Skip to Content

8 Tegn På At I Ikke Bare Har Sex, Men At I “elsker”

8 Tegn På At I Ikke Bare Har Sex, Men At I “elsker”

En stor del af tiden, er det svært at skelne mellem elskov og have sex. Nogle mennesker vil sige, at det er det samme, blot med forskellige udtryk. Men der er en stor forskel, og det er skjult i niveauet af intimitet.

Nogle gange er sex bare sex. Dens seksuelle spændinger, tiltrækning, lyst og et par nyder simpelthen den fysiske del uden at være dybere følelsesmæssigt involveret.

Men hvis du deler en højere forbindelse og en dybere intimitet end bare kødlige fornøjelser med din partner, får du elskov.

Når et forholdet er nyt, er det endnu sværere at skelne mellem de to ting. Du har stadig ikke nået den fase, hvor du taler for åbent om ting, og du vil tage det langsomt.

Alligevel er der nogle perfekte afslørende tegn på, at du ikke bare har sex, men at I elsker, det vil gøre alt mere klart:

1. Under samleje er der stirrende øjne

Hans øjne er over hele din krop, men der er øjeblikke, hvor han stirrer dybt ind i dine øjne. Det er en måde at forbinde og opbygge intimitet. Han vil have dig til at føle, hvad han føler.

Hvis du lukker dine øjne, vil han fokusere på dine læber og dit ansigtsudtryk. Han vil vide, om du nyder det, og han ved, at dine øjne og dit ansigt vil fortælle ham, hvor meget du nyder det.

2. Valg af stillingen gør hele forskellen

Hvis I er i et nyt forhold, og han starter med stillinger som doggy style eller beder dig om at gøre en omvendt cowgirl eller enhver anden stilling, der forhindrer at I får øjenkontakt, “elsker” han ikke med dig, det er bare sex.

En mand, der vil vise dig, at han kan lide dig, starter med noget simpelt som missionærstilling eller cowgirl, så han kan holde øjenkontakten med dig.

Han ved, du vil føle dig så meget tættere både under og efter handlingen. I tilfælde af elskov, selv når I skifter stillinger, og han bevæger sig ind bagfra, vil han gerne vise sin hengivenhed ved at kysse din nakke eller finde en måde så du kan have øjenkontakt med ham.

3. Forspil eller manglen på det, vil fortælle dig meget

Når en mand vil mere end bare sex, vil han værdsætte forspil mere end noget andet. Han ved, at det er vigtigt for dig, og han vil gerne finde en måde at forlænge din fornøjelse på.

Så han vil sandsynligvis langsomt begynde at klæde dig af og gradvist gå videre til at kysse din krop. Han ved, at det er vigtigt, at I ikke kun er mere intim, men at du til sidst får orgasme.

4. Der vil være meget kysseri

Hvis følelser er involveret, vil en masse kysseri være involveret i elskovsprocessen. Han ønsker at kysse hver cm på din krop for at vise sin hengivenhed. Nogen, der er til noget mere afslappet, lægger ikke stor vægt på at kysse.

5. Han ønsker at gøre det langsomt

Når en mand er inde i dig, tager han sin tid og nyder hvert øjeblik med dig. Der er ubestridelig kemi mellem jer og jeres seksuelle forhold er fyldt med lidenskab, så ved at tage den med ro vil han sikre sig at lidenskaben varer så længe som muligt.

6. Han er mere fokuseret på din fornøjelse end på sin egen

Han vil gerne vide, om han kan få dig til komme til dig, så han vil gøre alt hvad der er i hans magt for at sikre, at der sker. Han kan endda spørge dig på forhånd, hvis du er færdig, og hvis du nød det, fordi din fornøjelse vil være hans primære bekymring, hvis han bekymrer sig for dig. Hvis ikke, vil han bare sørge for, at hans egne behov bliver opfyldt og slet ikke at tage hensyn til dig.

7. Efter sex er det vigtig at kæle

At kæle med hinanden er en af de bedste ting I kan gøre efter I har elsket. Hvis han har dybe følelser for dig, vil han ikke straks klæde sig på og lede efter en flugtvej.

Han åbner sine arme, så du kan lægge dit hoved på hans bryst eller bruge begge arme til at trække dig så tæt på som muligt. At kæle med hinanden vil gøre hele sagen mere speciel og mere kærlig.

8. Selv hvis I ikke har sex, vil han blive natten over

Det er ikke sjovt at have sex på bestemte tidspunkter, det er ikke den bedste indikator for ens følelser. Selvfølgelig vil den, der virkelig bekymrer sig om dig, ikke dukke op ved din dør og holde dig ved selskab bare for at få sex.

Når du har din periode, er syg eller af en eller anden grund ikke har lyst til at have sex, vil han være lige ved din side, kram og kæle hele natten lang.