvinger dem til at tænke og til at blive den bedste udgave af dem selv.