Skip to Content

8 Tydelige Tegn På, At Han Aldrig Vil Ændre Sig

8 Tydelige Tegn På, At Han Aldrig Vil Ændre Sig

Hvis du har ramt en mur i forholdet og ikke ved, om det er værd at blive og kæmpe eller at gå væk, så kender du til den smerte, det er at kæmpe.

Nogle gange, uanset hvor hårdt vi prøver, eller hvor meget vi elsker vores partner, er de bare for smertefulde for os.

De kæmper med at arbejde på deres adfærd, enten fordi de bare ikke ved, hvordan de skal ændre sig, eller fordi de ikke ønsker det.

For at hjælpe dig med at beslutte, om du skal blive eller gå, har vi lavet en liste over de mest almindelige tegn på, at han ikke har tænkt sig at ændre sig. Altid.

1. Han går i Hulk-mode i stedet for forbedret mode

For at forbedre vores adfærd, for faktisk at begynde at arbejde på den, skal vi først acceptere, at noget er galt. Vi er nødt til at se vores fejl og mangler for at kunne rette dem.

Men hvis han bliver vred, hver gang du nævner, at han har gjort dig ondt, eller at han har gjort noget, som han lovede at lade være, kan han ikke se problemet.

Han tror stadig, at han er perfekt, uanset om han har tilbudt dig en undskyldning noget tid tidligere eller lovet at ændre sig.

2. Han kender ikke betydningen af ordet “kompromis

Det er enten hans måde eller ingen måde. Han har ikke gjort noget forkert, så der er ingen grund til, at han skal ændre sig eller gøre noget.

Det hele er i dit hoved, så det er dig, der skal tage sig af det.

Han er aldrig villig til at træde i dine sko og se tingene fra dit perspektiv.

Han holder fast i sin egen mening, uanset hvor forkert den er. For ham er det den mest perfekte.

3. Han tror, at du bare vil gøre ham sur

Uanset hvor forsigtigt du nærmer dig ham, uanset hvor hårdt såret du føler dig, hører han bare nag nag nag nag nag.

Han er så selvoptaget, at han ikke kan se smerten i dine øjne, han hører bare det, han gerne vil høre. Og det vil være, at du nager og prøver at gøre ham sur.

Han vil endda beskylde dig for kun at ville ødelægge hans dag, så han kan give dig skyldfølelse og få dig til at undskylde og droppe problemet for en stund.

4. Han griner af det, og han er ligeglad med, hvordan det påvirker dig

Når du fortæller ham, at du er knust, ruller han med øjnene og siger, hvordan du er overdramatisk.

Når du tigger ham om at gøre en indsats i forholdet, får han dig til at føle dig skør, bare fordi du turde sige sådan noget.

Han er jo trods alt den eneste, der prøver og arbejder på det, du er bare for egoistisk til at se det.

Og når du siger, at der er et problem, vil han lave en joke om det og skifte emne. Det er et tegn på, at han virkelig kun bekymrer sig om sig selv.

5. Han forsvinder af og til

Hver gang du prøver at tale med ham, bliver han til et spøgelse. Han er ingen steder at finde, hans mobiltelefon er slukket, eller han undgår dig direkte med masser af arbejde, han skal lave (og du ved, at han er et eller andet sted og drikker sig fuld).

Det er et tegn på, at han ikke er klar til at lytte til dig, til at høre om sine fejltagelser. Og det vil han højst sandsynligt aldrig blive det.

Når han er færdig med at ghoste, vil han komme tilbage og lade som om intet er sket. Som om alt er helt fint.

6. Han er en løgner – og en dårlig en

Du kan faktisk se hver gang han lyver, og han har en lang historie med at lyve over for dig, så hvorfor håber du, at det denne gang vil være anderledes? Han giver løfter, men holder dem aldrig.

Alt han har er ord, men de betyder intet, hvis handlingerne ikke følger dem. Det er op til dig at beslutte, om du vil lytte til hans løgne eller dit hjerte.

7. Uanset konsekvenserne er han bare ligeglad

Uanset om der ikke var nogen første gang, han lavede rod i tingene, eller om der er store konsekvenser, som at du forlader ham, er han bare ligeglad.

Intet generer ham rigtig meget – det er trods alt også dit problem. Så du bør arbejde på det.

8. Det er bare sådan, han er

Hvordan kan du være så egoistisk og bede ham om at ændre sig? Det er sådan han er, det er en del af ham. Hvis han mister det, vil han ikke være sig selv længere. Det er noget pis.

Han har bare ikke lyst til at gøre en indsats for jeres forhold og for at gøre dig glad. Den slags mand er ikke et eneste sekund af din tid værd.